Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
5+1 πράγματα που θα τον ερεθίσουν πάνω σας!

5+1 πράγματα που θα τον ερεθίσουν πάνω σας!

Oι άντρες ως γνωστόν δεν χρειάζονται και πολλά για να αναστατωθούν με μία γυναίκα και φυσικά να ερεθιστούν! Λίγο πόδι, λίγο στήθος, ένα λάγνο βλέμμα και η δουλειά έχει γίνει! Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι, που είτε είναι απλά κούκλοι, είτε πιο επιλεκτικοί, οι οποίοι δεν συγκινούνται με απλά πράγματα και αναζητούν κάτι πιο ιδιαίτερο τόσο σε εμφάνιση όσο και σε συμπεριφορά προκειμένου να ασχοληθούν για πάνω από μία βραδιά με κάποια. Αν λοιπόν έχετε βάλει στο μάτι έναν τέτοιον άντρα, ο οποίος δείχνει να κουβαλά τόνους εμπειρίας και αδιαφορεί παγερά για οτιδήποτε κι αν συμβαίνει γύρω του, εδώ σας έχουμε κάποιαμκρά πραγματάκια τα οποία πολύ πιθανό να του τραβήξουν το ενδιαφέρον!

1. Φλερτάρετε: Μπορεί να μην σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό αλλά ένας άντρας γοητεύεται και μάλιστα πολύ από μία γυναίκα που ξέρει και μπορεί να φλερτάρει. Αφενός αυτό τον κάνει να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του και φυσικά τον ανδρισμό του και αφετέρου μαρτυρά αυτοπεποίθηση κάτι που είναι ιδιαιτέρως ερεθιστικό σε μία γυναίκα. Χαμογελάστε πλατιά και πιάστε του την κουβέντα. Ρίξτε και ένα πετάρισμα βλεφάρου, προσοχή η διαχωριστική γραμμή απο το να δείξετε απλώς χαζή είναι πολύ μικρή, κεράστε τον ακόμα και ποτό! Μπορεί οι άντρες να θέλουν να έχουν πάντα το πάνω χέρι, αλλά επειδή μιλάμε για ειδικές περιπτώσεις, πιστέψτε μας ότι θα αιφνιδιαστεί ευχάριστα αν δει μία γυναίκα να παίρνει πρωτοβουλίες.

2. Παίξτε το ντροπαλή: Πριν γελάσετε δυνατά, διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε. Οι άντρες λατρεύουν τις απλές γυναίκες οι οποίες είναι διαφορετικές από αυτούς. Δηλαδή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον συναγωνιστείτε στις μπύρες ή στις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο, ακόμα κι αν είστε αλκοολική ή έχετε θείο τον Πελέ! Κρατήστε χαμηλούς τόνους ακόμα κι αν μέσα σας έχετε ένα ηφαίστειο το οποίο κυριολεκτικά κοντεύει να εκραγεί. Όταν λοιπόν βρεθείτε οι δυο σας, αφήστε όλα τα άγρια ένστικτά σας να βγουν στην επιφάνεια και δώστε του να καταλάβει. Μετά το πρώτο σοκ που θα υποστεί, να ξέρετε ότι μετά μπορεί και να σας κάνει πρόταση γάμου!

3. Το όπλο που λέγεται στήθος: Είτε είναι μεγάλο είτε μικρό, με τα κατάλληλα μέσα άλλωστε μπορεί να γίνει μέχρι και… αξιοπρόσεκτο, φροντίστε να τον έχετε συχνά πυκνά σε επαφή με το στήθος σας. Μία αγκαλιά και ένα τυχαίο(;) τρίψιμο με το στήθος, ή μία απότομη κίνηση που θα αποκαλύψει λίγα παραπάνω από αυτά που θέλατε, λέμε τώρα, και θα τον δείτε να γίνεται κυριολεκτικά πύραυλος! Μην τολμήσετε μετά και παραπονεθείτε ότι σας μιλάει και δεν σας κοιτάζει στα μάτια. Αυτό δε θέλατε εξάλλου;

4. Καθίστε στα… γόνατά του: Είμαστε σίγουροι ότι αυτή τη στιγμή όλες, ή σχεδόν όλες, χαμογελάτε πονηρά. Το ιδανικό φυσικά είναι να βρίσκεστε σε κάποιο μαγαζί, και ως διά μαγείας πάντα, να μην υπάρχει καρέκλα για εσάς. Κατά 99% θα προσφερθεί ο ίδιος, αλλά κι αν ακόμα δεν το κάνει, πάρτε εσείς την πρωτοβουλία και να είστε σίγουρες ότι δεν θα διαμαρτυρηθεί καθόλου. Εννοείται ότι δεν θα πρέπει να κάθεστε σαν κούτσουρο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα φροντίστε να μετακινείστε λίγο έτσι ώστε τα οπίσθιά σας να τρίβονται πάνω στο επίμαχο! Πολύ σύντομα θα νιώσετε κάτι σκληρό και ξέρετε πολύ καλά τι είναι. Έξτρα tip: Ανεμίστε λίγο τα μαλλιά σας έτσι ώστε να μπορέσει να τα μυρίσει. Αν φυσικά είστε φρεσκολουσμένη!

5. Αντρικό σορτς: Μπορεί οι άντρες να λατρεύουν τα εφαρμοστά ρούχα σε μία γυναίκα, αλλά σε αυτό που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, είναι σε κάποια που φοράει αντρικό σορτς και ένα απλό φανελάκι από πάνω. Ακόμα καλύτερα, αν το σορτς είναι δικό του, εκεί μιλάμε για εγγυημένη επιτυχία! Αυτό που τους ερεθίζει περισσότερο, για όσες δεν το έχουν ακόμα αντιληφθεί, είναι η θέα ενός τόσο… αντρικού ρούχου πάνω σε ένα γυναικείο σώμα και το πως μπορεί ακόμα και κάτι τόσο άχαρο να δείξει τόσο σέξι. Επιπλέον, το γυναικείο πόδι με αντρικό σορτσάκι για κάποιο περίεργο λόγο που μόνο το σύμπαν μπορεί να εξηγήσει, φαίνεται σχεδόν πάντα καλλίγραμμο. Δεδομένου ότι δεν είστε παχύσαρκη φυσικά…

6. Δείξτε… ερεθισμένες: Βασικά όχι να δείξετε αλλά να είστε! Αν για παράδειγμα είστε κάπου έξω και για τον οποιοδήποτε λόγο νιώσετε… ξαναμμένη, μη διστάσετε να το δείξετε στον παρτενέρ σας ακόμα και με έντονο τρόπο. Το θέαμα μιας ερεθισμένης γυναίκας, είναι κυριολεκτικά ακαταμάχητο για έναν άντρα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντισταθεί με κανέναν τρόπο! Τον προιδεάζετε και για το τι πρόκειται να συμβεί στην συνέχεια, κάτι που μπορεί και να τον κάνει να σας πάει… σηκωτή στο κρεβάτι ή όπου αλλού βρει διαθέσιμα.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr