Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

5 ειλικρινείς λόγοι για τους οποίους ο πρώην σου σε φλερτάρει… ενώ έχει σχέση

Σήμερα, και μιας και η μέρα είναι περίεργη, μουντή και βροχερή –αν πάει έτσι όλος ο Μάιος να μας ενημερώσουν να διοργανώσουμε ομαδική μετανάστευση στη Βραζιλία-λέω να ασχοληθώ με ένα θέμα που κάπως… πονάει αλλά σίγουρα σε ενδιαφέρει. Ανοίγω το κεφάλαιο του πρώην λοιπόν, γιατί ξέρω ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν και όσες σχέσεις και να κάνεις, υπάρχουν πάντα άνθρωποι που συνεχίζουν να σε στοιχειώνουν. Σε περίπτωση που η φάση μένει στη σκέψη και μόνο είναι ok. Τι γίνεται όμως όταν εκείνος ο πρώην… κατά γενική ομολογία σου κολλάει; «Αφού έχει σχέση, τι θέλει από μένα τελοσπάνων;» ρωτάς τις φίλες σου οι οποίες σε κοιτάζουν με απορία. Θα σου πω εγώ τι θέλει.

Του αρέσεις: Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Συνήθως με τον πρώην της ζωής σου, υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που σας συνδέει. Αυτό σημαίνει ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα τον βλέπεις και θα σε βλέπει. Μα ένα… γενέθλιο, μα ένας γάμος τσουπ είναι εκεί μπροστά σου, πάντα συνοδευόμενος, κοιτάζοντάς σε λάγνα, και στην πρώτη ευκαιρία, κάνοντάς σου κοπλιμέντα. Ε ναι, του αρέσεις. Του άρεσες κάποτε, γιατί να μην του αρέσεις τώρα που «λιώνεις» και στο γυμναστήριο;

Θέλει επιβεβαίωση: Σε περίπτωση που έχει μία σχέση στην οποία σκυλοβαριέται-αυτό απαντάται στο 70% των σχέσεων τουλάχιστον-τότε έχει άμεση ανάγκη την επιβεβαίωση. Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι την ψάχνει σε οποιαδήποτε γυναίκα κι αν γνωρίσει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την αναζητήσει και σε σένα. Σε ξέρει, σε έχει δει γυμνή, έχετε κάνει σεξ (πολλές φορές) και σας συνδέουν και κάποιες αναμνήσεις. Οπότε η τόνωση της αυτοπεποίθησής του θα έρθει αυτομάτως μόλις ξεστομίσει την ατάκα: «Σου πηγαίνουν έτσι τα μαλλιά σου», και σε δει να κοκκινίζεις. Χμμμ.

Θέλει να κάνετε σεξ: Ε βέβαια και θέλει να κάνετε σεξ. Και επαναλαμβάνω: Το γεγονός ότι έχει σχέση δεν τον ενοχλεί κυρίως γιατί μαζί σου δεν το βλέπει σαν κέρατο στην καλή του. Σε ξέρει, σε βλέπει συνέχεια, σε θέλει-κάνεις τα πάντα κι εσύ από την μεριά σου για να εμφανίζεσαι το λιγότερο υπέρλαμπρη-οπότε γιατί όχι; Φυσικά σε περίπτωση που σου γεννηθεί η παραμικρή προσδοκία από αυτόν-τύπου να χωρίσει και να είστε μαζί-το τρένο θα φύγει και μάλιστα με υψηλή ταχύτητα.

Θέλει καβάτζα: Και επειδή δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με τη σχέση του, έχει αρχίσει να ψάχνεται μήπως βρει κάτι άλλο. Όπως λοιπόν αντιλαμβανόμαστε, είναι ο τύπος που λειτουργεί με ατζέντα: Παίρνει σβάρνα πρώην, παλιά φλερτ ή ακόμα και γνωριμίες, και αρχίζει να κανονίζει ραντεβουδάκια. Μάντεψε: Είσαι μία από αυτές. Περήφανη;

Θέλει να δει αν συνεχίζει να σου αρέσει: Παλιό ινδιάνικο κόλπο προκειμένου να νιώσει ο καθένας μας καλύτερα. Και μεταξύ μας, το κάνεις κι εσύ. Βασικά το κάνουν όλοι! Θέλει για ακόμη μία φορά να δει ότι τον κοιτάζεις καλά καλά, και ακόμη μία φορά να σε παρατηρήσει να σουφρώνεις χειλάκια προκειμένου να γίνεις σέξι για εκείνον. Αχ παλιά μου τέχνη κόσκινο. Μερικές σχέσεις είναι καταδικασμένες να κρατούν για πάντα, ακόμα και με αυτή την αλλοπρόσαλλη μορφή.


Πηγή