Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 πράγματα που κάνεις σε ραντεβού στο μπαρ και τον ξενερώνουν

Είτε είναι το πρώτο σας ραντεβού (μα πρώτο ραντεβού σε μπαρ; ποιος το σκέφτηκε;) είτε έχετε αρχίσει να βγαίνετε εδώ και λίγο καιρό και πρόκειται να συναντηθείτε σε μπαρ, πρόσεξε τα εξής φίλη μου. Ναι, είπαμε να είσαι ο εαυτός σου αλλά κάποια πράγματα καλό θα ήταν να τα αποφύγεις, ειδικά αν θέλεις να ξαναβγείς μαζί του.

  1. Κοιτάς συνέχεια το κινητό σου

Έλα, μεταξύ μας είμαστε, ας το παραδεχτείς. Είτε ανανεώνεις συνέχεια τις αρχικές σελίδες στο Facebook και το Instagram, είτε τραβάς βίντεο και ανεβάζεις κάθε τραγούδι που παίζει ο Dj στα story σου, πρέπει να καταλάβεις πόσο βαρετό και ξενέρωτο είναι για τον άλλο να βλέπει το φωτισμένο από την οθόνη σου πρόσωπο να κοιτάει συνέχεια εκεί. Όσο αμήχανα κι αν είναι τα πράγματα, καλύτερα να φύγεις λίγο νωρίτερα παρά να είσαι κολλημένη στο κινητό όλο το βράδυ.

  1. Χορεύεις σαν.. ξεκουρδισμένη

Είπαμε, για ποτό βγήκαμε, ο Dj βάζει τα κομμάτια σου και εσύ θέλεις επιτέλους να το κουνήσεις. Να το κουνήσεις φίλη μου, γιατί να μην το κουνήσεις; Απλά προσπάθησε όσο το κουνάς να μην δείχνεις υπό διάλυση, ξέρεις τι εννοώ. Χορούς πάνω στη μπάρα ή στα τραπέζια, θα σε παρακαλούσα να μην τους σκεφτείς καν. Επίσης, αν χορεύεις σαν τη θεία σου στο γάμο των γονιών σου το 88′ καλύτερα να καθίσεις κάτω.

  1. Πίνεις δίχως αύριο

Δύο ποτηράκια κρασί –ειδικά να δεν οδηγείς εσύ- είναι υπεραρκετά και για να χαλαρώσεις και για να διασκεδάσεις. Αν τώρα αρχίσεις να πίνεις τον Βόσπορο δίχως αύριο, να αναμειγνύεις ποτά και εν τέλει να μην ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι, μην αναρωτηθείς μετά από λίγες μερούλες που χάθηκε. Δε θέλω υπερβολές και κλάματα μετά, ναι;

  1. Η εμφάνισή σου

Έλα που δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εκείνο το φορεματάκι σου το στράπλες που περπατάς και “χορεύουν” τα κάλλη σου δεν είναι το κατάλληλο για να βγεις μαζί του. Γενικά δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Επίσης, μην βάλεις όλο το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου εκείνο το βράδυ, κοινώς μην παστωθείς. Ήρεμα πράγματα, χαλαρά. 

  1. Δε μιλάς

Κατανοώ ότι το μπαρ δεν είναι και ο καλύτερος δυνατός χώρος για να ξεδιπλώσεις την ευφράδεια λόγου που σε διακρίνει αλλά και το μουγκό, πώς να στο πω, δε δημιουργεί ένα καλό κλίμα βρε κορίτσι μου. Πέτα εσύ την ατάκα σου για την μουσική, το ποτό που πίνετε ή έστω την κίνηση που βρήκες για να έρθεις και άστον να πάρει εκείνος τα ηνία της κουβέντας. Αν πάλι δε μιλάει ούτε εκείνος, για ξαναδιάβασε αυτά που είπαμε παραπάνω.

Διάβασε ακόμα:

Πρώτο ραντεβού: 4+1 συμβουλές που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσεις

Ραντεβού στην ψηφιακή εποχή: 3 tips για να αποφύγουμε τα λάθη που όλοι κάνουμε

7 σημάδια ότι η σχέση έχει κάνει τον κύκλο της και είναι ώρα να χωρίσεις

 


Πηγή