Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
8 άντρες αποκαλύπτουν τι πραγματικά θα ήθελαν να μας ρωτήσουν αλλά... ντρέπονται

8 άντρες αποκαλύπτουν τι πραγματικά θα ήθελαν να μας ρωτήσουν αλλά… ντρέπονται

Από τη στιγμή που γεννιόμαστε, εκτός του ότι ξεκινά η μάχη μας για την επιβίωση στον μάταιο τούτο κόσμο, γινόμαστε μέρος μιας αέναης πάλης ανάμεσα στα δύο φύλα, μιας και όλες οι γυναίκες θέλουν να μάθουν τι σκέφτονται οι άντρες-πραγματικά-και όλοι οι άντρες ακριβώς το ίδιο για τις γυναίκες. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι 100% τι συμβαίνει στο μυαλό του καθενός δε θα μπορέσουμε ποτέ να μάθουμε, αλλά συνήθως, με μία απλή συζήτηση και με κάποιες βασικές ερωτήσεις ρίχνουμε λίγο φως στο τούνελ. Για παράδειγμα, πόσες φορές έχεις βρεθεί σε αντροπαρέα και θα ήθελες να τους ρωτήσεις τόσα πολλά πράγματα, μπας και κάποια στιγμή συνειδητοποιήσεις τι στο καλό μπορεί να σκέφτονται γενικά, και για τις γυναίκες ειδικά. Στο σημείο αυτό φίλη μου, να σε ενημερώσουμε, ότι αυτό δεν ισχύει μόνο για σένα αλλά φυσικά και για τους άντρες, οι οποίοι έχουν τόσες πολλές απορίες γύρω από το γυναικείο φύλο, που καμιά φορά μας προκαλούν γέλια, συμπάθειας και συγκαταβατικότητας. Εμείς λοιπόν, ρωτήσαμε 8 αγόρια, ποια είναι η μεγαλύτερη απορία τους γύρω από το γυναικείο φύλο, και ιδού τα αποτελέσματα. Μα είναι τόσο γλυκούληδες!!!

1. «Πώς είναι να έχεις… κόλπο»; Πάντα αναρωτιόμουν πώς βιώνει το σεξ μία γυναίκα. Άνετα γινόμουν γυναίκα για μία εβδομάδα. Ναι η αλήθεια είναι ότι ποτέ κανείς δε θα μάθει πώς είναι η εμπερία του σεξ για το αντίθετο φύλο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία όντως δεν αναρωτιέται.

2. «Πώς είναι να έχεις περίοδο»; Η αλήθεια είναι ότι για όλους τους άντρες το συγκεκριμένο είναι μία… τρομακτική πρόκληση. Εκτός του ότι οι περισσότεροι έχουν θέμα με το αίμα, το ότι το αίμα βγαίνει από το… επίμαχο σημείο είναι ικανό να τους φρικάρει μέχρι αηδίας! Εντάξει, δεν το καταλαβαίνουμε, αλλά το δεχόμαστε αν μη τι άλλο.

3. «Γιατί προσποιείστε οργασμό»; Υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος που το κάνετε, ή απλά δεν μπορείτε να τελειώσετε και δε θέλετε να στενοχωρήσετε τον παρτενέρ σας; Η αλήθεια είναι, ότι είμαστε κατά της προσποίησης και γενικότερα οτιδήποτε ψεύτικου στο σεξ, με εξαίρεση τις φαντασιώσεις φυσικά. Παρόλα αυτά, όντως συνήθως γίνεται για να μη στενοχωρηθεί ο εκάστοτε παρτενέρ.

4. «Ξέρω ότι ο κόλπος είναι πολύ ευαίσθητος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να ξυρίζεστε με τόση ακρίβεια στο σημείο αυτό»; Εμείς γιατί πανικοβαλλόμαστε όταν είναι να ξυρίσουμε το πέος μας; Η αλήθεια είναι ότι ούτε το ένα μπορούμε να καταλάβουμε ούτε το άλλο. Μάλλον είναι απλά γυναικείο ταλέντο. Ένα από τα πολλά.

5. «Πόσο συχνά… αυτοικανοποιείστε; Εγώ ας πούμε τουλάχιστον μια φορά την ημέρα». Το θέμα αυτό είναι λίγο ταμπού για τις γυναίκες, μιας και για κάποιο περίεργο λόγο ντρέπονται να παραδεχτούν ότι όντως το κάνουν. Παρόλα αυτά, συμβαίνει, και αρκετά συχνά. Όποια δεν το παραδέχεται, λέει απλά ψέματα.

6. «Πώς είναι να έχεις στήθος; Είναι ενοχλητικά»; Σας αρέσει να τα έχετε ή θα μπορούσατε να ζήσετε και χωρίς αυτά; Για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν μεγάλα και πιο μικρά στήθη, οπότε οι μισές γυναίκες αναρωτιούνται για τις υπόλοιπες. Γενικότερα πάντως, τα αγαπάμε και τα εκτιμάμε.

7. «Γιατί όταν θυμώνετε δεν το παραδέχεστε και μετά απλά ξεσπάτε πάνω μας»; Γιατί θέλουμε να μας ρωτήσετε τουλάχιστον 15 φορές τι έχουμε και μετά αν και εφόσον θέλουμε να σας αποκαλύψουμε θα το κάνουμε, και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο! Γιατί έτσι είμαστε.

8. Και φυσικά για το τέλος: «Εντάξει, πόσο μετράει τελοσπάντων το μέγεθος του πέους»; Τώρα ειλικρινά σε αυτό καμία γυναίκα δε θα μπορέσει να απαντήσει ποτέ. Μάλλον είναι περισσότερο θέμα χειρισμού. If you know what we mean…

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr