Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
5 εύκολοι τρόποι για να θέσεις τους όρους σου από την αρχή!

5 εύκολοι τρόποι για να θέσεις τους όρους σου από την αρχή!

Όλοι οι άντρες κρύβουν μέσα τους έναν κυνηγό που διψά για έπαθλα και επιβράβευση. Όσο πιο πολύ δυσκολεύονται να κατακτήσουν μία γυναίκα, τόσο πιο πολύ εξάπτεται η φαντασία τους. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν μην προσφέρεις τον ευαυό σου άνευ όρων…

  • Οι υποχωρήσεις μέσα στη σχέση έχουν τη λογική της βελτίωσης της και δε γίνεται να τις κάνει μόνο ο ένας μόνο. Ξεκαθάρισε τα όρια σου μέσα στη σχέση από την πρώτη στιγμή.
  • Αν σπεύδεις να ικανοποιείς κάθε επιθυμία του καλού σου χωρίς να σκέφτεσαι γιατί το κάνει και πώς θα επιδράσει στη σχέση σας, τότε είσαι η χαμένη. Πολλοί άντρες μάς υποβάλλουν σε τέτοιου είδους «δοκιμασίες» για να διαπιστώσουν αν μπορούν να μας έχουν “του χεριού τους”.
  • Η καλύτερη στιγμή για να θέσεις όρους είναι η αρχή της σχέσης, όταν τα πάντα είναι υπό διαπραγμάτευση.
  • Η ροή των πραγμάτων μέσα σε μία σχέση δεν αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη. Απαιτείται στρατηγική, υπομονή και “μικρές νίκες”. Αν εσύ ήσουν παραδομένη μια ζωή στις επιθυμίες του, μην περιμένεις άμεσα θεαματικά αποτελέσματα επειδή ξύπνησες μια μέρα και θέλεις να φέρεις τα… πάνω κάτω!
  • Ένας άντρας ποτέ δεν πρέπει να σε θεωρεί δεδομένη. Αυτό θα τον κάνει να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του. Ξέρω ότι αυτό απαιτεί διαρκή προσπάθεια. Τίποτα όμως δεν χαρίζεται στη ζωή. Για τα πάντα χρειάζεται κόπος και… επένδυση!

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr