Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
7 μικρά και σημαντικά μυστικά που πρέπει να ξέρεις για τους άντρες

7 μικρά και σημαντικά μυστικά που πρέπει να ξέρεις για τους άντρες

Μπορεί τελικά να κρύβουν περισσότερα από όσα νομίζεις. Tα αγόρια όπως και εσύ έχουν μυστικά που δε θέλουν να μάθεις. Το να στα αποκαλύψουμε, όμως, δε θα βλάψει κανέναν. Μάλλον θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη συμπεριφορά τους…

Κάθε άντρας λατρεύει τη σεξουαλική πρόσκληση (όποια στιγμή της ημέρας)
Αν δεν μας πιστεύεις ρώτησε έναν άντρα πως δείχνει το σώμα σου με το καινούριο στενό τζιν που αγόρασες. Η ματιά του και η αντίδρασή του μόλις το κοιτάξει θα είναι πάντα… “μόλις σκέφτηκα το σεξ μαζί σου”.

Οι άντρες έχουν ανασφάλειες
Τα δεδομένα έχουν ως εξής. Όταν ένας άντρας πλησιάζει ερωτικά μια γυναίκα, η προσπάθεια του για φλερτ είναι ξεκάθαρη. Αυτό δίνει αυτόματα στη γυναίκα το πάνω χέρι και κάνει τον άντρα νευρικό. Η γυναίκα μυρίζεται την ανασφάλεια και τον φόβο του άντρα και αυτό σημαίνει πως εκείνος γίνεται ευάλωτος. Στοιχείο που δεν πρέπει να εκμεταλλεύεσαι ποτέ.

Οι άντρες είναι (και θα είναι) οπτικοί τύποι
Καμία έκπληξη εδώ. Αυτό σημαίνει πως το να προσέχεις την εμφάνισή σου είναι σημαντικό. Ξέχασε τα πιτζαμάκια με αρκουδάκια για πάντα.

Τίποτα δεν κεντρίζει το βλέμμα τους όσο όταν αποκαλύπτεις τα πόδια σου
Άφησε τα παντελόνια σπίτι και φόρεσε πολλά καλοκαιρινά φορέματα. Ένας άντρας χρειάζεται να νιώθει πως η γυναίκα δίπλα του είναι δυναμική, αλλά ταυτόχρονα θηλυκή και σέξι. Τα μίνι είναι συμμαχός σου στην αποπλάνηση.

Οταν ο άντρας σου λέει πως θα σε πάρει τηλέφωνο συνήθως το εννοεί
Να ξέρεις πως οι άντρες είναι ειλικρινείς, αλλά σαν τα παιδιά εύκολα αποσπάται η προσοχή τους. Αν σου πει ότι θα πάρει ρωτήσε τον πότε για να έχει στο υποσυνείδητό του ένα χρονικό όριο. Αν δεν σου τηλεφωνήσει, ξέχασέ τον. Αξίζεις καλύτερο.

Κάθε άντρας θέλει μια γυναίκα που να μπορεί να παρουσιάσει στη μαμά του
Δεν είναι ελληνική σκέψη, αλλά παγκόσμια. Ναι, βέβαια και απολαμβάνει το γεγονός πως ταιριάζετε στο κρεβάτι, αλλά ο άντρας θέλει να του δείξεις και κάτι παραπάνω για να έχει διάρκεια. Θέλει να μπορεί να είναι περήφανος όταν σε παρουσιάσει σε φίλους, συναδέλφους και στην οικογένειά του.

Ο σωστός άντρας δε θέλει να σε αλλάξει
Να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου και θα έχεις πάντα δίπλα σου έναν ικανοποιημένο άντρα. Αν δεν είναι ικανοποιημένος από τον πραγματικό σου εαυτό ο δρόμος για να μείνει μακριά σου είναι ανοιχτός. Άσε τον να φύγει!

Πηγή: queen.gr