Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
8 άντρες αποκαλύπτουν τις πιο ερεθιστικές ατάκες που έχουν ακούσει ποτέ στο σεξ

8 άντρες αποκαλύπτουν τις πιο ερεθιστικές ατάκες που έχουν ακούσει ποτέ στο σεξ

Πίσω από το δάχτυλό μας δε θα κρυφτούμε. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το dirty talking και ότι πλέον θεωρείται απαραίτητο γιατί χωρίς αυτό το σεξ καταντάει βαρετό και αμήχανο. Ναι ξέρουμε νιώθεις αμήχανα, ναι μερικές φορές δε σου έρχεται κάτι καλό-η μαγεία βέβαια είναι στον αυθορμητισμό να ξέρεις-ναι φοβάσαι μην παρεξηγηθεί ο άλλος-κατά 99% όχι αλλά λέμε τώρα-αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να αποτινάξεις τα δεσμά της μουγκαμάρας, να αρχίσεις να είσαι λίγο πιο ομιλητική και να δεις το σεξ σου όχι μόνο να βελτιώνεται αλλά να πιάνει μυθικά σκορ! Εμείς λοιπόν, επειδή ό, τι κι αν κάνουμε, το κάνουμε με φροντίδα και αγάπη, λέμε να σε ενημερώσουμε περί dirty talking, αλλά όχι τι θα έπρεπε να πεις όπως γίνεται συνήθως. Ρωτήσαμε λοιπόν 8 άντρες, ποια είναι η πιο σέξι, απρόσμενη και ερεθιστική ατάκα που τους έχει πει μία γυναίκα στο κρεβάτι, και ιδού τα ευρήματά μας. Ξεσήκωσε ιδέες, πάντα προσαρμοσμένες στη δική σου περίπτωση βεβαίως βεβαίως, και δε θα χάσεις.

– «Μα πώς το κάνεις αυτό τελοσπάντων;»: Γιατί τους αρέσει; Γιατί πολύ απλά συνειδητοποιούν ότι κάτι κάνουν καλά, είναι ανεξήγητο, κάτι που δίνει έξτρα πόντους, και φυσικά σου αρέσει. Τον έχεις στείλει στον έβδομο ουρανό να ξέρεις. Αισθάνεται το λιγότερο… Leonardo Di Caprio που μόλις έχει κερδίσει το Oscar και από κάτω τον χειροκροτούν πρώην και νυν, όλες μοντέλες. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!

– «Θέλω να κάνεις σεξ με μία άλλη ενώ παράλληλα με σκέφτεσαι και μετά να έρθεις να μου πεις πώς το κάνατε»: Αυτό φωνάζει σεξουαλικότητα και εμπειρία, διότι όχι μόνο του επιτρέπεις να κάνει σεξ με κάποια άλλη, αλλά του δείχνεις και πόσο cool είσαι. Βέβαια του βάζεις τον περιορισμό να σκέφτεται μόνο εσένα, για να το παίξεις και λίγο… αφέντρα!

– «Έχεις πραγματικα πολύ μεγάλο πέος»: Ειδικά αν το πεις και με έκπληξη, τότε να ξέρεις ότι τον έχεις κάνει να αισθάνεται το λιγότερο Θεός! Εξάλλου, ο άντρας, ο κάθε άντρας εκεί έξω, έχει σχέση λατρείας με τον μικρό του φίλο. Πόσο μάλλον αν του κάνεις τέτοιο… κοπλιμέντο.

– «Αυτό που κάνουμε είναι λάθος και θα πρέπει να το σταματήσουμε»: Ε το απαγορευμένο όσο να πεις τείνει να γίνεται πιο γοητευτικό και σέξι από τη στιγμή που θα του βάλεις την ταμπέλα. Και μόνο η αίσθηση ότι αυτό που γίνεται είναι κακό, του δίνει διαφορετική… ώθηση. Μην απορήσεις αν φας και καμία. Είναι που θα έχει μπει στο πετσί του ρόλου.

– «Zήτα μου ό, τι θέλεις και θα το κάνω»: Νομίζεις τυχαία ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ του Σάκη είναι το «Υποταγή»; Και μόνο λοιπόν που του δίνεις την εντύπωση ότι μπορεί να σε κάνει ό, τι θέλει-ακόμα και να σε κακομεταχειριστεί-αρκεί για να φτάσει σε ανώτατα επίπεδα διέγερσης.

– «Ίσως αύριο να μην είμαι σε θέση να περπατήσω»: Καλά, αυτή κι αν είναι ατάκα έμπειρης και περπατημένης γυναίκας. Δηλαδή και αλήθεια να μην είναι όλο αυτό, τον έχεις κάνει τούρμπο τώρα. Μα τόσο σκληρός άντρας πια;

– «Δε θα αντάλλασα το πέος σου για τίποτα στον κόσμο»: Σκέψου ότι ήδη έχει σκεφτεί τα παπούτσια των ονείρων σου ή την τσάντα που ποθείς περισσότερο στον κόσμο. Οπότε να ξέρεις ότι η συγκεκριμένη ατάκα τον κάνει να αισθάνεται τουλάχιστον Brad Pitt!

– «Noμίζω ότι για κάποια κλάσματα δευτερολέπτου, είδα το Θεό»: Φαντάσου πόσο καλός είναι, που ταξίδεψες σε μία ανώτερη διάσταση, όπου τα κορμιά και γενικά το σεξ σας έλαβε μυθικές διαστάσεις και ενώθηκαν σε θεικά επίπεδα. Και τσουπ, κάπου εκεί ήταν και ο Θεός. Ή μάλλον εκείνος με την μορφή Θεού.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr