Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

5 βασικές ενδείξεις, ότι το αγόρι σου… έχει σχέση με άλλη

Φίλη μου, το να παρεξηγήσεις κάποια πράγματα, ή να πιαστείς σαν το ποντίκι στη φάκα, είναι δυστυχώς πολύ εύκολο. Πάντα έρχεται εκείνος ο άντρας, ο οποίος λυπάμαι που θα στο πω, θα σε μαγέψει τόσο πολύ, που δε θα βλέπεις κυριολεκτικά μπροστά σου. Όσο έξυπνη κι αν είσαι, και όσο κι αν πιστεύεις ότι εσύ την καταλαβαίνεις την απάτη, όταν είσαι σε καθεστώς έρωτα, είσαι κυριολεκτικά έρμαιο! Το χειρότερο λοιπόν που μπορεί να σου συμβεί, έτσι όπως το σκέφτομαι, είναι ο καλός σου να… έχει σχέση. Εγώ θα σου πω τα σημάδια, κι εσύ πράξε αναλόγως.

Αναπάντητες κλήσεις παντού ου ου ου ου

Κατά το γνωστό άσμα φίλη μου, όταν παίρνεις απανωτά τηλέφωνα-γιατί θα πάρεις-και δεν παίρνεις καμία απολύτως απάντηση, ή δε σε γουστάρει καθόλου, ή είναι με την κοπέλα του. Ουπς.

Δε βγαίνετε ποτέ έξω

Όχι καλέ, δεν είναι σπιτόγατος. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι συνεχόμενες Κυριακές του στο Βέρτη (τρομάρα του). Πολύ απλά βγαίνει με την επίσημη, κι εσένα σε έχει για εσωτερική χρήση. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις χνουδωτές παντόφλες του! Τον έχεις δει ποτέ σε μαγαζί με αυτές; Εξάλλου, μια σταλιά χώρα είμαστε με ακόμα μικρότερες πόλεις. Μέχρι το περίπτερο να πας, βλέπεις γνωστό. Δεν είναι ζωή αυτή. Μέσα και πάλι μέσα.

Το κινητό στο αθόρυβο

Και μη σου πω και ανάποδα. Έχει πει στην άλλη ότι είναι σε δουλειά, παίζει 5 επί 5 ή βλέπει σειρά (όλο τον κύκλο ναι) και έχει κάπως το κεφάλι του ήσυχο. Βέβαια για παν ενδεχόμενο, κάνει και τα κουμάντα του. Έχει μέθοδο ο άνθρωπος.

Δεν ξέρεις τους φίλους του

Και γιατί να τους μάθεις; Άσε που αν γνωρίσουν και σένα, μπορεί να μπερδέψουν τα ονόματα. Δεν είναι για τέτοια οι άντρες. Απλά και συγκεκριμένα πράγματα. Η μοναδική πιθανότητα να γνωρίσεις τον κύκλο του, είναι να έχεις το ίδιο όνομα με την καλή του. Αλλά και πάλι αυτό, δεν μπορείς να το ξέρεις.

Είναι πολύ απασχολημένος με τη δουλειά

Τέτοιο πήξιμο ούτε ο Πρωθυπουργός σου λέει. Τρέχει μονίμως, ακόμα και μέσα στη νύχτα, και όποτε ξαποσταίνει λίγο, κοιμάται γιατί του λείπει ύπνος. Και άντε και να πιστέψεις ότι έχει σημαντική θέση. Το πράγμα θα σοβαρέψει όταν σου έχει παρουσιαστεί ως… άνεργος!


Πηγή