Σάββατο , 18 Σεπτέμβριος 2021
5 δοκιμασμένες συμβουλές για να κατακτήσεις όποιον άντρα θες

5 δοκιμασμένες συμβουλές για να κατακτήσεις όποιον άντρα θες

Οι αρέτες που πρέπει να έχεις στα μάτια του σε αντίστροφη μέτρηση…

5) Να είσαι διασκεδαστική
Οι άντρες λατρεύουν τα κορίτσια που τους επιτρέπουν να είναι χαλαροί. Θέλουν να νιώθουν ότι μπορούν να είναι οι αυτοί που είναι χωρίς κάποιος να τους κρίνει. Για να το κερδίσεις αυτό πρέπει πρώτα εσύ να είσαι ο εαυτός σου. Μην στήνεσαι και μην προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι. Να είσαι ανοιχτή στα αστεία του και άνετη με όσα σου αποκαλύπτει. Το πρόβλημα που έχουν οι άντρες στις ερωτικές τους σχέσεις είναι πως οι περισσότερες γυναίκες γίνονται υπερβολικά εύθικτες, υιοθετώντας μια περσόνα υπερβολικά στημένη. Ξέχασε τα αυτά. Δεν θα κερδίσεις τον σεβασμό σου.

4) Να νιώθεις και να είσαι καλά
Η πλειοψηφία των αντρών έλκονται από την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας. Και σε αυτό να ξέρεις δεν μπαίνουν μόνο τα μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια, τα τέλεια μαλλιά και τα καλοσχηματισμένα φρύδια… Αλλά η αυτοπεπόιθηση σου για το πως είσαι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι περιποιημένη… Να μυρίζεις ωραία, να φοράς make up, να τονίζεις τα δυνατά σου σημεία. Μην γίνεις μια άλλη…. Γίνε όμως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

3) Να είσαι ενδιαφέρουσα
Μόνος του δεν μπορεί να διατηρήσει μια συζήτηση με αμείωτο ενδιαφέρον. Πρέπει να έχεις και εσύ μια γκάμα από θέματα, που να μπορείς να αναπτύξεις μαζί του, τα οποία να είναι γενικού περιεχομένου και όχι να ενδιαφέρουν μόνο εσένα. Όταν η γυναίκα γίνεται ενδιαφέρουσα γίνεται παράλληλα και πολύ ελκυστική στα αντρικά μάτια. Το να έχεις ενδιαφέροντα και το να μπορείς να συμμετέχεις σε μια συζήτηση είναι κλασικές αξίες στο τι επιθυμεί ένας άντρας από μια γυναίκα.

2) Παίξε το λίγο δύσκολη να σε κερδίσει
Όπως θα έχεις μάθει ήδη οι άντρες λατρεύουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Όταν λοιπόν τους δείξεις πως στην ερωτική σου ζωή έχεις πολλές επιλογές, αυτό του δίνει ακόμα έναν λόγο να σε θέλει περισσότερο. Το παιχνίδι πάντως της δύσκολης έχει μερικές λεπτές ισορροπίες. Αν το παίξεις υπερβολικά πολύ δύσκολη τότε εκείνος θα χάσει το ενδιαφέρον του και θα στραφεί στην επόμενη. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φλερτάρεις μαζί του, αλλά να τον αφήνεις να καταλαβαίνει πως υπάρχουν και άλλοι θαυμαστές στη ζωή σου αν δεν κάνει άμεσα κίνηση.

1) Πάρε πρωτοβουλία
Μην διστάζεις να κάνεις την κίνησή σου αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για κάποιον. Αν και γενικά πιστεύουμε στον ρόλο του άντρα – κυνηγού στο προτείνουμε γιατί μπορεί να υπάρχουν εκεί έξω άντρες  που να διστάζουν ή να δειλιάζουν. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου είναι να του προτείνεις να βρεθείτε. Οι ίδιοι άντρες το θεωρούν σημάδι πως η γυναίκα ενδιαφέρεται πραγματικά και έτσι κολακεύονται. Πες του για παράδειγμα πως θες πολύ να δεις μια συγκεκριμένη ταινία, που θα βγει στον κινηματογράφο ή πως βαριέσαι σε αυτό το πάρτι που συναντηθήκατε. Έτσι εσύ δίνεις το πράσινο φως και περιμένεις εκείνον να κάνει το πρώτο βήμα.

Πηγή: queen.gr