Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

5 στάσεις για να τον τρελάνεις στο κρεβάτι

Τριημεράκι έρχεται και όσο να ναι και εσύ και αυτός θα είστε πολύ πιο χαλαροί. Ευκαιρία, λοιπόν, να βάλεις φωτιά στη σεξουαλική σας καθημερινότητα και να τον τρελάνεις με τα κόλπα σου. Μην το προειδοποιήσεις καθώς στα ξαφνικά γίνονται και τα… καλύτερα!

Τετ α τετ: Είναι απλό και… απολαυστικό. Καθίστε στην άκρη του κρεβατιού ή της καρέκλας και ανέβα στην αγκαλιά του. Με αυτή τη στάση παίρνεις το ρυθμό στα χέρια σου και το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά… απογειωτικό.

Η καβαλάρισσα: Άφησε τον αγαπημένο σου να ξαπλώσει και ξεκίνα το… ροντέο πάνω του. Για ακόμη μία φορά παίρνεις τον έλεγχο και αυτός δε θα πάρει τα μάτια του από πάνω σου (για ευνόητους πάντα λόγους).

Τεμπελοκόριτσο: Ήρθε η ώρα να του δώσεις τα ηνία και εσύ απλά να απολαύσεις. Άφησέ τον να γονατίσει και να γείρει προς τα πίσω βάζοντας όλο το βάρος στα χέρια του .Εσύ ξάπλωσε ανάσκελα λύγισε τα πόδια σου και άφησέ τον να το… απολαύσει. Κοίτα τον στα μάτια και δείξε του πόσο πολύ το απολαμβάνεις. Δε φαντάζεσαι πόσο θα το εκτιμήσει!

Επικίνδυνη Αποστολή: Κάτι σαν την ιεραποστολική, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μία νέα εκδοχή που θα σου προσφέρει απίστευτα λεπτά ηδονής. Το διαφορετικό είναι ότι εσύ πρέπει να σηκώσεις τη λεκάνη σου για να συναντήσεις τη δική του και ανάλογα με την επιθυμία σας να συγχρονίζεις τις κινήσεις σας. Αν θες η σεξουαλική διέγερση να κρατήσει περισσότερο και να κάνεις πιο ενδιαφέρον το ερωτικό παιχνίδι μπορείς να κολλήσεις το σώμα σου στη λεκάνη του, να απομακρυνθείς για λίγο και μετά να επανέλθεις με μεγαλύτερη ένταση.

Στάσου… όρθια: Πρώτα από όλα να τονίσουμε, ότι η στάση αυτή προαπαιτεί ο καλός σου να έχει… μπράτσα. Αυτός στηρίζεται στον τοίχο και εσύ τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση του. Αν πάλι φημίζεσαι για τις ικανότητές σου στην ιππασία, άσε τον να προβάλλει τη λεκάνη του προς τα έξω και δώσε εσύ το ρυθμό.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πως να του κρατήσεις το ενδιαφέρον… από το τηλέφωνο!

Aπόψε αιφνιδίασέ τον! 4 σημεία στο σώμα του που εκτοξεύουν τη… διάθεσή του!


Πηγή