Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
4 στάσεις για να φαίνεσαι κορμάρα κατά τη διάρκεια του σεξ

4 στάσεις για να φαίνεσαι κορμάρα κατά τη διάρκεια του σεξ

Το να είσαι γυναίκα στις μέρες μας, είναι δύσκολο. Βασικά είναι πάρα πολύ δύσκολο όχι μόνο να είσαι γυναίκα, αλλά κυρίως να φέρεσαι αναλόγως. Νομίζουμε ότι αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει να κάνεις αποτρίχωση για να φορέσεις εκείνο το φόρεμα που έχει πιάσει σκώρο στη ντουλάπα, τελικά όλα να πηγαίνουν στραβά, να φαίνεσαι λες και έχεις πάθει ανεμοβλογιά και τελικά να αρπάζεις και κρύωμα. Ή ας πούμε να σε πιέζει ο καλός σου να απελευθερωθείς και να τρως ό, τι θέλεις, και όταν το κάνεις και πάρεις 5 κιλά-μοιραία-εκείνος να σε φωνάζει βαρελάκι! Και καλά όλα τα άλλα, άντε να τα χωνέψουμε. Τι γίνεται όμως όταν δεν είσαι η Irina Shayk, κοινώς τις έχεις τις ατέλειές σου, και αποφεύγεις να κάνεις κάποιες στάσεις στο σεξ μόνο και μόνο για να μην κρέμεται η κοιλιά ή το στήθος σου; Σε περίπτωση που πεις ότι καθόλου δε σε νοιάζουν όλα αυτά… και ψεύδεσαι και μάλλον τρως! Αλλά anyway αν είσαι στο 10% των τόσο κουλ γυναικών, μπορείς να μη διαβάσεις το παρακάτω θέμα. Για όλες τις υπόλοιπες οσιομάρτυρες όμως, που μπλαβιάζουν κάθε φορά που κάνουν σεξ από το ρούφηγμα της κοιλιάς, έχουμε να προτείνουμε 4 απλές σταστούλες για να φαίνεται το κορμί καλύτερο! Διάβασε και… ανάσανε με ανακούφιση.

1. Ξεκινάμε με την πολύ απλή γεφυρούλα από την ανάποδη. Κοινώς, είναι η κλασική στάση στα 4 μόνο που την κάνετε στο πάτωμα, βασικά σε στέρεο έδαφος γιατί διαφορετικά θα βρεθείς με την μούρη κάτω και τη γλώσσα δαγκωμένη. Εσύ στηρίζεσαι στα χεράκια σου, σκύβεις, και εκείνος έρχεται από πίσω για να κάνει τη δουλίτσα του. Η στάση αυτή είναι άκρως κολακευτική, διότι οι γλουτοί τεντώνονται, που σημαίνει ότι φαίνονται πιο σφιχτοί και λεπτοί, και τα οπίσθια πιο στρογγυλά και σμιλεμένα. Για να μην αναφερθούμε στην πάγια άποψη των αντρών, για τη γυναίκα και τη στάση στα 4. Στην προκειμένη βέβαια, μπορεί να κρέμεται λίγο η κοιλιά σου, αλλά αυτό μας είναι αδιάφορο γιατί δεν τη βλέπει.

2. Συνεχίζουμε με την πατροπαράδοτη γέφυρα με μία λεπτομέρεια: Εσύ κάθεσαι ανάσκελα και απλά ανασηκώνεις τη λεκάνη. Αυτός σε κρατάει και κάνει αυτά για τα οποία έχει κληθεί να δώσει το παρών! Η στάση αυτή είναι βασική και κολακευτική για τους κοιλιακούς, διότι τεντώνονται με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο σμιλεμένοι και σχηματισμένοι. Από την άλλη δεν κολακεύει τα οπίσθια, τα οποία λόγω της ανασήκωσης μαζεύουν και λίγη κυτταρίτιδα θα την κάνουν! Αλλά μάντεψε: Και πάλι δε σε νοιάζει γιατί και πάλι δε βλέπει τα σημείο του σώματός σου που… καταπονείται.

3. Η στάση αυτή είναι λίγο μπελαλίδικη και απαιτεί την προσοχή αλλά και τη συγκέντρωσή σου. Έχουμε και λέμε, αυτός κάθεται στα γόνατα με το πρόσωπο στραμμένο προς εσένα. Εσύ με τη σειρά σου, έχοντας γυρισμένη πλάτη σε αυτόν, κάνεις τη γνωστή… στάση κερί, και περνάς τα πόδια σου δεξιά και αριστερά των γλουτών του. Με λίγα λόγια, μπορεί να δεινοπαθείς, μπορεί να σου κόβεται η ανάσα, αλλά να ξέρεις ότι το κορμί θα φαίνεται λαμπάδα-κερί βασικά-γιατί τέτοιο τέντωμα ούτε στις γυμναστικές επιδείξεις της πέμπτης δημοτικού δεν έχει ξαναβιώσει. Προκάλεσέ τον να εντοπίσει κυτταρίτιδα και χαλάρωση. Και αν όντως το κάνει, διώξτον!

4. Η τελευταία στάση που θα σου προτείνουμε είναι κάπως πιο χαλαρή και φυσιολογική γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι θα φύγεις με λουμπάγκο στο τέλος. Λοιπόν: Αυτός κάθεται στηριζόμενος στα γόνατά του, κι εσύ ως… αμαζόνα που είσαι τον καβαλάς χωρίς όμως να περάσεις τα πόδια σου γύρω από τους γλουτούς του. Με τον τρόπο αυτό, και τα πόδια σου φαίνονται πιο σφιχτά και η περιοχή της πλάτης και των μπράτσων, μιας και στηρίζεσαι στο στέρνο του.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr