Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

6 πράγματα που οι άντρες λατρεύουν στις γυναίκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Βρισκόμαστε στην μέση του καλοκαιριού, μπορεί ο καιρός σήμερα κάπως να μας τα χάλασε αλλά δεν ξενερώνουμε ποτέ, με αποτέλεσμα η διάθεση να βρίσκεται στα ύψη, πόσο μάλλον αν σχεδιάζουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά την περίοδο αυτή νιώθεις και είσαι πιο ακαταμάχητη και σέξι κάτι το οποίο εισπράττει και ο αντρικός πληθυσμός. Και μιας και είπαμε για άντρες, συγκεντρώσαμε τα βασικά από αυτά που τους ξετρελαίνουν πάνω σου, έτσι για να έχεις και μία ιδέα.

Η απόχρωση η μπρονζέ

Ε ναι, προφανώς και έναν άντρα τον ενθουσιάζει το μαύρισμά σου. Το περίεργο βέβαια είναι, και πάντα σύμφωνα με έρευνες, ότι το χειμώνα σε θέλουν λευκή και το καλοκαίρι γαζέλα! Όπως και να’ χει βέβαια, το δερματάκι το sunkissed είναι τεράστια λατρεία και σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Προσοχή όμως μην το παρακάνεις έτσι;

Τα αέρινα φορεματάκια

Επιτέλους, αυτό που σε βολεύει για μία και μοναδική φορά εκτιμάται και από τους άντρες! Με λίγα λόγια φίλη μου, τα φορέματα τα αέρινα που τόσο αγαπάς, τα αγαπούν κι αυτοί και μάλιστα για πολλούς λόγους. Ο βασικός είναι ότι μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνουν αποκαλύψεις.

Τα τζιν σορτς με τα αθλητικά

Δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ; Ήρθε η ώρα να το κάνεις. Το συγκεκριμένο στιλ δίνει μία νότα αθωότητας και νεανικότητας, η οποία μόνο αδιάφορη δεν είναι. Να τονίσω ωστόσο, ότι σε περίπτωση που το σώμα σου δε σου επιτρέπει να φορέσεις το συγκεκριμένο outfit καλύτερα να μην το τολμήσεις, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό. Γνώμη μου.

Τα αντρικά πουκάμισα

Θέλεις να τα φορέσεις στην παραλία; Κάντο. Θέλεις να τα φορέσεις στη βόλτα σου; Κάντο κι αυτό. Με λίγα λόγια, λευκό oversized πουκάμισο να είναι και όλα τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα. Τονίζει το μαύρισμά σου, καλύπτει ατέλειες και σε κάνει να νιώθεις το λιγότερο θεά.

Βάλε και το καπελάκι σου

Μπορεί εσύ να λατρεύεις τα ψάθινα που προτιμούν οι fashion bloggers-και ποια είσαι εσύ που θα τις αμφισβητήσεις-αλλά να ξέρεις ότι τα αγόρια ενθουσιάζονται με τα κλασικά baseball caps. Μάλλον γιατί σου δίνουν μία εσάνς αθλητικού στιλ, χωρίς να έχεις καμία σχέση με τον αθλητισμό. Δυνατό!

H ψηλή αλογοουρά

Πιάσε ψηλά τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου θα πω. Δεν υπάρχει πιο σέξι και απλό χτένισμα για έναν άντρα, κυρίως γιατί μένει ακάλυπτος ο αυχένας σου, ο οποίος πάω στοίχημα ότι είναι εξαιρετικός. Αυτά!


Πηγή