Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
5 βασικά sex tips που μόνο μία πορνοστάρ μπορεί να σου αποκαλύψει

5 βασικά sex tips που μόνο μία πορνοστάρ μπορεί να σου αποκαλύψει

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι, το πορνό δεν είναι η αληθινή ζωή ούτε φυσικά το αληθινό σεξ. Κάτι που σημαίνει ότι όλα αυτά που μπορεί να βλέπουμε κατά καιρούς-φίλη μου έχεις δει παραδέξου το-αγγίζουν τα όρια της υπερβολής με έναν τρόπο που και φαίνεται και… δεν μας νοιάζει καθόλου! Διότι κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει πολύς κόσμος που βλέπει τις συγκεκριμένες ταινίες, ούτε για τα ρεαλιστικά του στοιχεία, ούτε φυσικά και για τη σκηνοθεσία. Τα πράγματα είναι απλά: Ένας άντρας, μία γυναίκα, ένα κρεβάτι μπορεί να είναι και οποιοδήποτε άλλο έπιπλο, και τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Έλα μην κάνεις τη ντροπαλή και μην κοκκινίζεις. Όσα μπορεί να μάθει το πορνό σε έναν άντρα, μπορεί να μάθει και σε σένα. Γιατί δηλαδή εκείνοι να προσπαθούν διαρκώς να εξελίσσονται κι εσύ να μένεις στάσιμη; Και ακόμα καλύτερα, εμείς σου έχουμε ένα δωράκι: Ρωτήσαμε μία πορνοστάρ, διότι μόνο με επαγγελματίες μιλάμε εμείς, να μας δώσει κάποια βασικά tips, για όλες εμάς εκεί έξω, που ανυπομονούμε να κάνουμε τους αγαπημένους μας λίγο πιο… ευτυχισμένους! Ή τελοσπάντων να γίνουμε οι απόλυτες θεές του σεξ και να καμαρώνουμε μόνες μας!

1. Μην ξεχνάς το role-play: Δεν έχει σημασία πόσο καλό είναι το κοστούμι, εντάξει σίγουρα δε θα λάβεις υποψηφιότητα για Οscar, ούτε το πόσο ρεαλιστικό είναι, ούτε φυσικά και το πόσο καλοραμμένο. Το θέμα φίλη μου είναι πολύ απλά να μεταμφιεστείς σε κάτι άλλο. Σε οτιδήποτε σου αρέσει εσένα και φυσικά εκείνου. Τον αναστατώνει η Leia από το Star Wars, κλασική φαντασίωση, ντύσου Leia και εκείνος Darth Vader. Είστε περισσότερο της φύσης; Ντύσου κουνέλα κι εκείνος κούνελος. Θέλεις κάτι πιο κλασικό; Ήρθε η ώρα να ντυθείς νοσοκόμα ή έστω άτακτη μαθήτρια. Γενικότερα φαντασία και θέληση να υπάρχει. Βάλτο λοιπόν στο πρόγραμμά σου μία φορά τον μήνα και πάμε στοίχημα ότι αν μη τι άλλο θα γελάσετε. Τώρα αν εκείνος σε αναγκάσει να ντυθείς… αρκούδα, περαστικά σου!

2. Μη βγάλεις τα ρούχα: Ο κανόνας του ψηλοτάκουνου ισχύει πάντα και παντού. Όχι μόνο είναι αισθησιακό, αλλά σμιλεύει τα πόδια και κάνει τα οπίσθια να φαίνονται πιο στητά και σφιχτά. Η φίλη μας η πορνοστάρ λοιπόν, το πάει λίγο παραπέρα, και προτείνει να μη βγάζεις ούτε τα ρούχα σου! Και δεν εννοούμε φυσικά να μην τα βγάλεις και να κάθεσαι να τον κοιτάς, αλλά μπορείς να φορέσεις μία σέξι φούστα χωρίς εσώρουχο και χωρίς φυσικά να τη βγάλεις, να γίνει δουλίτσα. Η εικόνα αυτή εξιτάρει τον παρτενέρ σου γιατί ενισχύει ακόμα περισσότερο τη φαντασία του. Όχι ότι δεν ξέρει πώς είσαι πραγματικά από κάτω αλλά στην προκειμένη βγαίνεις εκτός των συνηθισμένων, οπότε ήρθε η ώρα να προσποιηθείς λίγο παραπάνω.

3. Αυτοϊκανοποιήσου κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων: Με λίγα λόγια, και όπως καταλαβαίνεις φίλη μου, κανένα λεπτό δεν πρέπει να πάει χαμένο! Οπότε ακόμα κι αν υπάρξει διακοπή, εντάξει ξέρουμε ότι είσαι σεξοβόμβα αλλά λέμε, αν, δε θα πρέπει να κάθεσαι απλά να κοιτάζεις. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ασχοληθείς λίγο πιο σοβαρά με τον εαυτό σου και κυρίως με τα… ενδότερά σου-υποθέτουμε καταλαβαίνεις έτσι;-. Όσο εκείνος λοιπόν θα κάνει τα δικά του, άγγιξε το σώμα σου αισθησιακά κοιτάζοντάς τον λάγνα-φυσικά-και να είσαι σίγουρη ότι τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν πολύ πιο σύντομα από όσο περίμενες.

4. Και φυσικά να υπάρχει ποικιλία: Έχεις σκεφτεί ποτέ να διακόψεις το σεξ-την πράξη αυτή καθεαυτή-και να συνεχίσεις με λίγα προκαταρκτικά, και να επιστρέψεις στη συνέχεια στο… κυρίως πιάτο; Με αυτό τον τρόπο, δε διεγείρεται μόνο το μυαλό αλλά και φυσικά το σώμα του. Εξάλλου σκέψου πόσο θετικά θα τον εκπλήξεις όταν πάρεις πρωτοβουλία και αρχίσεις από το πουθενά να του κάνεις στοματικό. Με την κίνηση αυτή θέτεις σοβαρά υποψηφιότητα για… ιέρεια.

5. Μίλα βρώμικα οπωσδήποτε: Τα έχουμε πει πολλές φορές αλλά ήρθε η ώρα να τα ακούσεις και από μία ειδικό. Μίλα βρώμικα και δε χάσεις. Εντάξει βέβαια, σε περίπτωση που κάθε φορά που λες μια προστυχιά σε πιάνουν τα γέλια, ξεκίνα με τα πιο απλά: Αρχικά λοιπόν μίλα! Και δεν εννοούμε να πεις για τις μπότες που ήθελες και δεν είχε στο νούμερό σου και στενοχωρήθηκες πολύ, αλλά πες κάτι το οποίο θα είναι στο μεταίχμιο του σοβαρού και του πρόστυχου, και το αθώο σου μυαλουδάκι θα μπορεί να αντέξει. Αλλά τελοσπάντων, μην αργήσεις να μεταπηδήσεις στην επόμενη κατηγορία, γιατί άνθρωπος είναι κι αυτός.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr