Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

5 αντρικές φαντασιώσεις στο σεξ που μάλλον ντρέπεται να σου αποκαλύψει

To σεξ μπορεί να είναι απλό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και βαρετό ή ότι θα πρέπει εμείς να το κάνουμε έτσι. Μία τα προκαταρκτικά, μία ένα role play και όσο να πεις η ποικιλία μπαίνει στο προσκήνιο και η ανανέωση καταφθάνει με γοργούς ρυθμούς. Ένα από τα αγαπημένα ωστόσο των αντρών, που οπωσδήποτε δίνει πνοή στις σεξουαλικές σας συνευρέσεις, είναι φυσικά και όλες αυτές οι φαντασιώσεις τις οποίες ίσως μερικές φορές να ντρέπεται να σου εξομολογηθεί. Και όχι άδικα αν μας ρωτάς, γιατί μεγάλη μερίδα γυναικών συνήθως παρεξηγεί τις… κρυφές επιθυμίες του συντρόφου της με αποτέλεσμα να του κόβονται τα φτεράκια και τελικά να συμβιβάζεται με κάτι το οποίο απλά επαναλαμβάνεται. Πες όχι στο βαρετό και προβλέψιμο σεξ και κάντου το χατίρι έστω να τον ακούσεις. Εμείς σου έχουμε τις πιο βασικές αντρικές φαντασιώσεις, έτσι για να πάρεις μια ιδέα.

1. Η γυναίκα-αφέντρα: Ναι ο άντρας είναι το ισχυρό φύλο και ναι όσο να πεις μυικά τουλάχιστον έχει το πάνω χέρι στο κρεβάτι. Ήρθε όμως η ώρα να γίνει η γνωστή αλλαγή των ρόλων, εκείνος να γίνει ο αδύναμος κι εσύ η απόλυτη αφέντρα! Καλή μου, στη δύση του 2016 η γυναίκα έχει πια απενεχοποιήσει σχεδόν τα πάντα και είναι πλέον ανοιχτή σε νέες συγκινήσεις και προκλήσεις. Oπότε, πάρε το πιο αυστηρό σου ύφος, βάλε και κάτι δερμάτινο-ανεβαίνουν πολύ και τα bralets-βάλε και τις χειροπέδες στο παιχνίδι και φέρσου του πολύ άσχημα και απαξιωτικά. Αυτό θέλει εξάλλου.

2. Ήρθε η ώρα να κάτσεις: Όχι όμως όπου κι όπου αλλά στο… πρόσωπό του. Τα αγόρια μας συστήνουν ένα νέο τρόπο… στοματικού σεξ που τα θέλει να τα αναγκάζεις να σε περιποιηθούν. Πόσο μάλλον όταν έχεις εσύ τον απόλυτο έλεγχο, και καθορίζεις ακριβώς τα σημεία που θέλεις. Ναι, είναι το υποχείριό σου, και πολύ του αρέσει! Αυτά.

3. Το τρίο και ένα… πρόβλημα: Προφανώς και το τρίο είναι μέσα στις top φαντασιώσεις και προφανώς και ο καλός σου το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του. Οι περισσότερες από εμάς ιδανικά θα θέλαμε ακόμη μία γυναίκα γιατί το σενάριο με δύο άντρες φαντάζει κάπως τρομακτικό. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που πεις ναι, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για να δεις εικόνες απείρου κάλλους όπως να δεις τον αγαπημένο σου να φιλάει και να αγγίζει μία άλλη γυναίκα. Και σε ερωτώ: Θέλεις όντως να δεις κάτι τέτοιο;

4. Ιδιωτικότητα μηδέν: Α ναι βέβαια, το public sex. Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι ντροπιάρα ίσως πάρεις κάπως πιο δύσκολα την απόφαση να το κάνεις. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να έχεις στο νου σου, ότι όταν λέμε public sex δεν εννοούμε να το κάνετε στο μπαρ του μαγαζιού που πίνετε το ποτό σας! Το θέμα με το συγκεκριμένο είναι περισσότερο εγκεφαλικό. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σας δουν, ακόμα κι αν ο κίνδυνος αυτός είναι μικρός (κλείνω πονηρά το μάτι).

5. Aθάνατο bondage: Aν είσαι τρελή για δέσιμο (με την καλή πάντα έννοια) τότε σίγουρα τη φαντασίωση αυτή θα τη λατρέψεις. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να τους φερθείς άσχημα, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να σε δέσουν και να σου κάνουν ό, τι θέλουν ενώ εσύ είσαι κυριολεκτικά ανήμπορη-όλα αυτά στα πλαίσια του θεμιτού εννοείται-. Αν του έχεις εμπιστοσύνη, μην το φοβηθείς!


Πηγή