Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
4+1 τρόποι για να πετύχετε τον τέλειο οργασμό!

4+1 τρόποι για να πετύχετε τον τέλειο οργασμό!

Θεωρείτε ότι το sex είναι ανούσιο όταν δεν έχει επέλθει ο οργασμός; Όχι μόνο εσείς αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών σεξουαλικά ανθρώπων! Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για κάτι τόσο ωραίο και απολαυστικό, καμιά φορά η επίτευξή του γίνεται αρκετά δύσκολη ακόμα κι αν έχουμε βάλει τα δυνατά μας και έχουμε καταβάλλει πραγματικά φιλότιμες προσπάθειες. Παρακάτω, σας έχουμε κάποιους τρόπους για να μπορέσετε να φτάσετε στην πολυπόθητη ολοκλήρωση! Διαβάστε προσεκτικά…

1. Συγκεντρωθείτε: Είναι πάρα πολύ απλό: αν θέλετε οργασμό, σταματήστε να σκέφτεστε την μπουγάδα σας και πόση σκόνη έχουν πιάσει τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Είστε με το σύντροφό σας και κάνετε sex οπότε καλό θα ήταν να δώσετε βάση σε αυτό και να μην απασχολείτε το μυαλό σας με οτιδήποτε άλλο! Οι δουλειές μπορούν να περιμένουν, ο καλός σας όχι.

2. Κάντε μία εξερεύνηση: Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί ταμπού, καθώς ειδικά τα κορίτσια ήδη από την παιδική ηλικία έχουν διδαχτεί να μην αγγίζουν σε καμία περίπτωση τα γεννητικά τους όργανα καθώς θεωρείται κακό. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε όλες αυτές τις χαζές προκαταλήψεις; Αν δεν γνωρίσετε το σώμα σας καλύτερα, πώς περιμένετε να καταλάβετε τις ανάγκες του; Εξερευνήστε το δίχως ντροπή και να είστε σίγουρες ότι την επόμενη φορά θα είστε πολύ καλύτερη στο κρεβάτι!

3. Νιώστε αυτοπεποίθηση: Αντιλαμβάνεστε φυσικά ότι ακόμη και οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη έχουν ατέλειες, έτσι; Στο κάτω κάτω, αν το sex συμβάδιζε με την απόλυτη ομορφιά τότε θα είχαμε γεμίσει παρθένους και παρθένες! Χαλαρώστε λοιπόν, συμβιβαστείτε με τα ελαττώματά σας και σταματήστε να ανησυχείτε για το αν φαίνεται ωραίο το στήθος σας ή αν κάνει μπαμ η κυτταρίτιδά σας. Πώς περιμένετε να φτάσετε σε οργασμό όταν είστε στην τσίτα;

4. Πάρτε θέση: Μα πώς περιμένετε να ολοκληρώσετε όταν δεν παίρνετε τις σωστές στάσεις; Αν είστε από τις γυναίκες που έρχονται εύκολα σε οργασμό, τότε σας δίνουμε το ελεύθερο να πειραματιστείτε. Αν όχι όμως, αφήστε στην άκρη τις περίεργες και ακροβατικές στάσεις, και επικεντρεωθείτε σε αυτές που επιτρέπουν σωστή διείσδυση και ταυτόχρονα ερεθίζουν και την κλειτορίδα σας.

5. Αφιερώστε χρόνο: Μπορεί τα αγόρια να ερεθίζονται μέσα σε κάποια δευτερόλεπτα και μέσα σε κάποια λεπτά να τελειώνουν, άτιμη φύση, αλλά δε σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Αν λοιπόν βιάζεστε ή δεν έχετε χρόνο, καλύτερα να το αφήσετε τελείως, γιατί μάλλον θα μείνετε με η χαρά! Δώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον ένα 20λεπτο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες! Στο κάτω κάτω, δεν είναι τυχαία η παροιμία ότι όποιος βιάζεται, σκοντάφτει!

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr