Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

6 πράγματα που κάνεις στο κρεβάτι και εκείνος (κρυφά) λατρεύει

Ναι τους άντρες δε θα τους καταλάβεις ποτέ, οπότε ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσεις και συνεχίσεις τη ζωή σου. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι να τους καταλάβεις, αλλά να μάθεις κάποια πραγματάκια τα οποία υπάρχει περίπτωση να του αρέσουν-πάντα σε σχέση με σένα-και τα οποία εσύ ούτε καν μπορούσες ποτέ να σκεφτείς. Διότι κακά τα ψέματα, και ήρθε η ώρα να το παραδεχτείς, κάνεις πολλά πράγματα μόνο και μόνο για να του αρέσεις, κάτι που ίσως εκείνος αντιλαμβάνεται. Είχες όμως σκεφτεί ποτέ, ότι εκείνα που κάνεις ασυναίσθητα ίσως να του αρέσουν περισσότερο; Εμείς βρήκαμε κάποια πραγματάκια, τα οποία μπορεί να κάνεις στο κρεβάτι και τα οποία λατρεύει, αλλά μάλλον δε θα στο πει ποτέ!

1. Να φοράς το T-shirt του και τίποτε άλλο, προφανώς! Ναι, δεν υπάρχει άντρας που να μη βρίσκει το συγκεκριμένο αθεράπευτα σέξι και αισθησιακό.

2. Να κολλάς πάνω του όταν δε φοράς σουτιέν! Και μόνο που νιώθει το γυμνό σου στήθος, του αρκεί! Αυτά.

3. Να τεντώνεσαι το πρωί. Αν μάλιστα ξύσεις και λίγο την πλατούλα σου, τότε τον έχεις ισοπεδώσει. Μην αντιδράς, οι έρευνες το λένε και μάλλον θα ισχύει!

4. Να του ζητάς να σε πάρει αγκαλιά για να κοιμηθείς. Προφανώς και με το πρώτο ροχαλητό σου θα απελευθερώσει τα χέρια του τα οποία στο μεταξύ μουδιάζουν έντονα, αλλά σημασία έχει να σε πάρει εσένα ο ύπνος.

5.Να κοιμάσαι ολόγυμνη. Σωστό! Ποτέ μου δεν κατάλαβα το λόγο για τον οποίο ντύνεσαι για να κοιμηθείς, όταν προφανώς το κρύο δεν είναι πολικό.

6. Να ψάξεις κάτω από το κρεβάτι για το εσώρουχό σου ή το τηλεκοντρόλ. Φυσικά είσαι πάνω στο κρεβάτι σχεδόν κρεμασμένη και φυσικά είσαι γυμνή. Ναι, προφανώς του αρέσει γιατί μπορεί να θαυμάσει τα οπίσθιά σου. Εσύ τι λες;


Πηγή