Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
5 φράσεις που καλό θα ήταν να μην του πεις κατά τη διάρκεια του σεξ

5 φράσεις που καλό θα ήταν να μην του πεις κατά τη διάρκεια του σεξ

Μπορεί να επικρατεί η άποψη ότι ο άντρας έχει μία κάπως μεγαλύτερη αδυναμία στο σεξ, και δη σε αυτό χωρίς δεσμεύσεις και συναισθήματα, αλλά είναι και κάποιες φορές που τα συμπαθή αγόρια παύουν να είναι στον κόσμο τους, και για κάποιο περίεργο και αλλόκοτο λόγο, βάζουν λίγο συναίσθημα στο όλο θέμα, τόσο πολύ μάλιστα που είναι ικανοί και να… κομπλάρουν! Ναι φίλη μου, μπορεί ο άντρας όταν ερεθιστεί να μην υπολογίζει εμπόδια και προβλήματα, αλλά είναι μερικές φράσεις που όταν εσύ τις ξεστομίσεις από το ωραίο σου στοματάκι είναι ικανές να του κόψουν τα φτερά και να τον ρίξουν σε βαθιά κατάθλιψη! Υπερβολικοί δε νομίζουμε πως είναι, μιας και τα αγόρια έχουν μία σχέση πάθους με τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και γενικότερα τις ικανότητές τους στο κρεβάτι, οπότε την επόμενη φορά που θα θελήσεις να ξεστομίσεις μία αμφιβόλου ευγένειας φράση, καλύτερα να το σκεφτείς διπλά! Εδώ λοιπόν σου έχουμε κάποιες από αυτές που ένας άντρας μισεί να ακούει στο κρεβάτι και καλό θα ήταν εσύ να αποφύγεις!

1. «Πιστεύεις ότι θα αργήσεις να τελειώσεις;»: Ε βρε κορίτσι μου, είναι δυνατόν να λες τη φράση αυτή και να περιμένεις ο χριστιανός να μην ξενερώσει και να μην του έρθει ο ουρανός σφοντύλι; Σεξ κάνετε δεν έχεις πάει στο κομμωτήριο για βαφή για να ρωτάς πότε επιτέλους θα γίνουν τα… αποκαλυπτήρια! Αν δεν έχεις χρόνο, ξεκαθάρισέ το από την αρχή και μην τον βάζεις στη γνωστή διαδικασία. Καλύτερα λοιπόν να του πεις, σήμερα βαριέμαι βγες με τους φίλους σου, παρά να του σπάσεις τα νεύρα και τελικά να μη γίνει και δουλίτσα!

2. «Είχες πάντα αυτή την ελιά;»: Ναι το ξέρουμε ότι η καφρίλα είναι καθαρά αντρικό γνώρισμα, αλλά είναι και μερικές από εμάς που πραγματικά ξεπερνάμε τα όρια! Όταν λοιπόν εκείνος ο κακομοίρης προσπαθεί να σε ικανοποιήσει κι εσύ το μόνο που κάνεις είναι να παρατηρείς σημάδια, ελαττώματα ή οτιδήποτε τελοσπάντων θα τον κάνει να αισθανθεί αμηχανία, δεν είναι και πολύ εύκολο ξέρεις μετά να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια… αυταπάρνηση! Σκέψου την ώρα που εσύ το παίζεις σεξοβόμβα, να γυρίσει να σου πει: «Είχες πάντα τόση κυτταρίτιδα ή τώρα τελευταία αυξήθηκε;». Εσύ δηλαδή μετά θα κάνεις σεξ με την ίδια όρεξη και ορμή; Μη σου πούμε δηλαδή ότι οι φωνές σου θα ακουστούν σε όλο το τετράγωνο! Συνοδευόμενες από λυγμούς!

3. «Aυτή τη φορά σχεδόν τα κατάφερες»: Ωραία μπορεί να μην κατάφερες να τελειώσεις, αλλά είναι ανάγκη να του μιλήσεις σαν καθήγητρια που παρηγορεί τον μαθητή που έγραψε άσχημα στις εξετάσεις; Kαι τελοσπάντων, το γεγονός ότι δεν κατάφερες να φτάσεις στον πολυπόθητο οργασμό, μήπως έχει να κάνει και λιγάκι με σένα; Γιατί κακά τα ψέματα, και εκείνος έχει μερίδιο ευθύνης αλλά όταν του το χτυπάς το μόνο που κάνεις είναι να τον κομπλάρεις περισσότερο. Aν σε βρίσει να ξέρεις δεν θα έχει άδικο!

4. «Θεωρείς ότι έχω παχύνει;»: Kαλά η ερώτηση αυτή, εκτός του ότι είναι δυσβάσταχτη για τον άντρα, γενικότερα, είναι ακόμα χειρότερη κατά τη διάρκεια του σεξ για τον εξής απλούστατο λόγο: «Πώς περιμένεις ένας άντρας να γουστάρει εσένα και το σώμα σου όταν είσαι μονίμως μέσα στην ανασφάλεια και γίνεσαι υστερική με το παραμικρό; Ο άντρας θέλει τη γυναίκα θεά στο κρεβάτι και όχι ένα ανασφαλές κοριτσάκι το οποίο τρώγεται με τα ρούχα του. Οπότε λοιπόν, είναι απολύτως λογικό, μόλις ξεστομίσεις τη συγκεκριμένη ατάκα, εκτός του ότι μπορεί όντως να παρατηρήσει ότι έχεις παχύνει (παναγία μου), να μπει σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την… ψυχική σου κατάσταση!

5. «Πρέπει να πάω τουαλέτα»: Kαι εκεί που έχετε γίνει ένα κουβάρι και κυλιέστε στα πατώματα, και το πάθος έχει χτυπήσει κόκκινο και εκείνος είναι ξαναμμένος και έχει μετατραπεί σε σωστό επιβήτορα, γυρίζεις και ξεστομίζεις την εξής απαράδεκτη ατάκα: «Πρέπει να πάω τουαλέτα»! Ε συγνώμη αλλά δεν είσαι στα καλά σου. Πώς θέλεις αγαπητή μου το πάθος να διατηρηθεί στο ακέραιο, όταν εσύ αδιαφορείτε πλήρως για την ευχαρίστηση που πασχίζει να σου προσφέρει και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πας να κάνεις το… ψιλό σου; Όσο ακομπλεξάριστος κι αν είναι, και όσο κι αν σε θέλει, ε ένα ξενέρωμα θα το φάει κι αυτός. Όταν γυρίσεις να ξέρεις ότι λογικά δεν θα τον βρεις στο… ίδιο ύψος με αυτό που τον άφησες!

 

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr