Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

5 tips για το καλύτερο σεξ που έκανες ποτέ σου

Λένε ότι το σεξ δεν μπαίνει σε καλούπια και ότι ο καθένας το κάνει διαφορετικά-προφανώς-. Παρόλα αυτά, είναι και κάποιες φορές που στο προσκήνιο μπαίνει η πλήξη η ρουτίνα και τελικά καταλήγεις να κάνεις σεξ απλά για να το κάνεις. Ε όχι, είμαστε νέοι άνθρωποι και υποτίθεται ότι δεν πάει έτσι. Παρακάτω σου έχω 5 πολύ βασικά και συγκεκριμένα tips-όπως μας τα έδωσαν ειδικοί all over the world- για να μπορέσεις να το κάνεις και πάλι απλά τέλειο. Δώσε βάση.

 

  • Μην παραλείπεις την κουβέντα: Είναι γνωστό ότι με την κουβέντα λύνονται όλα, και ναι αυτό ισχύει και για το σεξ. Όταν βέβαια λέω κουβέντα, δεν εννοώ ψιλή κουβεντούλα σχετικά με τα νέα της ημέρας, αλλά κουβέντα στοχευμένη με σκοπό τα άμεσα αποτελέσματα. Πες του τι είναι αυτό που σου αρέσει, που σε διεγείρει και γενικά τι θα ήθελες να σου κάνει. Μπορείς να του το πεις λίγο πριν πιάσετε δουλίτσα, να του το στείλεις σε μήνυμα, ή δεν ξέρω τι άλλο τρόπο θα βρεις. Το mood είναι ότι αυτά που θες τα λες. Εντάξει;

 

  • Μάθε να αγγίζεις: Κάθε σημείο του σώματος έχει τα δικά του μυστικά και κανένα δε θα πρέπει να αγνοείται. Άλλος είναι ευαίσθητος στα αυτιά-πολύς κόσμος φυσικά-άλλος στα γόνατα ή τελοσπάντων σε διάφορα άλλα σημεία. Μάθε να τον αγγίζεις και πρότρεψέ τον να κάνει κι αυτός το ίδιο. Με τον τρόπο αυτό οι οργασμοί σας θα είναι πιο έντονοι από ποτέ.

 

  • Ο αυθορμητισμός πάνω απ’ όλα: Θέλεις να κάνεις κάτι το οποίο δεν έχεις ξανακάνει, αλλά είσαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό σου; Κάντο και αν σου βγει, βγήκε. Αν δεν ρισκάρεις, δεν πρόκειται να έχεις αποτελέσματα. Βγες από τα καλούπια φίλη μου. Ήρθε η ώρα να τον αιφνιδιάσεις.

 

  • Τα προκαταρκτικά μην τα αγνοείς ποτέ: Βρε τόσα χρόνια φωνάζουμε για τα προκαταρκτικά. Ακόμα να το μάθεις; Δεν πρέπει ποτέ να τα αγνοείς, και δεν πρέπει ποτέ να τα ξεπερνάς. Αν έχεις όρεξη, αφιέρωσε χρόνο και δε χάσεις. Γιατί κακά τα ψέματα: Και το κυρίως πιάτο πόσο να κρατήσει πια; Άνθρωποι είστε, δεν είστε και ρομπότ.

 

  • Εμπλούτισε το λεξιλόγιό σου: Σχολείο δεν πήγες; Λυπάμαι αλλά ήρθε η ώρα να… διαβάσεις. Το dirty talking είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σεξ, και έχει επίσης τη δύναμη είτε να το απογειώσει είτε να το καταδικάσει. Μάθε καινούριες λέξεις και φράσεις, και ας είναι αυτό το μικρό σου μυστικό. Εξάλλου είμαι σίγουρη ότι δεν είναι το μοναδικό για το οποίο ντρέπεσαι στη ζωή σου.

Πηγή