Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

7 λόγοι για να πάτε χώρια διακοπές ανανεώνοντας τη σχέση σας

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι περίοδος χαλάρωσης και απόδρασης από την καθημερινότητα. Λογικό να τις περίμενες φέτος πώς και πώς αφού η πολύμηνη καραντίνα σε συνδυασμό με τον φόρτο εργασίας σε εξάντλησαν. Πολλά ζευγάρια σχεδιάζουν εδώ και μήνες από κοινού τις διακοπές, οι οποίες φέρνουν κοντά τους συντρόφους και τους ανανεώνουν.

Τι συμβαίνει όμως όταν ο ένας σύντροφος θέλει να πάει σε νησί ενώ ο άλλος στο χωριό; Όταν τα γούστα σας είναι εντελώς μα εντελώς διαφορετικά; Υποχωρεί ο ένας από τους δυο και εγκαταλείπει το τα σχέδια των καλοκαιρινών διακοπών που ονειρεύονταν όλο το χειμώνα, ψάχνετε τη μέση λύση ή αποφασίζετε διακοπές χώρια;

via GIPHY

Οι χωριστές διακοπές δεν είναι απαραίτητα κακή ιδέα για τα ζευγάρια. Ο καθένας μπορεί να απολαύσει πολύτιμο χρόνο με τον εαυτό του ενώ παράλληλα έχει την ευκαιρία να εκτιμήσει καταστάσεις και να σκεφτεί πολλά πράγματα για την πορεία της σχέσης.

Είναι ταυτόχρονα η κατάλληλη στιγμή να κάνεις όλες εκείνες τις δραστηριότητες (εξορμήσεις, φωτογραφίσεις κ.ά) που δεν θα έκανες αν ήταν εκεί ο αγαπημένος σου. Μεταξύ μας όλοι έχουν φέτος την ανάγκη των ανέμελων διακοπών. Το χρειάζεται η ψυχή, το σώμα και το πνεύμα μας. Στόχος να γεμίσουμε μπαταρίες ώστε να γυρίσουμε ανανεωμένες και ξεκούραστες για τη νέα σεζόν.

7 λόγοι για να πάτε ξεχωριστές διακοπές με τον αγαπημένο σου

1) Δουλεύετε και οι δύο με τηλεργασία

2) Έχετε ανάγκη για χρόνο με φίλους

3) Έχετε διαφορετικά γούστα στη διασκέδαση

4) Δεν έχετε κοινή άδεια από τη δουλειά

5) Δεν έχετε άτομο να κρατήσει τα παιδιά

6) Θέλετε λίγο ελεύθερο προσωπικό χρόνο

7) Σχεδιάζετε ένα ρομαντικό reunion μόλις επιστρέψετε

Οι χωριστές διακοπές για λίγες ημέρες και για τους σωστούς λόγους έχουν συχνά πολύ ευεργετικές ιδιότητες στη σχέση του ζευγαριού και βοηθούν στην ανανέωση της. Όταν αυτό βέβαια γίνεται από εκδίκηση, θυμό ή τιμωρία προς τον σύντροφο, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Πηγή φωτογραφιών: pexels.com


Πηγή