Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 εγγυημένες κινήσεις για να του δώσεις το καλύτερο σεξ της ζωής του

Κοίταξε να δεις φίλη μου: Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σεξ γίνεται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους, βασικά με έναν, οπότε ίσως να θεωρείς όλα τα υπόλοιπα περιττά. Αλλά, επειδή η ποικιλία και η φαντασία είναι πολύ σημαντικά στη ζωή μας, και κυρίως στη σεξουαλική, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να συμβιβάζεσαι με βαρετό σεξ το οποίο δε βλέπεις την ώρα να τελειώσει και το οποίο τελικά σε αφήνει με μία… αίσθηση μετριότητας αντί να μένεις εκστασιασμένη και super ικανοποιημένη. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις λίγη τσαχπινιά και λίγη εμπειρία παραπάνω, γιατί η στιγμή που θα σε πάρει ο ύπνος δεν είναι μακριά; Μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση-γιατί και να τα περιμένεις όλα από αυτόν είναι άδικο-και να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές που θα σε κάνουν την απόλυτη σεξοβόμβα και εκείνον τον πιο τυχερό άντρα του πλανήτη; Διάβασε παρακάτω κάποιες… δοκιμασμένες κινήσεις και δώστου το καλύτερο σεξ της ζωής του.

1. Ασχολήσου με σημεία που αγνοείς: Όπως για παράδειγμα τα αυτιά τα οποία είναι τρομερά ευαίσθητα και τα οποία οι περισσότερες δεν προσέχουμε όσο θα έπρεπε. Και προφανώς μην πέσεις με τα… μούτρα, εννοούμε φυσικά να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου. Κάνε μία μικρή εισαγωγή στη γύρω περιοχή και μετά μπορείς ωραιότατα να του ψιθυρίσεις τι θα ήθελες να σου κάνει ή τι θα ήθελες να του κάνεις εσύ. Στη συνέχεια, μπορείς να συνεχίσεις με αυτό που είπαμε παραπάνω, και πίστεψέ μας δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι από τα πιο απολαυστικά και ερεθιστικά πράγματα που του έχουν συμβεί ποτέ.

2. Ξεκίνα μόνη σου: Και εννοούμε φυσικά να αυτοϊκανοποιηθείς μπροστά του, χωρίς φυσικά να του επιτρέπεις να σε αγγίξει. Μη σου πούμε να τον έχεις και δεμένο, μη μας ρωτήσεις με τι. Με ό, τι βρεις τελοσπάντων. Ο άντρας όπως έχουμε πει είναι οπτικό ον, οπότε και μόνο στη θέα μιας γυναίκας που αγγίζει το σώμα της, και κυρίως ξέρει ακριβώς πού να το αγγίξει για να ικανοποιηθεί, το λιγότερο θα ενθουσιαστεί. Αν και πιστεύουμε ότι από ένα σημείο και μετά θα σε παρακαλάει για λύτρωση! Well done.

3. Ασχολήσου με τα χείλη του: Το μυστικό λοιπόν στην προκειμένη δεν είναι το παθιασμένο φιλί που φτάνει οισοφάγο αλλά τα μικρά και σύντομα φιλιά, σαν να εξερευνάς τα χείλη και το στόμα του. Οι δαγκωματιές επιτρέπονται αλλά όχι με δύναμη γιατί συνήθως οι περισσότεροι δυσανασχετούν, με αποτέλεσμα να σου κόβεται η φόρα-κάτι που δε θέλουμε σε καμία περίπτωση-. Εxtra tip: Δοκίμασε να περάσεις τη γλώσσα σου κατά μήκος των χειλιών του… Θα του αρέσει!

4. Μην αγνοείς τα χέρια του: Και όταν λέμε χέρια, εννοούμε τα δάχτυλά του. Επαναλαμβάνουμε σε περίπτωση που δεν έχουμε γίνει κατανοητές: Ένας άντρας μπορεί να ερεθιστεί και μόνο στη σκέψη μίας… γυναικείας κιλότας, πόσο μάλλον όταν είναι και φορεμένη σε καλοσχηματισμένα οπίσθια. Νομίζεις εσύ ότι αν πάρεις ένα ένα τα δαχτυλάκια του και τα γλείψεις αισθησιακά, θα μπορέσει να παραμείνει ψύχραιμος; Νομίζουμε πως όχι! Βασικά είμαστε σίγουρες. Α και να μην ξεχάσουμε: Μην πάρεις ένα ένα όλα τα δάχτυλα γιατί θα ξημερώσουμε. Το θέμα είναι η έμπνευση και όχι η διάρκεια ή η ποσότητα. Να το θυμάσαι αυτό.

5. Το κοινό σημείο: Νομίζεις ότι μόνο εμείς είμαστε ευαίσθητες στο σημείο ανάμεσα στους μηρούς; Είναι λοιπόν και τα αγόρια, και μη σου πούμε ότι το απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο. Βάλτον λοιπόν να καθίσει σε μία καρέκλα, μη σου πούμε φορώντας και το τζιν του-ακόμα καλύτερα-και ξεκίνα να τον χαιδεύεις από το γόνατο πηγαίνοντας αργά και νωχελικά προς τα πάνω. Προφανώς έχεις πάρει το πιο σέξι και αισθησιακό σου βλέμμα, καρφώνοντάς τον στα μάτια. Αλλιώς κάνουμε μισή δουλίτσα και είναι αμαρτία. Α και κάτι που ίσως να μην ήξερες: Τα γόνατα είναι μία από τις πιο ερωτογενείς και ευαίσθητες περιοχές των αντρών. Δώσε βάση και φροντίδα!


Πηγή