Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
4 πράγματα που δεν σου είπε ΚΑΜΙΑ στο σεξ (αλλά εμείς τολμάμε)

4 πράγματα που δεν σου είπε ΚΑΜΙΑ στο σεξ (αλλά εμείς τολμάμε)

Να, η ευκαιρία σου να μάθεις!

Μερικές φορές μιλάμε πολύ. Άλλες φορές καθόλου. Το καθόλου βρίσκει εφαρμογή κυρίως στο σεξουαλικό κομμάτι καθώς ξέρουμε πως με τον αντρικό εγωισμό δεν παίζουμε και δεν θέλουμε να τον θίξουμε σε καμία περίπτωση. Έτσι σκέφτεται η κοπέλα σου… Εμείς πάλι που δε σε ξέρουμε στα λέμε χωρίς δυσκολία…

Αυτά είναι τα 4 πράγματα που δεν σου είπε καμία για να γίνεις καλύτερος εραστής.

Καταλαβαίνουμε πότε μας κάνεις κάτι που είδες σε ταινία ενηλίκων!
Το καταλαβαίνουμε γιατί στην ταινία έδειχνε καλή κίνηση, αλλά στη δική μας συνεύρεση ήταν λιγάκι περιττό και σε λάθος χρόνο. Επιλέγουμε όμως να μην στο πούμε γιατί δεν θα το παραδεχτείς ούτως ή άλλως και απλά περιμένουμε να το βγάλεις από μέσα σου και να προχωρήσουμε στις δραστηριότητες που πραγματικά είναι απολαυστικές. Το πορνό σπάνια είναι εκπαιδευτικό.

Κατά τη διέγερση το σώμα μας είναι πολύ ευαίσθητο και για αυτό γίνε πιο ήπιος
Αυτή είναι κλειτορίδα και όχι μπουτόν ασανσέρ! Νούμερο ένα λάθος των αντρών στο σεξ είναι η υπερβολική δύναμη και πίεση σε διάφορα σημεία του σώματος της γυναίκας που σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται καλή τεχνική. Σαφώς και κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, αλλά σου υποσχόμαστε πως ο άγαρμπος εραστής είναι κακός εραστής.

Η αντοχή είναι υπερτιμημένη
Επειδή οι γυναίκες προτιμούν το σεξ να διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά αυτό δεν σημαίνει πως ένας μαραθώνιος είναι πάντα το ζητούμενο. Αν συνεχίζεις μετά από μια ώρα ερωτικής επαφής χωρίς να ολοκληρώνεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η σύντροφός σου να σκέφτεται έναν κομψό τρόπο για  να σου πει πως ο χρόνος ξεπέρασε τις προσδοκίες της και θα προτιμούσε ένα διάλειμμα.

Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να μας κάνεις για να έρθουμε σε οργασμό
Τη στιγμή που εσύ κάνεις αυτό και μετά εκείνο, προσπαθώντας να μας φέρεις στην κορύφωση εμείς ξέρουμε τι πρέπει να συμβεί για έρθει..  Δεν το λέμε, όμως, με τη σκέψη ότι μπορεί να ακουστούμε επικριτικές ή δύσκολες ή περίεργες. Καλό θα ήταν αν βλέπεις τη σύντροφό σου να μην  ολοκληρώνει συχνά να της πεις κάτι μετά το σεξ και σε χαλαρή στιγμή όπως… «θα σου άρεσε να κάνουμε αυτό»; «τι σε φέρνει πιο κοντά στον οργασμό;». Τέτοιες ερωτήσεις θα σε φέρουν πιο κοντά στην  ικανοποίησή της.

 

 

Πηγή: onsports.gr