Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 βασικά σημάδια που φανερώνουν ότι δεν ξέρει να κάνει στοματικό

Φίλη μου όπως έχεις καταλάβει, εμείς είμαστε εδώ για να σου λύνουμε προβλήματα και αν δεν μπορούμε να σε κάνουμε τουλάχιστον να τα ξεχνάς. Η μοίρα λοιπόν, σου έφερε στο διάβα σου αγόρι που έχει όλα τα καλά, αλλά έχει ένα βασικό ελάττωμα, ή μειονέκτημα, πες το όπως θέλεις. Το αγόρι αυτό λοιπόν, δεν κάνει στοματικό! Η αλήθεια είναι βέβαια, και αυτό μάλλον είναι πιο λυπηρό, ότι δεν έχει ιδέα πώς να το κάνει. Σε περίπτωση λοιπόν, που είσαι στο μεταίχμιο να το συζητήσεις ή όχι μαζί του, παρατήρησε τα σημάδια, ώστε να τα καταλάβεις, αν πραγματικά δεν του αρέσει ή όντως… δεν έχει ιδέα από το άθλημα αυτό.

1. Δεν σε ακούει: Και πάνω που πιάνει ρυθμό και έχει μία συνοχή και σένα κάπως αρχίζει να σου αρέσει-και το δηλώνεις-για κάποιο δαιμονισμένο λόγο αλλάζει τακτική και… κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που σου αρέσει! Αν αυτό δεν είναι σημάδι ότι ο τύπος είναι άσχετος, τότε ποιο είναι; Προς όλους τους άντρες εκεί έξω: Όταν μας ακούς να βγάζουμε ήχους ευχαρίστησης και ηδονής, σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά! Συνέχισε να το κάνεις.

2. Βιάζεται: Και τσουπ ένα γλείψιμο και μετά αμέσως στο σεξ! «Κάτσε αδερφέ, έτσι εύκολα νομίζεις ότι θα ξεμπερδέψεις»; «Τι είναι το στοματικό»; «Ένα δευτερόλεπτο κι έξω από την πόρτα»; «Τι να προλάβω να κάνω και να νιώσω»; Προφανώς η βιασύνη αυτή μαρτυρά και… άγνοια οπότε μην το παίρνεις προσωπικά. Το παιδί δεν ξέρει.

3. Ανύπαρκτος ενθουσιασμός: Και άντε να συμβιβαστώ με την έλλειψη ταλέντου, αλλά είναι ανάγκη να λείπει και ο ενθουσιασμός; Δηλαδή δε φτάνει που δεν ξέρεις να το κάνεις, δείχνεις ξεδιάντροπα ότι το κάνεις και σαν αγγαρεία; Είναι αυτές ακριβώς οι στιγμές, που σκέφτεσαι ότι καλύτερα να έβλεπες το τελευταίο επεισόδιο του αγαπημένου σου σήριαλ, παρά να είχες να διαχειριστείς αυτή την… άβολη κατάσταση.

4. Το δάχτυλο της καταστροφής: Έχουμε πει ότι ο συνδυασμός γλώσσας και δαχτύλου μπορεί να επιφέρει θαύματα. Αν όμως ξέρεις να τα χειρίζεσαι. Αν δεν ξέρεις, μπορείς απλά να προκαλέσεις εκνευρισμό και διάθεση για ξύλο. Τι βάζεις δάχτυλο αγαπητέ μου λες και θέλεις να σκάψεις λαγούμι; Άνθρωπος είσαι, όχι ο Βugs Bunny.

5. Σου ζητάει βοήθεια: Και εκεί που λες ότι τον έπεισες και θα γίνει δουλίτσα, σου λέει: Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ; Όχι δε θέλω θα έπρεπε να είναι η απάντησή σου αλλά ας όψεται η ανάγκη. Γενικά, στο στοματικό κανένας δε χρειάζεται βοήθεια. Οπότε από τη στιγμή που τη ζητάει, κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Με λίγα λόγια, ή του δείχνεις επιμορφωτικό dvd, ή δέχεσαι ότι δε θα απολαύσεις το συγκεκριμένο, όσο συνεχίζεις να είσαι μαζί του.


Πηγή