Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

7 αντρικές συμπεριφορές που ενοχλούν τις γυναίκες

Οι σχέσεις δεν εύκολες και επίσης με το πέρασμα του χρόνου εξελίσσονται, άλλοτε προς το καλύτερο, άλλοτε προς το χειρότερο. Όταν έχεις καταλήξει σε μία σχέση με έναν άνθρωπο, συνήθως είναι γιατί έχεις ξέρεις πως περνάτε καλύτερα μαζί. Ωστόσο, στην πορεία της σχέσης, όταν πια υπάρχει και οικειότητα, πολλές φορές τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα και τα συναισθήματα που έχεις για έναν άνθρωπο αρχίζουν να εξαφανίζονται. Για αυτό σκέφτηκα να γράψω μερικά από τα πράγματα που κάνουν οι άντρες και ενοχλούν τις περισσότερες γυναίκες. Πού ξέρεις, ίσως εντοπίσεις στοιχεία της συμπεριφοράς σου σε κάποιο από τα παρακάτω παραδείγματα και αν σε ενδιαφέρει, να τα αλλάξεις.

1. Πιέζεις

Λοιπόν, το να λειτουργείς πιεστικά επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Δεν χρειάζεται συνεχώς να λειτουργείτε σαν μονάδα. Είστε δύο άνθρωποι με διαφορετικές ανάγκες, δεν γίνεται να έχετε το ίδιο πρόγραμμα. Μην την πιέζεις να βγείτε αν για μία περίοδος το πρόγραμμα της είναι πιεσμένο. Και επίσης μην την πιέζεις να έρχεται σε όλα τα οικογενειακά τραπέζια με τους δικούς σου, αν δεν το θέλει.

2. Κοιτάς άλλες

Έχετε βγει. Μια χαρά μέχρι εδώ και τυγχάνει να περνάει μια εμφάνιση κοπέλα. Δείξε λίγο εγκράτεια και λίγο επίπεδο. Δεν χρειάζεται να καρφώνεσαι και να κοιτάς λες και είσαι μόνος σου. Συνοδεύεσαι, μην το ξεχνάς. Τα σχόλια για άλλες γυναίκες που ξεπερνούν τα όρια, πάντα είναι αμήχανα. Αν και οφείλω να ομολογήσω, πως υπάρχουν διάφορα ευφάνταστα τεχνάσματα, όπως το να βλέπεις αυτή που περνάει από το καθρέφτισμα που γίνεται στα γυαλιά της κοπέλας σου.

Τελικά τι ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

3. Φίλοι

Η μάστιγα με τους φίλους. Το γνωστό θέμα, δεν βγαίνεις αρκετά με τους φίλους σου και αυτό έχει γκρίνια, πολλή γκρίνια. Δεν ξέρω, βέβαια, όταν είσαι σε μία σχέση και θες να βγαίνεις πιο πολύ με τους φίλους σου, μάλλον κάτι πάει λάθος. Επίσης, κανόνισε με την παρέα σου είναι καλύτερο από το να παραπονιέσαι όλη την ημέρα. Απλά, σκέψου το, όντως δεν βγαίνεις με τους φίλους σου;

4. Μιζέρια

Ναι, καταλαβαίνω, χαλαρώνουμε όλοι μετά από το πρώτο διάστημα της σχέσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθείς και από τα πάντα. Αρχικά, δε σημαίνει πως αφήνεσαι τόσο πολύ, ώστε να γίνεις άλλος άνθρωπος. Το να «λιώνεις» στον καναπέ χωρίς κανένα ενδιαφέρον πια, ναι είναι κακό. Μη γίνεσαι μίζερος, βάλε λίγο ενέργεια στη ζωή σου, να είσαι ο τύπος που γνώρισε.

5. Εκνευρίζεσαι εύκολα

Ναι είναι εκείνος ο άντρας, που δεν περνάς και πολύ καλά μαζί του. Είστε μαζί και με το παραμικρό «παίρνει φωτιά». Δεν είναι ανάγκη να πάρουμε το χειρότερο σενάριο, αλλά και μόνο να του λες κάτι και να σε ειρωνευτεί ή να σου φωνάξει επειδή δεν του άρεσε κάτι που είπες, ναι είναι τοξικό και κακό.

6. Η δεδομένη

Λάθος, μέγα λάθος! Και θα σταθώ λίγο σε αυτό. Σίγουρα με τα χρόνια αποκτάς άλλη οικειότητα, αλλά μην το παρακάνεις. Δε σημαίνει πως επειδή είστε χρόνια μαζί ό,τι και αν κάνεις θα το δεχτεί. Όλοι οι άνθρωποι έχουν όρια, φρόντισε να μην το παρακάνεις, γιατί θα σε χωρίσει και δεν θα το καταλάβεις καν.

6+1 tips για να πάει καλά η συγκατοίκηση

7. Έτσι είμαι εγώ

Ναι, και έτσι είμαι και εγώ. Δεν καταλήγει κάπου αυτό. Δεν μπορεί να έχεις την απαίτηση να σε ανέχεται στα πάντα. Αυτό το «και αν σου αρέσει», να σε ενημερώσω πως δεν πιάνει πια, οπότε άκουσε τι σου λέει.

 


Πηγή