Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

5 ταινίες που θα σε κάνουν να ξαναερωτευτείς τον πρώτο σου έρωτα (καλά, και τον νυν!)

Θυμάσαι τα μαθητικά σου χρόνια; Τότε που έτρεχες να βγεις πρώτη στο προαύλιο του σχολείου την ώρα του διαλείμματος για έναν και σημαντικό λόγο: για να κοιτάς με τις ώρες εκείνον τον όμορφο που ήταν σε μια τάξη μεγαλύτερη από εσένα. Την εποχή που έλεγες στη μαμά σου ότι πας φροντιστήριο και έκανες… σκασιαρχείο για να βρεις το πρώτο σου αγόρι.

Υπέροχες και ανέμελες εποχές, δεν συμφωνείς; Εκείνα τα χρόνια όλα ήταν αλλιώς. Όλα ήταν πιο αθώα και απλά! Το μόνο που σε έκαιγε ήταν να είσαι κοντά σε εκείνον τον πρώτο σου έρωτα, που ένιωθες ότι ήταν Θεός.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PICNIC STYLING CO (@picnicstylingco)

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να ξαναθυμηθείς εκείνες τις ένδοξες εποχές; Γίνεται, γίνεται! Με τις πέντε ταινίες που θα ανακαλύψεις παρακάτω, θα κάνεις ένα flashback στα μαθητικά ή φοιτητικά σου χρόνια, το οποίο θα σου μείνει αξέχαστο. Κι αν είσαι single και σκεφτείς να πάρεις ένα τηλέφωνο τον πρώτο σου έρωτα… Να το κάνεις! Μια ζωή την έχουμε, άλλωστε!

Πριν από τις ταινίες, όμως, δες πώς θα κάνεις… σινεμά το μπαλκόνι σου!

1. Μια σύγχρονη Σταχτοπούτα (A Cinderella Story)

Η Hilary Duff στο πλευρό του Chad Michael Murray αναβιώνουν το ρομαντικό παραμύθι της Σταχτοπούτας σε μια πιο… σύγχρονη εκδοχή. Η γνωριμία της Sam (Duff) με έναν υποψήφιο ανώνυμο «πρίγκιπα» μέσω διαδικτύου περιπλέκει τα πράγματα καθώς κανονίζουν να γνωριστούν στον αποκριάτικο χορό. Η Sam βρίσκεται σε πανικό όταν συνειδητοποιεί ότι ο ανώνυμος «πρίγκιπάς» της είναι το πιο δημοφιλές αγόρι του Πανεπιστημίου! Θα μπορέσει να τον γοητεύσει η άσημη Sam;

2. Aquamarine

Το τέλος του καλοκαιριού πλησιάζει και η Κλερ (Emma Roberts) μαζί με τη Χέιλι (Joanna Levesque) έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ζήτημα: σε λίγες μέρες η οικογένεια της Χέιλι πρόκειται να μετακομίσει στην άλλη άκρη του κόσμου. Οι δυο κοπέλες χρειάζονται ένα μεγάλο θαύμα και θα το δουν να συμβαίνει μόλις… ανακαλύψουν την πανέμορφη γοργόνα Aquamarine. Γοητευμένη, αλλά άσχετη σε θέματα φλερτ, η Aquamarine υπόσχεται στις κοπέλες να πραγματοποιήσει μια ευχή τους αν τη βοηθήσουν να βρει τον άνδρα των ονείρων της. Την ώρα, όμως, που ετοιμάζονται να ρίξουν στα δίχτυα τους έναν νεαρό ναυαγοσώστη, ανακαλύπτουν ότι τελικά… αυτό που εύχεσαι δεν είναι πάντα αυτό που πραγματικά θέλεις.

3. Στα βήματα του πάθους (Step Up)

Ο Tyler Gage (aka Channing Tatum), ο πρωταγωνιστής της ταινίας, είναι ένας ατίθασος νεαρός που πρέπει να συμπληρώσει 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας για τον βανδαλισμό μιας σχολής καλλιτεχνών. Εκεί γνωρίζει τη Nora Clark (Jenna Dewan), μια ταλαντούχα νεαρή χορεύτρια που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη χορευτική παράσταση αποφοίτησής της και ψάχνει για αντικαταστάτη του παρτενέρ της. Ο Tyler γίνεται ο παρτενέρ της στη σχολή και… όχι μόνο!

4. Όλα για την αγάπη (Stuck in Love)

Ο συγγραφέας Bill Borgens περνάει δύσκολα μετά τον χωρισμό του μιας και δεν έχει ίχνος έμπνευσης για να γράψει. Τι κι αν έχει πάρει διαζύγιο! Δεν το έχει ξεπεράσει, φορά ακόμα τη βέρα του και παρακολουθεί το σπίτι της πρώην συζύγου του. Τα παιδιά του, η εξωστρεφής Samantha, και ο συνεσταλμένος μαθητής Rusty, ακολουθούν το επάγγελμα του μπαμπά τους, ενώ την ίδια στιγμή έρχονται αντιμέτωποι με τη χαρά, αλλά και την απογοήτευση του έρωτα.

5. Κεραυνοβόλος έρωτας (A walk to remember)

Ο 18χρονος Λάντον ανήκει στα «κακά» παιδιά του σχολείου! Κάποια στιγμή εμπλέκεται στο ατύχημα ενός φίλου του και η τιμωρία του είναι… η υποχρεωτική συμμετοχή του σε ένα θεατρικό έργο. Εκεί θα ερωτευτεί την Τζέιμι, ένα καθόλου δημοφιλές κορίτσι του σχολείου, που τυγχάνει να είναι κόρη ιερέα.

Ακόμα να ετοιμάσεις το μπολ με τα πατατάκια; 




Πηγή