Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 κινήσεις ματ στο σεξ για να γίνεις η απόλυτη θεά του

Το σεξ ως γνωστόν, γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και συγκεκριμένες κινήσεις, τουλάχιστον όσον αφορά στις βασικές. Σε περίπτωση ωστόσο που είσαι κάπως πιο τσαχπίνα, κάπως πιο αλανιάρα και κάπως πιο παιχνιδιάρα, το σεξ μπορεί να μετατραπεί σε μία απίστευτη… συνεδρία η οποία μπορεί να σου χαρίσει απόλαυση μεγατόνων και στιγμές που θα θυμάσαι για καιρό. Και επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι η κάθε αναγνώστρια εκεί έξω, είναι ένα κορίτσι που αναζητά το καινούριο, την περιπέτεια και την ποικιλία, σου έχω κάποια tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να γίνεις η απόλυτη sex goddess του και κάθε φορά να ανυπομονεί για το σεξ σας περισσότερο και από το ματς της αγαπημένης του ομάδας.

1. Για να απογειώσεις το στοματικό… Χρησιμοποίησε παράλληλα και τα χέρια σου. Στην προκειμένη το όσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο δεν πιάνει μιας και τα χέρια είναι αυτά που δίνουν την μαγεία στο στοματικό, ειδικά αν ξέρεις να τα χειρίζεσαι και καλά. Γενικά προσπάθησε να εναρμονίσεις τις κινήσεις και μικρά θαύματα πρόκειται να συμβούν!

2. Αυτά τα μάτια ήτανε πλάνα: Έχεις την τάση να κλείνεις τα μάτια σου κατά τη διάρκεια του σεξ; Μέγα λάθος. Από εδώ και στο εξής σε θέλω ανοιχτομάτα και μπιρμπιλωμάτα διότι μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Άσε που δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα λάγνο βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις. Κλειστά μάτια επιτρέπονται μόνο στις στιγμές απόλυτης αυτοσυγκέντρωσης για να επιτευχθεί η κορύφωση.

3. Μίλα: Όχι περί ανέμων και υδάτων αλλά για τις φαντασιώσεις και όλα όσα θέλεις να κάνετε στο κρεβάτι. Σταμάτα να ντρέπεσαι και απελευθερώσου. Εξάλλου στον έρωτα και δη στο σεξ δε θα πρέπει αν υπάρχουν ταμπού. Το αν τελικά θα συμφωνήσει με αυτά που του λες, είναι καθαρά δικό του θέμα.

4. Μην ξεχνάς το sexting: Πριν τον αγώνα έχουμε το ζέσταμα, πριν το φαγοπότι τα ορεκτικά και πριν κάθε αγχωτικό event ένα ποτηράκι ποτό για χαλάρωση. Στο σεξ λοιπόν γιατί θα πρέπει να πηγαίνεις με… καταδρομική; Ξεκίνα λοιπόν ένα ωραίο… νταραβέρι με μηνυματάκια λέγοντάς του πόσο πολύ τον θέλεις και πόσο ανυπομονείς να τον δεις (γυμνό). Όλα καλά!

5. Το άγχος τέλος: Σταμάτα να αγχώνεσαι για το αν ο κόλπος σου είναι μοσχομυριστός και αν είναι πιο απαλός και από πωπό μωρού, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μην απολαύσεις τίποτα. Έχεις τρίχες; Ε και; Νομίζω ότι κανέναν άντρα δεν ένοιαξε ποτέ λίγη τριχούλα παραπάνω, και καλό θα ήταν να μη νοιάξει ούτε εσένα.


Πηγή