Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
6 ένοχα μυστικά που κανένας άντρας δε θα σου πει ποτέ

6 ένοχα μυστικά που κανένας άντρας δε θα σου πει ποτέ

Αχ και νά ‘ξεραν τα αγαπημένα μας αγόρια πόσα μυστικά τους κρατάμε και πόσα πράγματα δεν έχουν ιδέα ότι συμβαίνουν πάνω μας και μέσα μας. Αν για παράδειγμα πεις σε έναν άντρα, όλα αυτά που πρέπει να κάνεις και να φροντίσεις προκειμένου να κάνεις σεξ, είμαστε σίγουρες ότι θα φρικάρει! Αποτρίχωση, απολέπιση, τσεκάρισμα τυχόν σπυρακίων και φυσικά άμεση κάλυψή τους, πεντικιούρ, μανικιούρ κτλ. κτλ. Με λίγα λόγια βιώνουμε την απόλυτη κούραση και μόνο για μία φορά έτσι; Και δεν είναι φυσικά μόνο αυτό. Πόσες φορές έχεις δει τον καλό σου να συζητάει με τη σέξι του συνάδελφο, και το μόνο που θέλεις είναι να της χυμήξεις σαν γατόπαρδος και να της βγάλεις το μαλλί τρίχα τρίχα, διότι είδες ξεκάθαρα το ξεδιάντροπο φλερτ της προς τον αμέμπτου ηθικής αγαπημένο σου; Πολλές! Κι όμως φίλη μου, δεν είσαι η μόνη που κρατάς μυστικά για τον εαυτό σου, επειδή προφανώς ντρέπεσαι αρκετά ώστε να τα εξομολογηθείς. Ανήκουν και τα αγόρια στην κατηγορία αυτή, και μη σου πούμε τα μυστικά τα δικά τους είναι πιο τσαχπίνικα και ζουμερά. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε τα μεγαλύτερα και πιο ένοχα τα οποία να ξέρεις, κανένας άντρας δε θα σου πει ποτέ.

1. Πάντα κοιτάζουν άλλες γυναίκες: Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό οπότε θα πρέπει να το χωνέψεις. Δεν είναι κέρατο, δεν είναι προσβολή, σε περίπτωση φυσικά που αρχίσει να γκαρίζει και να λέει: «Πωπω τι κ****α είναι αυτή», ενώ σε συνοδεύει, σου επιτρέπουμε να του κατεβάσεις μπουνιά, γιατί απλά θα έχεις δίκιο. Κατά τ’ άλλα, το μάτι είναι το μόνο που δεν μπορείς να ελέγξεις-εντάξει και η σκέψη αλλά εδώ πηγαίνουμε σε σκοτεινά μονοπάτια-γιατί εκτός του ότι είναι τσάμπα είναι και αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Οπότε, απλά δέξου το.

2. Παρακολουθούσαν το προφίλ σου στο facebook τον πρώτο καιρό που απλά βγαίνατε! Ναι φίλη μου, αυτή είναι η Θεία Δίκη. Όχι γιατί λένε μόνο εμάς stalkers ενώ κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Να ξέρεις, ότι έχει μάθει όλες τις φωτογραφίες σου απ’ έξω κι ανακατωτά και μάλιστα έχει αποφασίσει και σε ποια έχεις το καλύτερο χτένισμα. Άντρες…

3. Βλέπουν πορνό και θα βλέπουν εις τον αιώνα τον άπαντα ακόμα κι αν εσύ είσαι η Κayden Kross προσωποποιημένη! Πάρτο χαμπάρι, δεν είναι ότι του είσαι λίγη ή ανεπαρκής, απλά όπως εσύ χαλαρώνεις βλέποντας ταινίες με την Aniston ή Sex & The City, αυτός χαλαρώνει βλέποντας το… δικό του Sex & The City! Και τι να κάνεις;

4. Γουστάρουν πάρα πολύ όταν τους αφήνεις μόνους στο σπίτι για να βγεις με τις φίλες σου. Έχει την ησυχία του, έχει το τηλεκοντρόλ όλο δικό του, μπορεί να παραγγείλει πίτσα και να τη φάει κατευθείαν από τη συσκευασία-αλήθεια αυτό με τα πιάτα και την πίτσα δε θα το καταλάβουμε ποτέ-μπορεί να πιει άπειρες μπύρες, να ρευτεί, και να φωνάξει τον κολλητό του να δούνε Vikings ή το West Ham-Southampton χωρίς να ακούνε τη γκρίνια σου. Προσοχή όμως: Αυτό τους αρέσει σε περίπτωση που γίνει για μία άντε δύο φορές, γιατί είναι και καλομαθημένα τα χρυσά μου.

5. A και για να μην το ξεχάσουμε: Πάντα αντιλαμβάνονται πότε ένας άντρας σε κοιτάζει, ακόμα κι αν το βλέμμα του είναι πεταχτό και διαρκεί το πολύ κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου. Aλλά έλα τώρα βρε κρυφοπληγίτσα, αφού εσύ το απολαμβάνεις! Όχι βέβαια ότι εκείνου δεν του αρέσει, διότι εν αντιθέσει με σένα, ο άντρας πάντα γουστάρει να αρέσει η κοπέλα του. Μην το ξεχνάς αυτό.

6. Και τέλος, εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Μερικές φορές, όντως δεν είναι σε mood για σεξ! Δεν ξέρουμε αν στο έχουν αποκαλύψει ποτέ, αλλά είναι μερικές φορές, που όσο κι αν προσπαθήσουν, δεν μπορούν για κανένα λόγο. Μην το πάρεις προσωπικά προφανώς. Δεν έχει να κάνει με σένα.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr