Κυριακή , 19 Σεπτέμβριος 2021

4 tips για να κάνεις το πιο καυτό χριστουγεννιάτικο σεξ

Σάββατο σήμερα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Δεν υπάρχει πιο ιδανική στιγμή για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Και επειδή σίγουρα οι μέρες απαιτούν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα εγώ σου έχω παρακάτω 4 tips για να εφαρμόσεις και να περάσεις εκπληκτικά!

1. To τζάκι σας, σε περίπτωση που υπάρχει, θα πρέπει να παίξει πολύ βασικό ρόλο στη συνεύρεση αυτή. Ξέρεις τώρα ποιος είναι ο συνδυασμός: Φλοκάτη ακριβώς μπροστά, εντάξει αν δεν έχεις φλοκάτη βάλε και κουρελού, 2 ποτήρια λευκό κρασί, και απόσταση αναπνοής από το τζάκι ώστε η φωτιά να σας καίει τα πρόσωπα. Απαραίτητο στοιχείο είναι η χριστουγεννιάτικη κάλτσα που θα κρέμεται οπωσδήποτε, ενώ για τη συγκεκριμένη περίσταστη νομίζουμε ότι το ιεραποστολικό είναι η πιο βολική στάση. Α και εσύ από πάνω, αρκεί φυσικά να μην έχεις παραφάει για να μπορείς να κουνηθείς.

2. Προφανώς και τα εσώρουχά σου σήμερα δε θα πρέπει να είναι συμβατικά και ίδια με τις άλλες φορές. Με λίγα λόγια, ήρθε επιτέλους η ώρα να βάλεις εκείνο το κόκκινο δαντελωτό σύνολο με τις φουντίτσες και να το παίξεις σέξι Αγιο Βασιλίτσα-ναι είναι μπανάλ και παρωχημένο αλλά οι άντρες με αυτά ερεθίζονται-. Aπαραίτητο αξεσουάρ οι ζαρτιέρες και ίσως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Γενικά ζήσε όλο το όνειρο της ημέρας. Αν είσαι βέβαια γυναίκα με χιούμορ και πυγμή, σου προτείνουμε να ντυθείς καλικάντζαρος ή ακόμα και χριστουγεννιάτικο δεντράκι. Θα δυσκολευτείς λίγο στην προετοιμασία, αλλά σκέψου ότι θα είσαι one of a kind.

3. Η βραδιά, δεν ξέρουμε αν σου το είπαμε, αλλά θα έχει και μουσικό χαλί. Προφανώς και θα βάλεις κάτι από τα παλιά, πιο ατμοσφαιρικό και ήρεμο-κάτι σε Frank Sinatra ίσως και Dean Martin-μιας και εφόσον το σεξ σας σήμερα είναι εορταστικό, θα πρέπει και η μουσική να είναι κάπως πιο επίσημη. Καλό θα ήταν φυσικά όταν τα αίματα ανάψουν να μην το γυρίσετε στα ελληνικά γιατί δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

4. Και φυσικά οφείλεις να δώσεις ένα δώρο στον καλό σου, εκεί ακριβώς κάτω από το δέντρο σας το στολισμένο. Για παράδειγμα: Μπορείς να πάρεις ένα γιορτινό sex toy, ναι φυσικά και υπάρχουν, και να το τυλίξεις σε ένα όμορφο κουτί. Στη συνέχεια πάρε το πιο πονηρό σου βλέμμα και προσφερέ του το! Θα ενθουσιαστεί σίγουρα. Αν πάλι δεν έχεις πάρει κάτι, μπορείς να του γράψεις σε ένα χαρτάκι κάτι που θέλεις να σου κάνει πολύ, ή που θέλει εκείνος-βασικά το δεύτερο είναι όντως δώρο-. Βάλε και λίγη χρυσόσκονη για το εορταστικό του θέματος και είσαι έτοιμη.

Διάβασε ακόμη:

Οι πιθανότητες να κάνεις σεξ στις γιορτές αυξάνονται, και σου εξηγώ γιατί

«Είμαι 18, είναι 29. Πώς να τον κάνω να με προσέξει;»


Πηγή