Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

7 απίθανα μέρη που γνωρίζονται τα ζευγάρια! Εσύ, πού ψάχνεις;

Δεν υπάρχει αμφιβολία, αυτός ο ένας χρόνος περιορισμών και ατελείωτων ωρών μέσα στο σπίτι είναι πολύ δύσκολος για εσένα που είσαι single. Η άνοιξη σε βρήκε εξουθενωμένη, με το ηθικό… στα πατώματα και μια σκέψη να μην σε αφήνει να κοιμηθείς τα βράδια: Να δεις που έτσι θα πάει η κατάσταση μέχρι το καλοκαίρι! Αλήθεια τώρα; 

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να βουλιάζεις στη μιζέρια. Chin up, girl και δες τα όλα αλλιώς για να σου πάνε όλα καλύτερα. 

Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, δεν ευθύνεται η πανδημία που είσαι single! Δεν χρειάζεται να φορέσεις τα high heels σου, να ολοκληρώσεις ένα τέλειο μακιγιάζ, να φορέσεις το αγαπημένο σου άρωμα (αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ) και να χορεύεις στο αγαπημένο σου στέκι ως το πρωί, για να αγαπήσεις και να σε αγαπήσουν

Ο έρωτας, αγαπημένη μου φίλη, κρύβεται εκεί που δεν το περιμένεις και -αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη- σε βρίσκει την πιο awkward στιγμή σου: Όταν έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα “φοινικάκι”, όταν φοράς τα αγαπημένα σου ρούχα (από εποχή… λυκείου) συνδυασμένα #οπωςναναι, όταν δεν έχεις ίχνος μακιγιάζ και είσαι φουλ αναψοκοκκινισμένη επειδή ο πάρα πολύ χαρούμενος για την ηλιόλουστη μέρα σκύλος σου έτρεχε non stop στην πλατεία! 

Ο γενικός κανόνας είναι ότι ο έρωτας σε βρίσκει… όταν δεν τον ψάχνεις αλλά βέβαια αν είσαι εντελώς στον κόσμο σου, μέσα στην μιζέρια και έξαλλη με το παραμικρό, το πιθανότερο είναι να προσπεράσεις και να μην δώσεις σημασία. 

Ας κάνουμε, λοιπόν, μαζί σήμερα ένα βήμα προς καλύτερες μέρες (με έρωτες, με χαρούμενες στιγμές και με πολύ fun), με ή χωρίς μέτρα περιορισμού για τον covid-19: Ψάξε μέσα σου την χαμένη αισιοδοξία/ αυτοπεποίθηση και φέρε τη στην επιφάνεια. Διώξε το άγχος από πάνω σου και μην προσπερνάς στιγμές. Κοίταξε στον καθρέφτη, χαμογέλα σε αυτό το κορίτσι απέναντί σου και κοίταξέ το όπως πραγματικά είναι: #παραπολυομορφο! 

Είσαι έτοιμη να ερωτευτείς; Τέλεια! Πάμε να δούμε μαζί 7 απίθανα μέρη που γνωρίζονται τα ζευγάρια (για να έχεις τον νου σου): 


Πηγή