Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ

4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ

Το σεξ είναι ωραίο, αναζωογονητικό και φυσικά απρόβλεπτο! Ποτέ μα ποτέ, δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει και πώς θα καταλήξει μία βραδιά πάθους ακόμα κι αν κάνεις σεξ με τον ίδιο άνθρωπο για 1000ή φορά! Όπως είναι φυσικό και επόμενο λοιπόν, στο σεξ γίνονται και πολλά μα πάρα πολλά λάθη, όπως άλλωστε και σε όλες τις καθημερινές, ή σχεδόν καθημερινές, για κάποιους δραστηριότητες! Ειδικά εμείς οι γυναίκες, που όσο να πεις είμαστε κομματάκι πιο αυθόρμητες και συναισθηματικές από τους άντρες, έχουμε το απίστευτο ταλέντο, ακόμα και μία στιγμή υπέρτατης ηδονής να την μετατρέπουμε στο απόλυτο ξενέρωμα για τον παρτενέρ σε σημείο μάλιστα που να μας παρατά στην τύχη μας! Παρακάτω λοιπόν, σoυ έχουμε κάποια πράγματα τα οποία κυριολεκτικά απαγορεύεται να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ, γιατί πολύ απλά θα το μετανιώσεις!

1. Να κλάψεις: Είτε είναι από συναισθηματική φόρτιση, είτε από έρωτα, είτε από υπέρτατη ηδονή, σε ξορκίζουμε, μην κλάψεις, ή τουλάχιστον όχι αν δεν ξέρεις και πολύ καλά τον άλλο. Οι άντρες μπροστά σε μία… κλαίουσα γυναίκα, νιώθουν τεράστια αμηχανία την οποία πιθανότατα εμείς να μην μπορούμε να αντιληφθούμε, αλλά μπορούμε να την δούμε στα απελπισμένα και γεμάτα τρόμο βλέμματα που μας ρίχνει ακόμα και ο αδερφός μας την ώρα που κλαίμε! Ε φαντάσου λοιπόν να αρχίσεις να κλαψουρίζεις την ώρα που εκείνος σε έχει στα τέσσερα και το παίζει επιβήτορας! Και καλά, ας πούμε ότι δάκρυσες, αν σε ρωτήσει ποιος είναι ο λόγος τι θα απαντήσεις; Προσοχή λοιπόν και αν δεν μπορείτε να κρατηθείτε τρέξτε στο μπάνιο! Σπάστε και τίποτα έτσι για το εφέ του πράγματος!

2. Να μιλήσεις για… μωρά: Καλά αυτό αν το έχεις ήδη κάνει, έχεις βέβαια ένα ελαφρυντικό γιατί δεν μας συμβουλεύτηκες προηγουμένως, αλλά όπως και να χει, είσαι άξια της μοίρας σου! Κάτσε και σκέψου το πολύ προφανές: Ποιος άντρας θέλει, την ώρα που έχει μία γυναίκα γυμνή μπροστά του, την οποία φυσικά θέλει και ποθεί να σκεφτεί οικογένειες και παιδιά; Την ώρα εκείνη λοιπόν, δεν σε βλέπει σαν μάνα των παιδιών του αλλά σαν κάτι άλλο που καλύτερα να μην αναφέρουμε. Εσένα δηλαδή πώς θα σου φαινόταν αν την ώρα που έκανες τα μαγικά σου και ένιωθες τουλάχιστον ιέρεια του σεξ, να σου μιλούσε για την μαμά του; Σίγουρα όχι και ό, τι καλύτερο!

3. Να μιλάς πολύ: Έχουμε πει πολλάκις, ότι η σιωπή στο σεξ ΔΕΝ είναι χρυσός! Ωστόσο, καλά θα κάνεις κάποιες φορές να βρίσκεις τη χρυσή τομή και να μην κάνεις υπερβολές! Μπορεί λοιπόν το να κάθεσαι σαν την Μαρία της σιωπής και απλά να μουγκρίζεις, να είναι άκρως ξενερωτικό, αλλά και η λογοδιάρροια όπως και να το κάνουμε είναι εκνευριστικότατη! Μη νομίζεις ας πούμε ότι οι άντρες εκνευρίζονται μόνο με το να λες άσχετα πράγματα στο κρεβάτι, αλλά είναι ικανοί, ακόμα και τα άκρως σχετικά να λες, αν τα λες συνέχεια, εκτός του ότι καταλήγεις να θυμίζεις πρωταγωνίστρια παρωδίας πορνό, του σπας τα νεύρα και δεν τον αφήνεις να συγκεντρωθεί! Αν πέσεις μάλιστα και σε κανένα νταή, τότε ίσως να μη γλιτώσεις την κάλτσα στο στόμα μπας και το βουλώσεις!

4. Nα βαριέσαι: Nαι ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποιες μέρες που δεν έχεις καθόλου όρεξη για σεξ αλλά αναγκάζεσαι να κάνεις για να μην του χαλάσεις το χατίρι, αλλά πραγματικά, καλύτερα να μην μπεις καν στη διαδικασία από το να κάθεσαι σαν την αγελάδα και να βαριέσαι να κουνήσεις ακόμα και το πόδι σου! Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό και ξενερωτικό για έναν άντρα από το να προσπαθεί να ευχαριστήσει την παρτενέρ του και η άλλη να μη δείχνει καμία προθυμία. Στο κάτω κάτω, σεξ σου είπε ο χριστιανός να κάνεις όχι να σκάψεις! Επιπλέον, αν είσαι επί το έργον καμιά ώρα και εκείνος για δικούς του προσωπικούς λόγους δεν τελειώνει, άσε το δολοφονικό βλέμμα στην άκρη και πιάσε λίγο πιο εντατικά δουλίτσα. Κρίμα είναι κι αυτός…

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr