Παρασκευή , 24 Σεπτέμβριος 2021
4 πράγματα που πρέπει να μάθει ο καλός σου απόψε από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

4 πράγματα που πρέπει να μάθει ο καλός σου απόψε από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

Μία 21χρονη παρθένα φοιτήτρια γνωρίζει ένα απίστευτα σέξι και επιτυχημένο 27χρονο επιχειρηματία και παρά τις πιθανότητες εκείνος την ποθεί όσο καμία άλλη. Σημαντική πληροφορία… ο κύριος Grey αγαπάει το προχωρημένο σεξ. Ο Christian θέλει την Anastasia, μαλώνουν, τα βρίσκουν, κάνουν πολύ σεξ και στο τέλος ερωτεύονται. Όλα αυτά θα τα δείτε απόψε επί της κινηματογραφικής οθόνης.

Αυτά, όμως, που πραγματικά πρέπει να μάθει ο σύντροφος σου απόψε είναι αυτές οι τέσσερις απλές διαπιστώσεις…

1. Ο άντρας πρέπει να έχει την απεριόριστη προσοχή του σε σένα. Ο κύριος Grey είναι συγκεντρωμένος σε εκείνη και μόνο σε εκείνη. Δεν μοιράζει την προσοχή του και τη σεξουαλική του ενέργεια σε άλλες γυναίκες. Ακόμα και όταν στον χώρο υπάρχει μια απίστευτα εντυπωσιακή γυναίκα εκείνος δεν παίρνει τα μάτια του από την Anastasia. Την θέλει και είναι ξεκάθαρος με τις προθέσεις του. Αν μπορεί ο Christian να είναι πιστός σε μία σύντροφο τότε μπορεί και ο καλός σου.

2. Δεν απολογείται για την ερωτική του επιθυμία
Την ποθεί και δεν δίνει εξήγηση για το πώς και γιατί. Είναι ήρεμος, συγκεντρωμένος με μια υγιή σχέση με την σεξουαλικότητά του και θεωρεί πως η Anastasia τον έχει συνεπάρει. Είναι αφροδισιακό για εμάς τις γυναίκες να νιώθουμε πως ένας άντρας μας ποθεί ερωτικά διαρκώς και μας το δείχνει όπου και αν βρίσκεται. Ο καλός σου πρέπει να ανακαλύψει τι σε ικανοποιεί περισσότερο στο σεξ και δεν πρέπει να φοβάται να πειραματιστεί με όλα εκείνα που σου αρέσουν.

3. Πρέπει να είναι αποφασισμένος
Το ότι ο Christian θεωρείται γοητευτικός από όλες τις γυναίκες δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι δισεκατομμυριούχος. Το στοιχείο που τον κάνει εξαιρετικά επιτυχημένο είναι το πάθος του για οτιδήποτε κάνει στη ζωή του. Οι γοητευτικοί άντρες θέλουν τόσο πολύ να πετύχουν που βάζουν έναν στόχο, τον κυνηγούν και στο τέλος τον κατακτούν με κάθε τρόπο. Ο σύντροφός σου πρέπει να γνωρίζει πως ελκυστικός άντρας είναι ο άντρας με φιλοδοξίες κάθε είδους και όχι μόνο ο πλούσιος με κοιλιακούς αθλητή.

4. Αγάπη και στοργή
Αν ο Grey ήταν απλώς σεξουαλικά επιθετικός με την παρτενέρ του τότε το πάθος θα έσβηνε γρήγορα. Όταν ο άντρας γίνεται προβλέψιμος τότε έρχεται το τέλος του πάθους. Ο πρωταγωνιστής του “50 Αποχρώσεων του Γκρι” δεν κάνει μόνο ένα πράγμα στην παρτενέρ του παρά της προσφέρει ποικιλία. Εναλλάσσει μάλιστα τη διάθεσή του από άγρια σε τρυφερή μέσα σε λίγη ώρα. Όταν δεν την μυεί στα σεξουαλικά του παιχνίδια την φιλάει στο μέτωπο, τη φροντίζει, τη νοιάζεται, την αγαπά. Ο καλός σου οφείλει να ξέρει πως είναι απαραίτητο να σου προσφέρει και συναισθήματα σεξουαλικής επιθυμίας, αλλά και συναισθηματική ασφάλειας ταυτόχρονα.

Πηγή: queen.gr