Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

6 σημάδια που φανερώνουν ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του

Όλα πηγαίνουν… χάρμα! Είσαι με το αγόρι των ονείρων σου, η σχέση σας πηγαίνει μια χαρά, και όλα φαίνονται το λιγότερο ιδανικά. Κάτι όμως αόρατο και σκοτεινό δε σε αφήνει να χαρείς. Κάτι στη συμπεριφορά του, σου δείχνει ότι δεν είναι 100% αφιερωμένος σε σένα. Και όχι, δεν είσαι τρελή. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι ακόμη ερωτευμένος με την πρώην του. Δες τα σημάδια, και λάβε τα μέτρα σου.

Σημάδι 1

Και εκεί που κάθεσαι και χαζεύεις στο facebook ή το Instagram, σου έρχεται η ενημέρωση ότι ο καλός σου πάτησε like στην πρώην του. Και άντε και να το δεχτείς σε περίπτωση που το post ήταν για τη νέα της δουλειά, ή για τα γενέθλια της αδερφής της. Στην προκειμένη όμως η κοπέλα ποζάρει με μαγιό, και μάλιστα φαίνεται και το λιγότερο εκθαμβωτική. Είσαι το λιγότερο δικαιολογημένη αν γίνεις έξαλλη. Επίσης θα πρέπει να προβληματιστείς κάπως… Λέω εγώ τώρα.

Σημάδι 2

Θυμάσαι που πάντα στα πρώτα ραντεβού μιλάς για τις προηγούμενες σχέσεις σου; Ε λοιπόν εκείνος σου μίλησε λίγο αλλά με… περιεχόμενο. Ο χωρισμός δεν ήταν δική του επιλογή. ΤΑΤΑ. Και τι συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις; Ή θέλεις επανασύνδεση ή εκδίκηση. Λυπάμαι…

Σημάδι 3

Και ενώ της πατάει like στη φωτογραφία με το μαγιό, κατά τ’ άλλα δεν μιλάει για εκείνη. Και όταν μιλήσει, δε θα είναι με τα πιο κολακευτικά λόγια. Ναι, έχει μέσα του οργή και θυμό, που δυστυχώς το μόνο που δε φανερώνουν είναι αδιαφορία. Έλα τώρα, μην κάνεις ότι δεν το βλέπεις. Είσαι έξυπνο κορίτσι.

Σημάδι 4

Θέλεις ένα ακόμα χειρότερο και… προφανές σημάδι; Μιλάει με την οικογένεια της! Συγνώμη, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κάνει κάτι τέτοιο, εκτός πια κι αν υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν και παιδί. Κατά τ’ άλλα, όταν η σχέση χαλάει, η επαφή με την μαμά ή τον μπαμπά του πρώην, είναι το λιγότερο αλλόκοτη. Όσο καλή σχέση κι αν είχαν.

Σημάδι 5

Μα είναι δυνατόν να έχει ακόμα κοινές τους φωτογραφίες στο Facebook; Συγνώμη αλλά το συγκεκριμένο σηκώνει κουβέντα. Δεν έχει καινούρια σχέση; Έχει. Άρα για ποιο λόγο να κρατάει τις φωτογραφίες της πρώην του; Για κανένα. Λάβε δράση και δε θα χάσεις.

Σημάδι 6

Και ένα για το τέλος: Συνεχίζει να φοράει τα δώρα της. Δηλαδή αγνοεί τα ρούχα που του έχεις πάρει εσύ και επιλέγει τα… κουρέλια που του έχει πάρει εκείνη! Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση.


Πηγή