Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ

Αν και είναι προφανές πως η προτίμηση των ανδρών για τα γυναικεία στήθη, ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το πόσο κάθε άνδρας τα λατρεύει. Ακολουθούν πέντε λόγοι που εξηγούν αυτή την εμμονή.

  • Έχουν ακαταμάχητες καμπύλες. Τα στήθη είναι από τα ελάχιστα μέρη του σώματος, που διαθέτουν τόσο έντονες καμπύλες. Κάθε ζευγάρι σχηματίζει τα δικά του μοναδικά καμπυλωτά σχήματα, που μάλιστα μεταλλάσσονται διαρκώς σε μορφή, ακόμα και με την παραμικρή κίνηση ή άγγιγμα. Αντίθετα με το σώμα του ανδρικού φύλου, που είναι ευθυτενές και χωρίς καμπυλώσεις, τα γυναικεία στήθη συναρπάζουν.
  • Είναι απίστευτο θέαμα. Οι άνδρες μπορούν κυριολεκτικά να χαζεύουν με τις ώρες ένα και μόνο ζευγάρι. Ανεξάρτητα από το μέγεθος τα στήθη είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν με ευλαβική προσοχή σε μια γυναίκα. Απλά δεν μπορούν να αντισταθούν στη θέα τους, κυρίως επειδή φτάνουν σε πολύ υψηλά επίπεδα ερεθισμού, μέσω της οπτικής διέγερσης που προσφέρουν οι ακαταμάχητες καμπύλες τους.
  • Είναι μυστηριώδη. Από την πρώτη στιγμή που κάθε άνδρας παρατηρεί ένα ζευγάρι γυναικεία στήθη, ξεκινά ένα διεγερτικό παιχνίδι μυστηρίου στο μυαλό του. Ξοδεύει ώρες προσπαθώντας να αναπαραστήσει οπτικά την εικόνα και τις καμπύλες τους κάτω από το ύφασμα που τα καλύπτει. Η ίντριγκα μέχρι να τα θαυμάσει επιτέλους γυμνά, παραμένει ένα συναρπαστικό μυστήριο που τον καθηλώνει.
  • Προσφέρουν τέλεια προκαταρκτικά. Τα γυναικεία στήθη αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των προκαταρκτικών και όταν κανείς τους δώσει την απαραίτητη προσοχή, μπορεί να απογειώσει τη διέγερση και να οδηγηθεί σε απολαυστικό σεξ. Τα προκαταρκτικά είναι ατελή αν ο άνδρας δεν κάνει μια… στάση στα γυναικεία στήθη για να παίξει μαζί τους, να τα χαϊδέψει και να τα φιλήσει.
  • Συναρπάζουν την αφή. Κάθε άνδρας λατρεύει την αίσθηση του γυναικείου στήθους, όταν τo κλείνει μέσα στις παλάμες του. Είναι απαλά, εύπλαστα και γεμάτα καμπύλες ενώ αποτελούν το καλύτερο και πιο ερωτικό μαξιλαράκι για να αναπαύσουν το κεφάλι τους και να χαθούν στη ζεστασιά και την άνεση που τους προσφέρουν.

 

 

 

Πηγή: sexipedia.gr