Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
6 φράσεις που θα τον εξιτάρουν

6 φράσεις που θα τον εξιτάρουν

Όταν πρωτογνωριστήκατε δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από πάνω σας. Αλλά τον τελευταίο καιρό σας φαίνεται λίγο απόμακρος. Ίσως βέβαια φταίτε κι εσείς που χάσατε την παιχνιδιάρική σας διάθεσή ή μήπως σας έχει «απορροφήσει» και τους δυο το άγχος με τις ευθύνες;

Δείτε ποιες είναι οι 6 φράσεις που θα ερεθίζουν το μυαλό και τη φαντασία του.

Σου έχω ετοιμάσει μια έκπληξη!

Ποιος δεν ενθουσιάζεται στο άκουσμα και μόνο της λέξης έκπληξη; Ακόμα και η αναμονή είναι γλυκιά αφού θα ξέρει ότι πρόκειται για κάτι καλό. Ο σύντροφός σας θα αρχίσει αμέσως να σκέφτεται όλα εκείνα τα πράγματα που μπορεί να τον εκπλήξουν και με το μυαλό του θα πλάσει αμέτρητα ερωτικά παιχνίδια. Όσο για την ίδια την έκπληξη; Ξέρετε τι είναι εκείνο που ανάβει τον καλό σας – εσώρουχα, παιχνίδια ρόλων ή ακόμα κι ένα άδειο σπίτι – ακολουθήστε απλά το ένστικτό σας.

Απόψε θα σε φροντίσω εγώ

Το Δούναι και λαβείν είναι απαραίτητο στις σχέσεις, αλλά κάποιες φορές μπορείτε να κάνετε πίσω και να αφιερώσετε ένα ολόκληρο βράδυ για να περιποιηθείτε τον σύντροφό σας (φαγητό, μασάζ κ.λπ.) Όχι μόνο θα του δείξετε το ενδιαφέρον σας αλλά θα είναι και μια μικρή υπενθύμιση ότι εξακολουθείτε να τον βρίσκετε σέξι. Μην ξεχνάτε επίσης ότι οι άντρες συχνά αισθάνονται παραμελημένοι. Μετά από αυτό – ένα βράδυ με την προσοχή στραμμένη πάνω του – θα κάνει καιρό να παραπονεθεί.

Φέρε μαζί σου ένα μπουκάλι κρασί

Ή λίγο παγωτάκι. Ότι και να ζητήσετε, υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο τα τρόφιμα και τα ποτά είναι τόσο συνυφασμένα με το φύλο και έχει πολύ λίγο να κάνει με τυχόν αφροδισιακές ιδιότητες. Θέτοντας κάτι συγκεκριμένο (το κρασί στην περίπτωσή μας) αυτομάτως τον βάζετε σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και τον βοηθάτε να χαλαρώσει.

Δεν μου πάει πολύ αυτή η φούστα;

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα πολύ καλό «αφροδιασιακό». Και αφού το λέτε εσείς η ίδια σίγουρα θα το συγκρατήσει στο μυαλό του (και ότι είναι κάτω από την φούστα!)

Σε θέλω

Το «σε θέλω» και «σε χρειάζομαι» είναι δύο αρχέγονες λέξεις που θυμίζουν στον άντρα σας την έλξη που σας ενώνει. Με μια φράση σας λέτε πολλά χωρίς να μιλήσετε πρόστυχα. «Δοκιμάστε να του το πείτε ψιθυριστά στο αυτί ενώ βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο» συμβουλεύει 0 34χρονος Φίλιππος, παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια.

Μου λείπεις

Δεν χρειάζεται να λείπει σε ταξίδι για να του το πείτε. Αν λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινότητάς έχετε απομακρυνθεί μπορείτε πολύ απλά να του το πείτε. Είναι σαν να του λέτε ότι σας λείπει η αγάπη του.

 

 

 

Πηγή: baby.gr