Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

7…βασανιστήρια που κάνουμε στους άντρες (και τα υπομένουν)

Δόξα και τιμή στους άντρες της ζωής μας. Στον σύντροφό μας, τον μπαμπά ή τον αδερφό ο οποίος «ανέχεται» κάθε συμπεριφορά και τρέλα μας. Ας πούμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους. Οι περισσότερες γυναίκες είμαστε τρυφερές, γλυκιές, υποστηρικτικές και υπέροχες μαζί σας, υπάρχουν όμως μερικές συνήθειες που τρελαίνουν ακόμη και το πιο ζεν αρσενικό.

5 σημάδια-απόδειξη πως βρήκες το άλλο σου μισό

Όλα όσα κάνουμε στους άντρες αλλά τα υπομένουν- To top 7

via GIPHY

1) Ατελείωτο shopping

Νομίζω ότι είναι με διαφορά η πιο βαρετή-εκνευριστική δραστηριότητα για κάθε άντρα. Πόσες κοπέλες «σέρνουν» τον σύντροφό τους στα μαγαζιά και ζητούν να τις περιμένουν για ώρες μέχρι να ψωνίσουν; Αν όχι όλες, οι περισσότερες. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να του ζητήσεις να σε συνοδεύσει στα ψώνια, ξανασκέψου το. Μπορείς πάντα να απολαύσεις το #shopping με φίλες, που θα δώσουν και μια δεύτερη γνώμη.

2) Non stop τηλεφωνήματα

Βγαίνει να δει ποδόσφαιρο (ή μπάσκετ) με τους κολλητούς και εσύ αρχίζεις τα τηλέφωνα, τα sms και τις βιντεοκλήσεις. Δεν σου λέει κάτι για να μην σε στεναχωρήσει, πίστεψέ με όμως είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις.

3) Mη με ξυπνάς απ’τις 6

Οι άντρες δεν θέλουν να τους ξυπνάμε νωρίς. Πόσο μάλλον απότομα. Αρκετοί αγαπούν (πολύ) τον ύπνο και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τους σηκώνουμε για brunch από τα χαράματα.

4) Το «σε 5′ κατεβαίνω»

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει ξεστομίσει, αφήνοντας παράλληλα το αγόρι της να την περιμένει μέχρι να ετοιμαστεί για να βγουν. Οι άντρες ειλικρινά υποφέρουν όση ώρα εσύ προσπαθείς να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ ή δοκιμάζεις το ένα ρούχο μετά το άλλο.

5) Το κλάμα με το παραμικρό

Ναι, οι γυναίκες είμαστε αρκετά πιο ευαίσθητες συγκριτικά με έναν άντρα. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεσπάμε σε λυγμούς όταν αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη δυσκολία ή μια στεναχώρια.

5 λάθη των ανδρών που σε κάνουν να ξενερώνεις

6) Την κρεβατομουρμούρα

Η γκρίνια είναι σίγουρα κάτι που αφορά όλους μας. Άντρες και γυναίκες γκρινιάζουμε για διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Βέβαια εμείς οι γυναίκες, έχουμε τα πρωτεία στο συγκεκριμένο άθλημα. Είναι το μικρό μας «όπλο» για να κερδίζουμε μάχες. Δεν συνδυάζεται πάντα με την κρεβατοκάμαρα, αλλά αν συνδυαστεί έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Έτσι τουλάχιστον νομίζουμε εμείς. Η αλήθεια είναι πως εκείνη τη στιγμή δημιουργούμε μόνο αρνητικά συναισθήματα στον σύντροφό μας.

7) Το «Τι έχεις; Tίποτα!»

Τι έχεις; “Τίποτα”. Πόσες φορές ένας άντρας έχει ακούσει αυτή τη φράση; Στοιχηματίζω περίπου ένα εκατομμύριο!

Πηγή κεντρικής: freepik.com


Πηγή