Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 πράγματα που όλες οι γυναίκες μισούμε στο καλοκαίρι

Όχι δεν είναι ψέμα, το ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ. Δεν το περίμενες μόνο εσύ, αλλά μάλλον και όλος ο πλανήτης, μιας και η χώρα μας τα πήγε εξαιρετικά στην μάχη κατά του Covid-19-και ελπίζουμε να συνεχίσει- οπότε η ηλιόλουστη Ελλάδα εκτός από top προορισμός, φέτος θεωρείται και από τους πιο ασφαλείς. Και αφού τη Δευτέρα καλωσορίσαμε τους πρώτους μας τουρίστες, μπορούμε να πούμε ότι η σεζόν ξεκίνησε και επισήμως.

Αναμφισβήτητα το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των περισσοτέρων μιας και η ανεμελιά, οι διακοπές και οι ατελείωτες βόλτες, συνήθως συγκινούν την μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού. Εσύ από την πλευρά σου το αγαπάς και το τιμάς και μπράβο σου. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που σε κουράζουν αφόρητα την εποχή αυτή, και δεν είσαι η μόνη. Παρακάτω, ετοίμασα τα βασικά, με τα οποία είμαι σίγουρη ότι θα ταυτιστείς.

Το σκληρό παιχνίδι της μοίρας

Η δίαιτά σου παραδοσιακά ξεκινάει γύρω στον Μάρτιο, οπότε τέλη Μαΐου με αρχές Ιούνη να σε βρίσκει κυρία και αξιοπρεπή με το μαγιό σου. Ε φέτος ήρθαν όλα τούμπα, μιας και αντί τον Μάρτιο να αρχίσουμε σιγά σιγά να βγαίνουμε στον έξω κόσμο, ήρθε η καραντίνα και μας εγκλώβισε όλους στα σπίτια μας. Μη έχοντας τι να κάνουμε προφανώς, το ρίξαμε στην μαγειρική αλλά και την… κατανάλωση, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αντί να είσαι -4, είσαι +6. Ναι οκ ξέρω ότι τα σχέδιά σου ανατράπηκαν βάναυσα, αλλά σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα. Α, και μεγαλύτερο μέγεθος μαγιό. Τι να κάνουμε τώρα;

Αποστολή: Ανθρώπινη γάμπα

Το καλοκαίρι ως γνωστόν όλα κονταίνουν, ελαφραίνουν και τελοσπάντων όλα είναι πιο… διακριτικά. Κοντά μπλουζάκια, κοντά σορτσάκια, κοντές φούστες και φυσικά τα μαγιό. Κι εσύ, που δεν προνόησες ή δεν είχες τα χρήματα για να κάνεις λέιζερ, είσαι κάθε μέρα με ένα ξυράφι στο χέρι, ερεθίζοντας το αλαβάστρινο δερματάκι σου. Όντως κουραστικό και όντως εκνευριστικό. Ας ελπίσουμε να έρθει σύντομα η μέρα όπου η τριχωτή γάμπα θα γίνει το απόλυτο trend.

H ώρα του αέναου tanning

Δεν μαυρίζεις ό, τι κι αν κάνεις. Είσαι λευκή σαν γάλα, και κάθε φορά που κάθεσαι λίγο στον ήλιο, γεμίζεις καντήλες από τη φωτοαλλεργία και τρέχεις στους γιατρούς. Το μαύρισμα είναι κάτι που δε φτιάχτηκε για σένα, και αναγκαστικά μένεις με την ασπρίλα σου και θαυμάζεις τις υπόλοιπες που για κάποιο σατανικό λόγο γίνονται σαν σοκολατένια λουκουμάκια. Τι τα θες; Η ζωή είναι γεμάτη αδικίες φίλη μου.

Ρούφηγμα alert

Πόση ώρα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου; Και δεν εννοώ στο μακροβούτι- αλήθεια ποιος νοιάζεται;- αλλά φορώντας μαγιό ή κροπ τοπ. Διότι ακόμα και αν η κοιλιά σου δεν πετάει, άνετη 100% δεν μπορείς να είσαι. Οπότε αναγκαστικά προσπαθείς να συμμαζέψεις ό, τι μπορείς. Μπούτια και οπίσθια είναι αδύνατον, οπότε ρουφιέσαι.

Τα μαλλιά (ουχί αγγέλου) αλλά διαβόλου

Συγνώμη αλλά τώρα θα σε μαλώσω. Είναι δυνατόν να φιλοδοξείς, διότι περί φιλοδοξίας πρόκειται, να κάνεις χτένισμα και να σου… κάτσει; Φίλη μου έξω σκάει ο τζίτζικας. Μπαίνεις ένα τέταρτο στο αυτοκίνητο και ιδρώνεις λες και σε ήσουν σε καζάνι που βράζει. Την μπούκλα τι τη θέλεις ακριβώς; Ξέρω θέλεις τα μαλλιά σου περιποιημένα και εντυπωσιακά, αλλά θα σου δώσω μία συμβουλή. Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να αποχωριστείς τα προϊόντα styling και να δώσεις ευκαιρία στα μαλλιά σου να θρέψουν!

giphy 4


Πηγή