Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
7 γυναίκες αποκαλύπτουν γιατί είπαν όχι σε πρόταση γάμου

7 γυναίκες αποκαλύπτουν γιατί είπαν όχι σε πρόταση γάμου

Όταν ακούμε για προτάσεις γάμων το μυαλό όλων μας πάει σε ρομαντικά μέρη, λόγια αγάπης και φυσικά ενθουσιασμένες αποδοχές.

 

Υπάρχουν όμως και προτάσεις γάμων που τα πράγματα δεν έχουν πάει και πολύ καλά… Σύμφωνα με έρευνα ένας σημαντικός αριθμός γυναικών – μία στις τέσσερις – φαίνεται πώς έχει απορρίψει ουκ ολίγες προτάσεις γάμων. Ζητήσαμε λοιπόν από κάποιες γυναίκες να μας αποκαλύψουν γιατί είπαν όχι στην πρόταση γάμου που τους έκανε ο καλός τους. Εδώ είναι όσα έχουν να μας πουν…

«Έπρεπε να το πω. Ένιωσα σαν να ήταν μια έσχατη προσπάθεια να με κρατήσει κοντά του επειδή ήταν άπιστος. Ένα δαχτυλίδι δεν μπορεί να διορθώσει κάτι που είναι ήδη σπασμένο, και αν ένας άντρας πιστεύει ότι μια γυναίκα θα τον συγχωρήσει με μια κοτρώνα, τότε πλανάται οικτρά.» Βανέσσα.

«Τι να πω; Ήξερα ότι όσο ερωτευμένοι κι αν ήμασταν θα ήταν μια καταστροφή το κοινό μας μέλλον.  Τον σκέφτομαι κάθε μέρα αλλά έπρεπε να πάρω αυτή την δύσκολη απόφαση.» Δέσποινα.

«Κακό timing και άθλια πρόταση – ναι, χωρίς δαχτυλίδι.» Στεφανία

«Ήξερα απλά μέσα μου ότι ήταν ανώριμος, σαν να είχε σταματήσει να μεγαλώνει και ένας γάμος μαζί του θα με «έπνιγε» σιγά σιγά. Ποιος θέλει κάτι τέτοιο;» Λάουρα.

«Εγώ απλά δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με τον εν λόγω πρόσωπο για την υπόλοιπη ζωή μου. Έχω αρνηθεί και μερικές άλλες προτάσεις γάμων για τον ίδιο λόγο.» Ρεβέκκα.

«Ναι έχω πει δυο φορές όχι σε πρόταση γάμου. Δεν το μετανιώνω, ειδικά για την δεύτερη. Ήμουνα πολύ μικρή. Αυτό και τέλος.» Τίνα.

«Ήμασταν στα νησιά Φίτζι και κολυμπούσαμε σε μια πισίνα παραμονή Χριστουγέννων. Ήταν ειδυλλιακά. Μου έκανε την πρόταση μόλις αναδύθηκα από μια βουτιά. Πάντα πίστευα ότι θα έλεγα ναι, αλλά όταν ρώτησε, είπα όχι. Χωρίς δεύτερη λέξη κολύμπησα πιο μακριά και προσπαθούσα να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου. Ήξερα ότι τον πλήγωσα αφάνταστα αλλά είχα τις αμφιβολίες μου και αποφάσισα να ακολουθήσω το ένστικτό μου. Μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν αποχαιρετιστήκαμε και είδα τα καστανά του μάτια να με κοιτάζουν με απογοήτευση. Το χειρότερο είναι ότι από τότε είμαι ακόμα single.» Κατερίνα.

Πηγή: baby.gr