Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

7+1 απλοί τρόποι να βελτιώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου μέχρι το τέλος της ημέρας

Η ρουτίνα, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και η πίεση της δουλειάς μάς κάνουν συχνά να βάζουμε στην άκρη τις προσωπικές μας σχέσεις και δη τη σχέση με τον σύντροφό μας. Αμελούμε να του πούμε ένα «σ’ αγαπώ», να τον πάρουμε ένα τηλέφωνο ή να του στείλουμε ένα σύντομο μήνυμα αγάπης.

Παραδέξου το! Κι εσύ έχεις πιάσει πολλές φορές τον εαυτό σου να λέει «αχ, κάτσε να του στείλω ένα μήνυμα», αλλά… τελικά να σε φωνάζει η διευθύντριά σου για να λύσετε ένα ζήτημα στη δουλειά. Οκ, συμβαίνουν σε όλους αυτά, αλλά δεν πρέπει να αφήνουμε την καθημερινότητα να «κινεί τα νήματα».

Οι σχέσεις θέλουν πολλή δουλειά και από τις δύο πλευρές, θέλουν αφοσίωση και σίγουρα όχι μόνο λόγια. Θέλουν και πράξεις. Μόνο με αυτά τα «υλικά» μπορεί η σχέση σου να κρατήσει στο πέρασμα των ετών, να εξελιχθεί και να γίνει ακόμα πιο όμορφη από ό,τι ήταν τη στιγμή που ξεκίνησε. Φυσικά, τις ίδιες υποχρεώσεις έχει απέναντι σε εσένα και ο σύντροφός σου. Δεν είναι μονόπλευρο όλο αυτό.

Μην αφήνεις, λοιπόν, τον χρόνο να κυλάει λέγοντας στον εαυτό σου «θα του πάρω αύριο ένα δώρο» ή «ας αφήσουμε για το Σαββατοκύριακο το ωραίο δείπνο που είχαμε σχεδιάσει». Πάρε τον χρόνο και την αγάπη σου στα χέρια σου και δείξε στο αμόρε σου πόσο σημαντική θέση κατέχει στη ζωή σου.

Με τα μυστικά που θα βρεις στην παρακάτω gallery θα κάνεις πραγματικά την κάθε μέρα σας ξεχωριστή. Ειδικά τώρα που κατά πάσα πιθανότητα και εσύ και εκείνος εργάζεστε από το σπίτι, είναι η τέλεια ευκαιρία να του δείξεις την αφοσίωσή σου κάθε μα κάθε μέρα. Αξίζει, άλλωστε, να προσπαθούμε καθημερινά για όσα μας κάνουν καλύτερες και για όσα ομορφαίνουν τη ζωή μας, δε συμφωνείς;

Διάβασε ακόμα: Αυτός είναι ο πιο συνήθης τρόπος με τον οποίο τα ζευγάρια εκφράζουν την αγάπη τους


Πηγή