Κυριακή , 26 Ιούνιος 2022

4 tips για τους καλύτερους οργασμούς ever

Σίγουρα έχεις ακούσει τη γνωστή φράση: Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Μόνο που στην περίπτωση του σεξ φίλη μου, έχω την εντύπωση ότι όλοι πασχίζουμε για τον προορισμό, δίνοντας αρκετή λιγότερη σημασία στο ταξίδι. Και ποιος είναι ο προορισμός του σεξ; Μα φυσικά ο οργασμός! Οπότε,όπως αντιλαμβάνεσαι, το ζητούμενο είναι να καταφέρει κανείς όσο το δυνατόν περισσότερες και μεγαλύτερης διάρκειας κορυφώσεις χωρίς κόπο αλλά με τρόπο. Και εντάξει ξέρεις τώρα, επειδή εμείς είμαστε εδώ για σένα και φροντίζουμε ακόμα και γι’ αυτό, λέμε να σου δώσουμε κάποια μικρά αλλά πολύ σημαντικά tips προκειμένου να πετύχεις τους οργασμούς που θα σε ανεβάσουν στα σύννεφα και… εκεί θα σε αφήσουν! Έχουμε και λέμε…

1. Ξεκινάμε με τις αναπνοές οι οποίες αν ξέρεις, μπορούν να γίνουν βασικό όπλο και μέσο στην επίτευξη του καλύτερου οργασμού που είχες ποτέ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όσο πιο γρήγορες και κοφτές είναι οι ανάσες, οι οποίες έχουν τεράστιο αντίκτυπο στον αντρικό οργασμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αφήνουν ανεπηρέαστη εσένα. Η προτεινόμενη στάση λοιπόν είναι εσύ από πάνω, το χέρι στην καρδιά του, το ίδιο ακριβώς κάνει κι εκείνος, και άψογος συγχρονισμός παλμών και ανάσας! Μας ευχαριστείς μετά κορίτσι μου, για σένα δουλεύουμε.

2. Ας είμαστε ειλικρινείς: Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι το να αγγίζεις τον άλλο, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο σώμα του, καθώς ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος αλλά και του ανοσοποιητικού συστήματος. Τι καλύτερο λοιπόν, όταν όλα αυτά συνδυάζονται και με σεξ. Θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο καυτό; Ήρθε η ώρα του μασάζ. Ξάπλωσε τον μπρούμυτα, προφανώς γυμνό, και αλείψου με λάδι, ξέρεις όπως ακριβώς το καλοκαίρι για να γίνεις τροπική καλλονή. Ξάπλωσε λοιπόν από πάνω του και άρχισε να πιέζεις συγκεκριμένα σημεία του σώματός σου πάνω στα δικά του, αργά και ρυθμικά. Αν έχεις φροντίσει και την μουσική υπόκρουση, σε θερμοπαρακαλούμε ας μην είναι ελληνικά, τότε είσαι άξια μαθήτριά μας! Εύγε και καλή διασκέδαση.

3. Συνεχίζουμε με κάτι επίσης πολύ βασικό όπως είναι οι… ήχοι! Ναι φίλη μου, το να κάνεις σεξ στην απόλυτη ησυχία αφαιρεί το μισό της απόλαυσης μη σου πούμε και περισσότερο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όλα αυτά τα επιφωνήματα που μπορεί να βγάζεις, εκτός του ότι απελευθερώνουν ενέργεια, δίνουν και στον παρτενέρ σου να καταλάβει τι ακριβώς σου αρέσει. Ε και αν το καταλάβει, αν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος εννοείται, θα το επαναλάβει ή απλά… θα συνεχίσει να το κάνει. Οπότε μην αισθάνεσαι άσχημα σε περίπτωση που ακούγεσαι σαν αγελάδα. Είναι… άκρως θεμιττό!

4. Και κλείνουμε με το στόχο: Άσε στην άκρη τις παλιακές αντιλήψεις που το μόνο που έχουν να καταδείξουν ως μοναδική επίτευξη, είναι η ευχαρίστηση του άντρα. Το μόνο λοιπόν που έχεις να κάνεις, είναι να επικεντρωθείς στη δική σου, η οποία φυσικά είναι σε συνάρτηση με του παρτενέρ σου, και να είσαι σίγουρη ότι όχι μόνο θα το εκτιμήσει, αλλά θα ενθουσιαστεί κιόλας. Από πότε δηλαδή είναι αντιερωτική μία γυναίκα που επιδιώκει τον οργασμό;

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως η ατάκα που βάζεις κάτω από τη φωτογραφία σου σε κάνει ρεζίλι;

Γιατί «κόψατε» το σεξ; 6 ΠΟΛΥ πιθανοί λόγοι


Πηγή