Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 απλά tips για να κάνεις επιτέλους την πολυπόθητη γνωριμία στις διακοπές σου

Τριημεράκι έρχεται και σίγουρα κάτι έχεις κανονίσει. Βασικά και να μην έχεις κανονίσει, μία εκδρομούλα θα την πας. Τελοσπάντων αν είσαι από τους άτυχους που θα δουλεύουν, έχεις τη συμπάθειά μας, και εξαιρετικά αφιερωμένο το παρακάτω θέμα. Μιας και σήμερα έχουμε 1η Ιουνίου, και μιας και έχουμε και ημερολογιακά καλοκαίρι, το καλό που του θέλουμε του καιρού να μην μας τα ξαναχαλάσει, λέω να αναλύσω ένα μείζον θέμα, και κυρίως να προτείνω λύσεις και να δώσω tips. Πώς στο καλό θα κάνεις επιτέλους μία γνωριμία στις διακοπές σου; Παρακάτω σου έχω τους… κάπως ανορθόδοξους τρόπους, για να ευθυμήσουμε και λίγο!

Πάρε τις αποφάσεις σου

Οι γυναίκες που κάνουν γνωριμίες στα νησιά και στις εκδρομές, δεν είναι ούτε οι πιο ωραίες, ούτε οι πιο καλλίγραμμες, ούτε και αυτές που μοιάζουν λες και έχουν βγει από editorial μόδας. Οπότε το βασικό που έχεις να κάνεις, είναι να μην αφήσεις τη διάθεσή σου να χαλάσει για τίποτα. Ευτράπελα σίγουρα θα συμβούν και σίγουρα θα υπάρξουν αναποδιές. Το θέμα είναι να μην αφήσεις κανένα να σε επηρεάσει, και κυρίως να σου χαλάσει τη διάθεση. Κανένας δε θα πλησιάσει μία γυναίκα η οποία γκρινιάζει για την άμμο στις σαγιονάρες της. Σκέψου το!

Εντόπισε παραλία ή μαγαζί

Γενικά φίλη μου βάλε πρόγραμμα, διότι χωρίς πρόγραμμα δεν είδε αποτέλεσμα κανείς! Βρες πού συχνάζουν τα αγόρια του γούστου σου και απλά… εμφανίσου εκεί! Φυσικά, και στο λέω με μεγάλη αγάπη, μην εμφανιστείς σαν 10χρονο που πάει να παίξει στη θάλασσα. Την υπερβολή δεν αγάπησε κανείς, αλλά μία γυναίκα περιποιημένη ακόμα και στην παραλία, είναι όσο να πεις αξιοπρόσεκτη. Εφόσον λοιπόν εντοπίσεις το αντικείμενο του πόθου, απλά… δίνε το παρών εκεί καθημερινά.

Άσε την ηλιοθεραπεία

Ναι ξέρω ότι η ηλιοθεραπεία είναι κάτι που εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε. Το ξέρω, συμφωνώ και καταλαβαίνω. Ωστόσο, μία γυναίκα που το μόνο που κάνει είναι να ξεροψήνεται και απλά να σηκώνει το χέρι για να πιει καφέ, είναι όσο να πεις απόμακρη. Και να θέλει ο άλλος να έρθει να σου μιλήσει, δεν μπορεί να βρει αφορμή. Μη στενοχωριέσαι όμως και σου έχω λύση η οποία ακούει στο όνομα… σπορ! Όχι όμως ρακέτα, γιατί σε περίπτωση που είσαι άχρηστη-επαναλαμβάνω ότι στα λέω με αγάπη-τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις ενοχλητική. Παίξε μπαλίτσα, κυριολεκτικά, ή ασχολήσου με τα θαλάσσια σπορ. Έχεις να γυμναστείς από την πέμπτη δημοτικού και το κολύμπι δεν είναι το φόρτε σου; Δεν πειράζει καλή μου. Ήρθε η ώρα να γίνεις περιπετειώδης. Ήρθε η ώρα να βγάλεις την Cameron Diaz από μέσα σου. Πάρε μία σανίδα, καβάλησε ένα τιουμπ, και μη φοβάσαι. Και νερό να πιεις το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα πάθεις απολύτως τίποτα. Πίστεψέ με, δεν θα υπάρξει άντρας που να μην εντυπωσιαστεί. Τώρα αν θα θυμίζεις περισσότερο την Ρένα Βλαχοπούλου, έχει κι αυτό το γούστο του!

Μην κάθεσαι σαν… ξυλάγγουρο

Τι κι αν δεν έχεις τον ρυθμό μέσα σου; Μας είναι το λιγότερο αδιάφορο. Το καλοκαίρι προστάζει χαλάρωση, καλή διάθεση, χορό και ποτό! Μην κάθεσαι στην καρέκλα σου με ύφος χιλίων καρδιναλίων και μη φορέσεις κάτι μέσα στο οποίο θα νιώθεις άβολα. Άσε στο σπίτι τα βαριά υφάσματα, τα ψηλοτάκουνα και τα περίεργα χτενίσματα. Εμφανίσου όσο πιο απλή και ευδιάθετη γίνεται, και είμαι σίγουρη ότι θα τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα. Τώρα θες και να μεθύσεις; Κάντο, δε θα σε εμποδίσει κανείς. Απλά έχε στο νου σου το hangover της επόμενης μέρας.

Θυμίσου

Δεν είναι ο άντρας της ζωής σου και σίγουρα δε θα κάνετε σχέση. Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια, αλλά καλό θα ήταν να έχεις στο νου σου το παλιό ινδιάνικο ρητό: «Whatever happens in Vegas, stays in Vegas». Πέρασε καλά, διασκέδασε και απλά συνέχισε τη ζωή σου στην πόλη. Αν είσαι συναισθηματικούλα και ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα τον πάθεις τον έρωτα, μην μπεις καν στη διαδικασία και απλά κάνε ηλιοθεραπεία.


Πηγή