Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
5 πράγματα για τα οποία όλες φρικάρουμε κατά τη διάρκεια του σεξ

5 πράγματα για τα οποία όλες φρικάρουμε κατά τη διάρκεια του σεξ

Και έρχεται η μεγάλη στιγμή για να κάνεις σεξ με το αντικείμενο του πόθου σου. Έχεις κάνει τις προετοιμασίες σου, έχεις φορέσει το καλό σου το εσώρουχο, το οποίο συνήθως είναι και σετ-πονηρούλα-και είσαι έτοιμη για μία νύχτα ή και μέρα anyway, γεμάτη πάθος. Ξέρεις εκείνο το ρητό που λέει ότι, ό, τι είναι να πάει στραβά, θα πάει; Ε λοιπόν ισχύει! Διότι συνήθως, η πρώτη φορά είναι αμήχανη και αναγνωριστική, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις αρκετές φορές ντροπή και μία τάση φυγής ή σκαψίματος λαγουμιού προκειμένου να κρυφτείς μέσα και να κλάψεις γοερά. Ξέρεις όμως κάτι; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι άσχημα γιατί πολύ απλά δεν είσαι η μόνη που της έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Επιπλέον, οι άντρες είναι εκπαιδευμένοι σε τέτοια, εκτός κι αν πας με παρθένο, οπότε είσαι απολύτως απαλλαγμένη και από το να σε χλευάσει μέχρι αηδίας! Εδώ λοιπόν σου έχουμε κάποια από τα βασικά απρόοπτα που πιθανόν να σου συμβούν, και φυσικά πώς να τα αντιμετωπίσεις.

1. Και ενώ έχεις κάνει το καλύτερο ξύρισμα, και έχεις περάσει και τις κρέμες σου και έχεις βάλει και λίγο ξηρό λαδάκι για να γυαλίζεις σαν πορνοστάρ, ανακαλύπτεις ξαφνικά, βασικά την ώρα που εκείνος σε γδύνει αισθησιακά, μία μικρή φουντίτσα! Σε περίπτωση που είναι σε αστράγαλο, γόνατο-ξέρεις τα δύσκολα σημεία-είναι αδιάφορο γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να δώσει καμία απολύτως σημασία. Το ίδιο βέβαια ισχύει και αν η… ζουγκλίτσα βρίσκεται στο επίμαχο. Ε το πολύ πολύ να του κλείσεις το μάτι και να του πεις ότι έκανες ένα σχεδιάκι. Στην καλύτερη να σου πει ότι πρόκειται για λεπτοδουλειά και να σου δώσει συγχαρητήρια. Στη χειρότερη να το αγνοήσει πλήρως. Σε περίπτωση βέβαια που έχεις ξεχάσει τρίχες στον αφαλό, είμαστε ελληνίδες και η συντριπτική πλειοψηφία έχει, ε τότε τι να σου πούμε. Κάνε το σταυρό σου να είναι στραβός και την επόμενη μέρα κλείσε μία αποτρίχωση. Είπαμε, άνθρωποι είμαστε, όχι ουρακοτάγκοι.

2. Προφανώς και μετά το ξύρισμα, το δέρμα σου είναι άγριο και… μαγκώνει. Όλα αυτά σε περίπτωση που έχεις γαιδουρότριχα, γιατί υπάρχουν και οι τυχερές που έχουν δερματάκι μωρού. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι ένας άντρας αν είχε να διαλέξει ανάμεσα σε απαλή και λεία επιδερμίδα και δέρμα που κάνει βουναλάκια από σπυράκια και θηλακίτιδα, προφανώς και θα διάλεγε το πρώτο. Πάρε παράδειγμα και από τον εαυτό σου. Ανάμεσα στους κοιλιακούς του Chris Hemsworth και την κοιλούμπα του Jack Black δε θα διάλεγες το πρώτο; Αν όμως μιλούσες και με τους δύο, δε δίνεις πιθανότητες ο δεύτερος να σε γοήτευε περισσότερο; Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τους άντρες. Είναι ικανοί να αγνοήσουν το… τραχύ σου δέρμα απλά και μόνο επειδή εκείνη τη στιγμή θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου.

3. Συνεχίζουμε με όλα αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα τα οποία ειλικρινά θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσεις να τα αγνοείς όπως κάνει κι εκείνος. Το θέμα είναι καθαρά τεχνικό και ανατομικό. Όταν κάτι μπαίνει με πίεση κάπου τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι έναν θόρυβο θα τον κάνει. Και ναι είναι ακριβώς εκείνος ο θόρυβος που κάνουν τα γνωστά σε όλους μας αέρια. Χαλάρωσε κοπελιά. Αν οι άντρες ξενέρωναν με το συγκεκριμένο, δε θα έκανε κανείς τους σεξ. Οπότε, κοίτα να αντιληφθείς ότι θα σου συμβαίνει σχεδόν πάντα και πήγαινε παρακάτω.

4. Γνωρίζεις φυσικα ότι η στιγμή του οργασμού είναι από τα πιο αστεία πράγματα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ. Οπότε λοιπόν, είτε πάρεις το ύφος της δυσκοιλιότητας, είτε της τρομαγμένης παιδούλας, είτε της έμπειρης σεξοβόμβας, είναι όλα κωμικά μεν, αλλά άκρως θεμιτά δε. Θέλεις να φωνάξεις και να βρίσεις; Κάντο δε νομίζουμε να σε παρεξηγήσει. Αν είσαι και σε mood, ρίξτου και κανά χαστούκι, κι αυτό μες στο πρόγραμμα είναι. Δεν είπαμε φυσικά να πάει για μασέλα το επόμενο πρωί, αλλά και λίγη βία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν-στο σεξ φυσικά-. Τώρα αν κάνεις σαν κότα που τη σφάζουν, ε τι να σου πούμε. Περαστικά.

5. Και πάμε στο τελευταίο στο οποίο είμαστε κάθετες. Σε θερμοπαρακαλούμε αλήθεια, μην αφήσεις ποτέ το πεντικιούρ σου σε κακή κατάσταση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό, από ένα γυναικείο πόδι που έχει σκοροφαγωμένο βερνίκι στα δάχτυλα του ποδιού. Δηλαδή σκέψου όταν θα βάλεις τα πόδια σου πάνω από τους ώμους σου, στην κλασική στάση και εκείνος κάνει λίγο πλάγια να κοιτάξει τις πατούσες σου. Γιατί να του το κάνεις αυτό μου λες; Δεν προλαβαίνεις να κάνεις πεντικιούρ; Άστα άβαφα και απλά λίμαρέ τα προκειμένου να είναι ομοιόμορφα και περιποιημένα. For God’s sake βρε κορίτσι μου.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr