Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
4 πράγματα που όλες θα θέλαμε να ρωτήσουμε στο πρώτο ραντεβού... αλλά δεν μπορούμε!

4 πράγματα που όλες θα θέλαμε να ρωτήσουμε στο πρώτο ραντεβού… αλλά δεν μπορούμε!

Είναι κάτι που όλοι το περνάμε και κάτι που μας αφορά όλους, καθώς είναι γνωστό ότι για να κάνεις σχέση θα πρέπει να βγεις ραντεβού, με ελάχιστες βέβαια εξαιρέσεις. Αφού λοιπόν αναλύσαμε, τα ρούχα που δεν πρέπει να φοράει η γυναίκα στο πρώτο ραντεβού, ελπίζουμε με σεβασμό και συνέπεια, λέμε σήμερα να καταπιαστούμε με ένα ακόμα μεγάλο ζήτημα το οποίο έχει καθαρά να κάνει με τη γυναικεία… περιέργεια. Αναφερόμαστε φυσικά σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, που θα θέλαμε να κάνουμε στον άντρα που έχουμε απέναντί μας, τις γνωστές και ως διερευνητικές, προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις στο μέλλον, αλλά η διακριτικότητα και η ευγένειά μας δεν μας το επιτρέπουν! Παρακάτω, σας έχουμε τις πιο χαρακτηριστικές από αυτές για να καταλάβετε ότι δεν είστε η μόνη που κάνετε ανάλογες σκέψεις!

1. Τι γνώμη έχεις για τους άντρες που εξαφανίζονται; Ε ναι αυτή την ερώτηση δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει να τη θέσει με δόξα και τιμή, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά πολύ απλά για να μη χάνει το χρόνο της! Δεν θα ήταν τέλειο όντως να μπορούμε να κάνουμε την ερώτηση αυτή και εκείνος να απαντά ατάραχα και ειλικρινά; Πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα… Δυστυχώς όμως, αν κάνεις το λάθος και ξεστομίσεις κάτι τέτοιο, το πιο πιθανό είναι να σε περάσει για τρελή, και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια!

2. Θα περιμένω πολύ μέχρι να κάνουμε sex; Ελάτε τώρα κορίτσια, ας είμαστε ειλικρινείς: Καμιά γυναίκα δεν μπαίνει στη διαδικασία να βγει με έναν άντρα μόνο και μόνο για να κάνει μία απλή γνωριμία! Στο πίσω μέρος του μυαλού της, μη σας πούμε και στο μπροστά, υπάρχει το sex και κυρίως πότε περίπου, δηλαδή μετά από πόσα ραντεβού, θα γίνει! Συνήθως μετά το 6ο είναι… αργά και πριν το 3ο νωρίς! Συνήθως λέμε… Δεν θα ήταν πολύ ωραίο να μπορούσαμε να πούμε στον άλλο αυτά μας τα στάνταρ; Αλλά όσο να πεις δεν θα ακουστεί και πολύ φυσιολογικό εφόσον καλά καλά δεν τον γνωρίζουμε…

3. Πόσα χρήματα βγάζεις; Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά ακόμα και στις μέρες μας, που η γυναίκα είναι οικονομικά ανεξάρτητη, και σε κάποιες περιπτώσεις βγάζει και περισσότερα χρήματα από έναν άντρα, πάντα θέλουμε να μαθαίνουμε ποιος είναι ο μισθός του άντρα με τον οποίο έχουμε βγει. Και όταν ειδικά ακούσουμε, κανένα μεγάλο ποσό, ή έστω εντυπωσιακό για τα δεδομένα μας, τότε για κάποιο λόγο ενθουσιαζόμαστε! Παρόλο που ξέρουμε εξ’ αρχής, ότι δεν πρόκειται να του ζητήσουμε το παραμικρό. Είναι θέμα γοήτρου τελικά…

4. Βλέπεις κι άλλες γυναίκες; Συγνώμη αλλά αυτή η ερώτηση θα έπρεπε όχι μόνο να είναι απαραίτητη, αλλά να επιβάλλεται κιόλας! Δεν είναι άδικο εσένα όντως να σου αρέσει ο άνθρωπος αυτός και εκείνος να βγαίνει μαζί σου επειδή δεν έχει τι να κάνει, ή προκειμένου να βρει κάποια να κάνει sex; Όχι ότι και να ρωτούσες θα σου απαντούσε κανείς ειλικρινά, αλλά αν δεν το κάνεις δεν θα μάθεις ποτέ! Αλλά βέβαια, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ακόμα και  sex να κάνεις με τον άλλο, είναι κάπως δύσκολο να τον ρωτάς για τη ζωή και δη την ερωτική!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr