Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 λόγοι που δυσκολεύεσαι να βρεις σύντροφο

Στις μέρες μας δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να βρεις σύντροφο. Δεν εννοώ να βρεις ένα αγόρι, να βγείτε δυο-τρεις φορές, να μιλάτε πού και πού και that’s it. Εννοώ, σύντροφο ζωής. Έναν άνθρωπο που θα είστε εκεί ο ένας για τον άλλον, που θα ερωτευτείτε βαθιά ο ένας τον άλλον και θα πορεύεστε μαζί.

5 ανησυχητικά προβλήματα που αγνοούν συχνά τα ζευγάρια

Άλλαξαν οι εποχές

H εποχή των social media έχει καταστρέψει το φλερτ. Σίγουρα κι εσύ το έχεις συνειδητοποιήσει.

Είναι τώρα φλερτ να σου στείλει ο άλλος DM στο Instagram και να μιλάτε με τις ώρες στο chat; Ε, όχι! Άλλη η χάρη του τετ α τετ φλερτ με τις ματιές και τα χαμόγελα. Άλλο να γνωρίζεσαι ξαφνικά και δια ζώσης με το wanna be boyfriend.

via GIPHY

Σαν να μην έφτανε, λοιπόν, όλη αυτή η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και το ψηφιακό φλερτ, σαν να μην έφτανε ο Covid-19 που μας περιόρισε πολύ, ήρθε και η δική σου ωριμότητα, παραξενιά, πες το όπως θες και το boyfriend δεν φαίνεται ούτε με κιάλια.

 Οι λόγοι που… το ταίρι δεν έρχεται

#1 Βγαίνεις με τις ίδιες παρέες διαρκώς

Μπορεί διεξοδικά να μην έχεις κάτσει να το σκεφτείς, όμως… Πώς θα βρεις σύντροφο, αφού κυκλοφορείς διαρκώς με τις ίδιες παρέες; Είναι λογικό να έχεις γνωρίσει όλους τους φίλους των φίλων σου τόσα χρόνια που κάνεις παρέα μαζί τους.

Το καταλαβαίνω. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα μάτια σου και παραπέρα;

#2 Τα standards σου έχουν αλλάξει

Παλιά μπορεί να έκανες τα στραβά μάτια σε έναν ζηλιάρη σύντροφο ή και να κολακευόσουν. Μπορεί να μη σε ένοιαζε η ακαταστασία του και να θεωρούσες, μάλιστα, ότι έχει και πλάκα. Να που όσο μεγαλώνεις, όμως, τα standards σου αλλάζουν.

Έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τους άνδρες και κατ’ επέκταση το ιδανικό αμόρε αργεί να έρθει στην πόρτα σου.

#3 Ο Covid-19 σε έχει κάνει διστακτική

Είναι λογικό ως ένα σημείο να φοβάσαι τον κορονοϊό. Και που βρίσκεις κάποιον να βγεις ραντεβού, το σκέφτεσαι, το ξανασκέφτεσαι και τελικά ρίχνεις άκυρο. Μη γίνεσαι, όμως, και τόσο υπερβολική.

#4 Παραξενεύεις και επιζητάς την ησυχία σου

Όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο παράξενοι γινόμαστε. Μήπως, λοιπόν, το έχεις παρακάνει και ο ένας σου βρωμάει ο άλλος σου ξινίζει;

#5 Οι φίλες σου είναι μπακούρια

 Οπότε κι εσύ σκέφτεσαι… είμαστε στην ίδια φάση. Γιατί να αλλάξουμε τώρα τα πράγματα; Και κάπως έτσι διώχνεις το υποψήφιο boyfriend.


Πηγή