Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 υπερβολές που κάνουμε στην εμφάνισή μας κατά τη διάρκεια των γιορτών που ξενερώνουν τους άντρες

Tα Χριστούγεννα πλησιάζουν όπως άλλωστε και κάθε χρόνο και μάλιστα με μαθηματική ακρίβεια! Το ίδιο ισχύει και για τη Πρωτοχρονιά! Όπως ακριβώς λοιπόν οι δύο αυτές υπέροχες και χαρωπές ημέρες, έρχονται κάθε χρόνο στη ζωή μας, έτσι ακριβώς έρχονται επετειακά και οι υπερβολές που κάνουμε εμείς τα κορίτσια. Ναι είναι γεγονός φίλη μου, ότι το 90% των γυναικών, διακατέχεται από έναν πανικό όλες αυτές τις ημέρες, προκειμένου να είναι όσο πιο λαμπερή, εορταστική και παράλληλα… κόκκινη μπορεί! Και ξέρεις κάτι; Το καταφέρνει και μάλιστα με μεγάλη ευκολία, προς μεγάλη λύπηση των αντρών. Διότι τα αγόρια, σχεδόν σιχαίνονται όλες αυτές τις υπερβολές με αποτέλεσμα να ξενερώνουν και μάλιστα πολύ. Πάρε μία ιδέα παρακάτω…

1. Τα νύχια-υπερπαραγωγή: Εντάξει είναι Χριστούγεννα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να κάνεις κόκκινο μανικιούρ με χρυσόσκονη, ένα δεντράκι και κάποια στρας σε αρκετά από τα νύχια σου. Δεν είσαι ούτε η Lady Gaga, ούτε προωθείς κάποια εταιρεία-υποθέτω-άρα μείνε στα απλά και διακριτικά και δε θα χάσεις. Οι άντρες τρομάζουν με τα υπερβολικά νύχια γύπα. Τι σου έφταιξε ο καημένος;

2. Το φόρεμα με τα  στρας ή την παγέτα: Και γενικά οτιδήποτε σε στρας. Δεν τους αρέσει, και τους φαίνεται υπερβολικό. Και γενικά τα αγόρια αγαπούν την απλότητα και το φυσικό λουκ ως γνωστόν. Αν το θέλεις το στρας σου σώνει και ντε, σου προτείνω να το περιορίσεις σε ένα pochet ή ένα τσόκερ που επανήλθε και στην μόδα. Φόρεμα, σορτς, φούστα και μπλουζάκι τρώνε πανηγυρικά το άκυρό τους και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Το μόνο που μένει είναι να βάλεις και λαμπάκια και να κάνεις το δέντρο. Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα να… λάμπεις!

3. Τα μαλλιά για  Oscar (με την κακή έννοια): Tώρα σοβαρά, δεν παντρεύεσαι και δε συνοδεύεις το Brad στα Oscars. Κατά συνέπεια, προτείνω να αφήσεις τα μαλλιά τους στην ησυχία τους, διότι οτιδήποτε άλλο θα τους ξενερώσει. Ναι ξέρω, θέλεις έναν κυματισμό, μία ωραία αλογοουρά ή ένα σικ σινιόν. Το ξέρω ότι τα θέλεις και σε νιώθω. Δε σου λέω να μην τα κάνεις. Σου λέω όμως ότι αν απλώς αφήσεις τα μαλλιά σου φυσικά, θα του αρέσεις περισσότερο. Είναι στο χέρι σου λοιπόν!

4. Τα ψεύτικα-όχι τα λόγια-τα βλέφαρα: Και γενικά οτιδήποτε δεν είναι δικό σου! Η αλήθεια είναι ότι στηρίζουμε έντονα το περιποιημένο μακιγιάζ και οτιδήποτε σε ψεύτικο που δείχνει όμως φυσικό. Άσε στην άκρη τις υπερβολές και μη βγαίνεις σαν τις αδερφές Καλουτά για ένα ποτό. Αν για παράδειγμα δεν έχεις βάλει ποτέ γκλίτερ, μη βάλεις, περιορίσου στο κόκκινο κραγιόν σου. Αν θέλεις να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες, κάνε προσεκτική επιλογή για να μη βγεις κάπως έτσι.

Γενικά, οτιδήποτε παραμορφώνει το πρόσωπό σου, είναι τεράστιο fail για ευνόητους λόγους. Το προαναφερθέν γκλίτερ, αν τοποθετηθεί σωστά, μπορεί να κάνει θαύματα. Θα γίνει όμως; Stay tuned στο Queen και θα μάθεις όλα τα μυστικά.

5. Κάτι παίζει με το χρώμα σου; Να ξεκαθαρίσω: Λατρεύω το μαύρισμα και είμαι η τελευταία που θα κατακρίνει την προσπάθειά σου να είσαι ολίγον πιο σοκολατένια ακόμα και τώρα που έξω ρίχνει χιόνι. Παρόλα αυτά, η υπερβολή και μία κακή επιλογή μπορεί να αποβεί μοιραία. Είτε είναι μακιγιάζ, είτε κάποια άλλη μέθοδος, φρόντισε να δείχνεις αρμονική και όχι σαν να γύρισες από την Αφρική. Όλοι θυμόμαστε τον Ross Geller και το πάθημά του.

rossssss

 


Πηγή