Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
6 «αυθόρμητα» σεξουαλικά κόλπα που θα τον τρελάνουν

6 «αυθόρμητα» σεξουαλικά κόλπα που θα τον τρελάνουν

Θες η ερωτική σας ζωή να είναι κάτι παραπάνω από καλή; Θες να σε σκέφτεται ερωτικά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας; Θέλεις να είσαι η σέξι πρωταγωνίστρια σε κάθε σκέψη του… Δεν θες και πολλά! 6 μυστικά αποπλάνησης θα βοηθήσουν τα “θέλω” σου…

Πες όχι στα εσώρουχα
Το να “ξεχάσεις” να φορέσεις τα εσώρουχά σου όταν είσαι έξω με τον καλό σου είναι ένας σίγουρος τρόπος να τον γεμίσεις με ερωτικό ενθουσιασμό όλο το βράδυ. Το μόνο που θα έχει στο μυαλό του είναι πως σε θέλει εδώ και τώρα και πως πρέπει να σε πάει στην κρεβατοκάμαρά του! Εσύ καθυστέρησε την επιστροφή στο σπίτι και ακόμη συνδύασε την απουσία εσωρούχο με ένα άνετο φόρεμα!

Φόρεσε κόκκινο κραγιόν
Υπάρχει κάτι μοναδικά σέξι σε μια γυναίκα που έχει βάλει κόκκινο χρώμα στα χείλη της. Φόρεσέ το σε βραδινή σας έξοδο και θα δεις πως το βλέμμα του θα συγκεντρώνεται σε αυτό κάθε φορά που του μιλάς. Οι εικόνες να τον φιλάς θα κατακλύζουν τις σκέψεις του.

Στείλε του ένα video από το σπίτι!
Τι αναζητά περισσότερο ένας άντρας που από τη φύση του είναι ένας οπτικός τύπος; Να βλέπει, να σε βλέπει, να σε βλέπει… γυμνή. Μια σέξι έκπληξη στο κινητό του θα τον κάνει να “καρφωθεί” με προσήλωση στην οθόνη του τηλεφώνου του για ώρα. Η καλύτερη στιγμή για να του το στείλεις είναι μια μέρα που θα είναι στο γραφείο και θα έχει πολύ δουλειά. Πάτησε το κουμπί αποστολή χωρίς αναστολές!

Μίλα του, ναι μίλα του!
Οι γυναίκες που εκφράζονται στο κρεβάτι μπορούν να στείλουν κάθε άντρα στο διάστημα! Το να επιτρέπεις στον καλό σου να γνωρίζει πως απολαμβάνεις την συνεύρεσή σας και ότι σε κάνει να νιώθεις υπέροχα είναι ο πιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος να τον ερεθίσεις. Μην είσαι ντροπαλή. Άφησε τον εαυτό σου να ζήσει τη στιγμή. Ψιθύρισέ του στο αυτί, κράτησε τον δυνατά από τη μέση, φέρε τον πιο κοντά σου.

Φόρεσε στο σπίτι τα ρούχα που φοράς στο γυμναστήριο για να δείξεις τις καμπύλες σου
Οι άντρες και τα γυναικεία αποδυτήρια είναι μια κλασική φαντασίωση! Γιατί δεν την φέρνεις σπίτι σας; Μόνο που εσύ θα είσαι η μοναδική πρωταγωνίστρια και τα ρούχα σου θα είναι πολύ, πολύ σέξι. Κολάν ή αθλητικό σορτς με λευκή T – shirt. Θα τον τρελάνεις.

Ικανοποίησε τον εαυτό σου… μπροστά του
Δεν ξέρουμε αν το γνωρίζεις, αλλά το να ικανοποιείς τον εαυτό σου ενώ εκείνος παρακολουθεί είναι η πιο σέξι εικόνα που μπορείς να του χαρίσεις. Τα κόκκινα μάγουλα σου και οι εκφράσεις σου εκείνη τη στιγμή είναι απίστευτα σέξι στα μάτια του. Πες του μόνο πως όσο θα σε βλέπει, δεν πρέπει να σε αγγίξει καθόλου!  Αναμονή κοινού λεγεται!
Πηγή: queen.gr