Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
6+1 απίστευτα (και αηδιαστικά) αφροδισιακά

6+1 απίστευτα (και αηδιαστικά) αφροδισιακά

Όταν ακούτε τη λέξη αφροδιασιακό σας έρχεται στο μυαλό συνήθως η σοκολάτα, τα μύδια ή οι φράουλες με σαντιγί! Κι όμως, υπάρχουν αμέτρητα άλλα, τα οποία σύμφωνα με αρχαίους λαούς, οι οποίοι δεν κάνουν ποτέ λάθος, είναι πολύ πιο αποτελεσματικά και… αξιόπιστα! Το μόνο βέβαια πρόβλημα με τα συγκεκριμένα, είναι ότι είναι κάπως ιδιαίτερα, περίεργα, αηδιαστικά ή και όλα μαζί! Εδώ σας έχουμε μία λίστα με κάποια από αυτά... Αν μπορέσετε να βρείτε έστω και ένα, πάει να πει ότι το λέει η καρδούλα σας.

1. Πέος τίγρης: Κι όμως…. Σύμφωνα με Ιάπωνες ειδικούς, το να φάει κανείς το πέος μίας τίγρης σαν μεζέ, ας πούμε, όχι μόνο θα του προσφέρει γευστική απόλαυση διότι είναι και νόστιμο, αλλά ενισχύει την σεξουαλική ζωτικότητα με τα γνωστά αποτέλεσματα. Τώρα το που θα βρεθεί η τίγρης είναι ένα άλλο θέμα…

2. Θαλάσσιο αγγούρι: Εκτός φυσικά από το σχήμα του, που θυμίζει σε όλους κάτι γνωστό, το συγκεκριμένο θαλάσσιο… πλασματάκι το οποίο τρώγεται κιόλας, πωλείται στην Κίνα ως αφροδισιακό και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Σύμφωνα με πληροφορίες η γεύση του θυμίζει αγγούρι στο πιο…αλμυρό!

3. Σαύρα: Μπορεί να τις βλέπετε και να σας προκαλούν τουλάχιστον αηδία, αλλά ενας συγκεκριμένος τύπος ονόματι Skink Skin, θεωρείτο από τους αρχαίους Έλληνες ιδανικό αφροδισιακό και μάλιστα κάποια μέρη τους συμπαθούς ερπετού τα χρησιμοποιούσαν για να φτιάξουν κρασί. Πλέον, στη Βόρεια Αφρική σερβίρεται ως λιχουδιά και λέγεται ότι όποιος το φάει γίνεται κυριολεκτικά ακαταμάχητος!

4. Αυγά χελώνας: Δείτε τα σαν τα κανονικά αυγά της κοτούλας μόνο που τα συγκεκριμένα έχουν κι άλλες ιδιότητες. Στο Μεξικό λοιπόν, πιστεύεται ότι τα εν λόγω αυγά προκαλούν ερωτική διάθεση σε όποιον φάει. αλλά και την… ανόρθωση του αντρικού μορίου! Είναι τόσο αποτελεσματικά δε, που στη Φλόριντα οι χελώνες είναι είδος υπό εξαφάνιση!

5. Αίμα κόμπρας: Για πάνω από 2000 χρόνια επικρατεί η πεποίθηση ότι αν κάποιος σκοτώσει μία κόμπρα, εύκολο, και πιει το αίμα της, ακόμα πιο εύκολο, θα έχει σεξουαλική διέγερση για πολύ περισσότερο. Μάλιστα, στο Βιετνάμ και στην Κίνα συνηθίζουν να το πίνουν και με αλκοόλ! Γεια μας!

6. Χυμός της ισπανικής μύγας: Κρατήσαμε το χειρότερο ίσως για το τέλος. Το εν λόγω σκαθάρι, και πιο συγκεκριμένα τα ζουμιά του, ήδη από την εποχή του Ιουλίου Καίσαρα, βοηθούσε τους να έρθουν σε κατάλληλη διάθεση! Μάλιστα, σε όλη τη Ευρώπη, σε καλά ενημερωμένα καταστήματα ο χυμός αυτός πωλείται και σε μπουκαλάκια!

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr