Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

5 facts που μάλλον δε γνώριζες περί σεξ

  1. Οι δονητές δεν ήταν πάντα.. αυτό που νομίζαμε

Η υστερία αποτελεί μια από τις παλαιότερες ψυχιατρικές οντότητες, με την οποία διάσημες ψυχιατρικές φυσιογνωμίες όπως ο Σίγκμουντ Φρόυντ ασχολήθηκαν εκτενώς στην εποχή τους. Θα μου πεις τι σχέση έχει αυτό με τους δονητές; Κι όμως, τα μαγικά αυτά sex toys δεν προορίζονταν ανέκαθεν για την απολαυστική χρήση που έχουν σήμερα. Αντίθετα, εφευρέθηκαν ως ένα μέσο για να καταπραΰνει τα συμπτώματα της υστερίας. 

  1. Το πρώτο πράγμα που κάνουμε μετά το σεξ

Ούτε το τσιγάρο, ούτε το χουχούλιασμα κάτω από τα σεντόνια είναι το πρώτο πράγμα που κάνει ένα ζευγάρι μετά το σεξ. Βάσει ερευνών, το 40% των αντρών και γυναικών κάτω των 35 σπεύδουν να τσεκάρουν τις αρχικές σελίδες τους στα social media. Πάλι καλά, που δεν ανεβάζουν και φωτογραφίες.

  1. Ο μεγαλύτερο οργασμός

Παρά την μεγάλη συζήτηση γύρω από τους οργασμούς των αντρών, έρευνες έχουν δείξει ότι ένας μέσος γυναικείος οργασμός διαρκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα. Αυτό πρακτικά σημαίνει 14 δευτερόλεπτα παραπάνω από τον μέσο αντρικό. Το ξέρατε αυτό κορίτσια;

  1. Τα οφέλη ενός οργασμού

Πέραν του ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, πέρα από την απελευθέρωση των ενδορφινών που φτιάχνουν την διάθεση, πέρα και από την καταπολέμηση των πόνων της περιόδου ένα καλό σεξ που θα σας κορυφώσει βοηθάει και στον ύπνο. Δεν τα λες και λίγα τα οφέλη.

  1. Αδυνατίστε κάνοντας σεξ

Άλλο ένα πολύ σημαντικό όφελος ενός οργασμού είναι η λιποδιαλυτική του ικανότητα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μισή ώρα σεξ μπορεί να κάψει πάνω από 85 θερμίδες. Φαντάσου πόσες μπορείς, λοιπόν, να κάψεις μαζί με τον σύντροφό σου σε μια.. ηδονική βραδιά.


Πηγή