Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

6 γυναικεία χαρακτηριστικά στα οποία κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί

Ναι είμαστε το ωραίο φύλο και σίγουρα οι άντρες το λαμβάνουν πολύ σοβαρά αυτό υπόψιν τους. Κάτι που φυσικά σημαίνει ότι το πρώτο που τους γοητεύει πάνω μας είναι η εμφάνιση και προφανώς τα δυνατά μας σημεία, όποια κι αν είναι αυτά. Κι όμως, στατιστικά το αντίθετο φύλο αποδεικνύεται λιγότερο επιφανειακό από αυτό που πιστεύεις, μιας και υπάρχουν πολύ σημαντικά και βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι ικανά να γοητεύσουν έναν άντρα και μάλιστα πολύ. Ανεξαρτήτως από το εντυπωσιακό σου στήθος.

Το έξυπνο χιούμορ

Μα δεν είναι υπέροχο να γελάς σε μία σχέση; Δεν είναι επίσης υπέροχο ο σύντροφός σου να έχει χιούμορ και μάλιστα έξυπνο. Ε ακριβώς αυτό θέλει κι από σένα. Όχι δε λέω ότι αν δεν έχεις χιούμορ είσαι καταδικασμένη στην μοναξιά (seriously;) αλλά μιας και το χιούμορ μαρτυρά υψηλό IQ και μιας και είναι βασικό για όλους τους ανθρώπους, ή έστω για τους περισσότερους, δώσε λίγη παραπάνω έμφαση σε αυτό. Δε θα χάσεις.

Δεν ερωτεύεσαι αμέσως

Προφανώς και είναι υπερβολικό στην ηλικία μας, να πέφτουμε ξερές με το που δούμε ένα αρσενικό, αλλά υπάρχουν και κάποιες (είδος υπό εξαφάνιση θα πω εγώ) που το παθαίνουν. Ε λοιπόν, αυτό που ιντριγκάρει τους άντρες είναι το αργά και σταθερά. Όχι μεγάλος ενθουσιασμός στην αρχή αλλά σίγουρα βήματα ώστε έπειτα από ένα διάστημα, να είναι πια σίγουρος ότι τον έχεις Θεό. Ξεκίνα λοιπόν φειδωλά και φόρτσαρε μετά τον τέταρτο μήνα.

Δεν σε απασχολούν μόνο τα ρούχα και τα παπούτσια

Καταλαβαίνω ότι αγαπάς την μόδα, καταλαβαίνω ότι βλέπεις τις fashion bloggers στο Instagram και θολώνεις, καταλαβαίνω ότι θέλεις να τα έχεις… όλα, αλλά κοπελιά… basta! Είτε έχεις, είτε όχι τη λόξα, δεν υπάρχει λόγος να τον βομβαρδίσεις από την πρώτη στιγμή με παντελόνες, μποτάκια και παρκά, γιατί ο άνθρωπος θα σε περάσει για σούργελο και ολίγον επιφανειακή, γνώμη που δύσκολα θα του αλλάξεις. Προσπάθησε να συζητήσεις και κάτι άλλο πέραν των υλικών αγαθών που θέλεις να αποκτήσεις. Για αλλαγή ας πούμε, μίλησε για μία ταινία. Σε σοκάρω;

Είσαι προσγειωμένη

Βασικό χαρακτηριστικό το οποίο γοητεύει έναν άντρα. Διότι καλή η τρέλα και η τσαχπινιά, αλλά αν από ένα σημείο και μετά πετάς στα σύννεφα, είσαι στην κοσμάρα σου και δεν μπορείς να αντιληφθείς τη σοβαρότητα κάποιων καταστάσεων, τότε μάλλον τα πράγματα είναι λίγο σκούρα για σένα.

Δεν είσαι stalker στα social media

Πώς να σου το πω απλά και κατανοητά; Δεν υπάρχει τίποτα πιο pathetic για έναν άνθρωπο, από το να παρακολουθεί τις ζωές των άλλων. Είναι τρομακτικό, είναι αλλόκοτο και φαίνεσαι κουτσομπόλα ακόμα κι αν δεν είσαι (που βασικά είσαι αλλά οκ). Άσε το stalking γλυκιά μου, και ασχολήσου με τον εαυτό και τον καλό σου.

Έχεις φίλους

Τελευταίο και πολύ βασικό: Οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν σε γυναίκες που έχουν φίλους και άρα κοινωνική ζωή. Δεν είσαι κρεμασμένη από πάνω του, δεν του γίνεσαι στενός κορσές, και έχεις και έχεις και ένα κάποιο ενδιαφέρον. Εξάλλου, άνθρωπος που έχει φίλους, δεν μπορεί παρά να είναι καλός.

 


Πηγή