Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
5 σεξουαλικές εμπειρίες που αξίζει να δοκιμάσετε!

5 σεξουαλικές εμπειρίες που αξίζει να δοκιμάσετε!

Δώστε μία πιο…kinky νότα στο sex σας!

To sex με τον παρτενέρ σας έχει καταντήσει ρουτίνα και άκρως προβλέψιμο; Ξέρετε ακριβώς τι κινήσεις θα κάνει, τι θα πει και πότε ακριβώς θα τελειώσει; Προτιμάτε, να κάνετε οτιδήποτε άλλο εκτός από τρελίτσες μαζί του, και όταν σας ανακοινώνει ότι θα βγει με τους φίλους του εσείς ανακουφίζεστε; Κορίτσια υπάρχει πρόβλημα! Και δεν εννοούμε ότι πια δεν τον θέλετε ή δεν σας θέλει, αλλά δεν έχετε να χάσετε απολύτως τίποτα αν δοκιμάσετε και κάτι καινούριο στο κρεβάτι. Έτσι για την τσαχπινιά! Παρακάτω, σας έχουμε κάποιες… σεξουαλικές εμπειρίες που πραγματικά πρέπει να… εφαρμόσετε!

1. Sex μετά από καυγά: Όλες μας έχουμε φανταστεί κάτι τέτοιο και σίγουρα όλες μας έχουμε αναστενάξει με νοσταλγία όταν βλέπουμε μία αντίστοιχη σκηνή σε ταινία. Μετά από καυγά, τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα είναι πολύ πιο υψηλά με αποτέλεσμα η λίμπιντος να ανεβαίνει και φυσικά η διάθεση για sex. Φανταστείτε να φωνάζετε, να βρίζεστε και έτσι αναψοκκινισμένοι όπως είστε ξαφνικά να αρχίσετε να… φιλιέστε! Προετοιμαστείτε σίγουρα για το πιο καυτό και βίαιο sex της χωής σας, και μην δυσανασχετήσετε αν την επόμενη μέρα ανακαλύψετε μελανιές στα μπουτάκια σας και νυχιές στην πλάτη του παρτενέρ σας!

2. Mε τα μάτια μιλάμε εμείς: Μπορεί να ακουστεί ξενέρωτο, υπερβολικά ρομαντικό ή γλυκανάλατο, αλλά αν δεν το έχετε δοκιμάσει δεν ξέρετε τι χάνετε. Κατά τη διάρκεια του sex προσπαθείστε να κρατήσετε οπτική επαφή με το σύντροφό σας κάτι που σίγουρα θα σας χαρίσει τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής σας ενώ σίγουρα θα σας φέρει και πιο κοντά. Για… έξτρα απόλαυση, σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη και καρφώστε τον μέσω αυτού με το βλέμμα σας. Είναι πολύ βολικό όταν είστε στα τέσσερα, γιατί κακά τα ψέματα, δεν είναι και το καλύτερο να πάθετε νευροκαβαλίκευμα!

3. Γεύμα… στο κρεβάτι: Αν είστε ψυχαναγκαστική και φρικάρετε με την παραμικρή υποψία σκόνης ή βρωμιάς, καλύτερα να μην το δοκιμάσετε. Αν όμως δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία τότε αξίζει τον κόπο να κάνετε μία προσπάθεια! Το φαγητό, μπορεί πραγματικά, ίσως και με λίγη φαντασία, να γίνει πολύ σεξουαλικό και καυτό, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε προμηθευτεί διάφορα είδη και σχήματα. Προσοχή, αμέσως μετά την… παράσταση, καλύτερα να καθαρίσετε  γιατί δυστυχώς η μυρωδιά και το γενικότερο χάος δε νομίζουμε να σας αφήσουν να κοιμηθείτε σαν άνθρωποι. Αν όμως έχετε περάσει καλά προηγουμένως, αξίζει βέβαια τον κόπο.

4. Sex σε… ντουλάπα: Μπορεί να σας ακούγεται αστείο αλλά αν το δοκιμάσετε θα αλλάξετε γνώμη σίγουρα. Αν λοιπόν ξεπεράσετε το θέμα της κλειστοφοβίας τότε προετοιμαστείτε για μία απίστευτη εμπειρία. Η έλλειψη χώρου, αφενός θα σας φέρει πιο κοντά και αφετέρου θα σας αναγκάσει να δοκιμάσετε νέες στάσεις. Επιπλέον, το σκοτάδι θα δώσει μία αίσθηση απαγορευμένου το οποίο είναι άκρως διεγερτικό. Φροντίστε βέβαια να έχετε απομακρύνει πράγματα αξίας, γιατί μετά θα τα κλαίτε!

5. Sex με το… καλημέρα: Μπορεί και μόνο στη σκέψη να βαριέστε, αλλά πιστέψτε μας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για ένα ζευγάρι από το sex πριν καν ανοίξετε τα μάτια σας. Θα σας βοθήσει αφενός να ξεκινήσετε την μέρα σας πιο δυνατά και σίγουρα πιο ορεξάτα και αφετέρου ο παρτενέρ σας θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές, μιας και τα επίπεδα της τεστοστερόνης του αυτές τις ώρες είναι ιδιαιτέρως υψηλά. Οπότε, αν έχετε ένα καθοριστικό meeting ή σας περιμένει δύσκολη μέρα, αφήστε τον καφέ και περάστε στο… κρεβάτι!

Πηγή: queen.gr