Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2024
6 πράγματα που ο άντρας προσέχει πάνω σου με την πρώτη ματιά!

6 πράγματα που ο άντρας προσέχει πάνω σου με την πρώτη ματιά!

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτό μεταφράζεται σε ατελείωτο φλερτ σε παραλίες, καλοκαιρινά μπαράκια και στα κοσμοπολίτικα νησιά που θα επισκεφτείς εσύ και οι φίλες σου φέτος. Αν λοιπόν είσαι ελεύθερη τότε θα πρέπει να γνωρίζεις καλά τον τρόπο που θα εντυπωσιάζεις το αντικείμενο του πόθου σου με την πρώτη ματιά.

Ρωτήσαμε μερικούς φίλους μας και μας είπαν τι παρατηρούν στη γυναίκα την πρώτη στιγμή που θα την κοιτάξουν… οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν…

1. Ένα γλυκό πρόσωπο
Νόμιζες στην κορυφή των προτιμήσεων τους θα φιγουράριζε ένα γυμνασμένο σώμα και ένα βαθύ ντεκολτέ; Λάθος! Προς μεγάλη μας έκπληξη όλοι οι άντρες που ρωτήσαμε για το τι προσέχουν πρώτα στις γυναίκες απάντησαν πως παρατηρούν πρώτα από όλα το πρόσωπό της και μετά το σώμα της. Μάτια, χαμόγελο, έκφραση; Όλα! Δεν επιλέγουν ένα από αυτά, αλλά όλο το πρόσωπο. Είναι το αίσθημα που τους δημιουργείς όταν σε κοιτούν εκεί.

2. Ένα ωραίο σώμα
Φυσικά και η σιλουέτα σου θα έμπαινε αργά ή γρήγορα στο οπτικό τους πεδίο! Όλοι οι άντρες φίλοι μας κατέληξαν πως γρήγορα τσεκάρουν αν το σώμα μιας γυναίκας είναι εκτός φόρμας ή με περιττά κιλά. Μετά από τη γενική εικόνα για τη γραμμή σου επικεντρώνονται στο ντεκολτέ και μετά στους γοφούς. Ένας γυμναστής φίλος μας είπε πως κοιτάει και τους δικέφαλους, αλλά μάλλον πρόκειται για επαγγελματική διαστροφή!

3. Ο τρόπος που ντύνεται
Προσέχω τα ρούχα της όχι γιατί θέλω να είναι σέξι απαραίτητα, αλλά γιατί θέλω να καταλάβω πράγματα για εκείνη. Το πώς συνδυάσει χρώματα και στιλ με ενδιαφέρει. Μπορείς να καταλάβεις από την προσωπική της αισθητική μέχρι και πόσα βγάζει“. Οι άντρες προσέχουν το στιλ σου, αλλά δεν τους ενδιαφέρει αν είναι ακριβά ή επώνυμα τα κομμάτια που επιλέγεις, αρκεί να σου ταιριάζουν και να αναδεικνύουν την προσωπικότητά σου.

4. Πώς κινείται στον χώρο
Ναι αρκετοί άντρες μας αποκάλυψαν πως δίνουν μεγάλη συμασία στο αν μια γυναίκα είναι επιθετική στον λόγο της και υπερβολική στους τρόπους, τις εκφράσεις και τη συμπεριφορά της. Το να μιλάς πολύ δυνατά είναι ένα στοιχείο που κάνει πολύ κακή εντύπωση όπως και το να χρησιμοποιείς κακές λέξεις με τις φίλες σου. Ρίξε τους τόνους και φέρσου σαν θηλυκό σε κάθε περίπτωση.

5. Κάνει παρέα με άντρες ή με κορίτσια;
Από την έρευνα που κάναμε καταλάβαμε πως οι άντρες κοιτούν αμέσως αν ο περίγυρός σου έχει γυναίκες ή άντρες. Αν για παράδειγμα μια γυναίκα έχει πολλούς άντρες φίλους συμπεραίνουν πως μπορεί να του μιλάει ευγενικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως τον βλέπει και ερωτικά.

6. Ο τρόπος που κοιτάει
Οι άντρες παγώνουν με ένα αισθησιακό βλέμμα και τους κερδίζεις με τη σωστή ματιά. “Δεν ξέρουμε πως το κάνεις, αλλά το γεγονός ότι μπορείς να μας κοιτάξεις το ένα δευτερόλεπτο ερωτικά και αμέσως μετά να αλλάξεις την προσέγγισή σου σε φιλική μας τρελαίνει“. Το σκοτσέζικο ντους πιάνει πάντα όπως βλέπεις!

Πηγή: queen.gr