Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
8 κουλά πράγματα που σκεφτόμαστε στο σεξ, αλλά δεν παραδεχόμαστε

8 κουλά πράγματα που σκεφτόμαστε στο σεξ, αλλά δεν παραδεχόμαστε

Και μιας και είναι Δευτέρα και εκ των πραγμάτων η μέρα αυτή είναι δύσκολη, λέμε να καταπιαστούμε με ένα θέμα το οποίο μπορεί να ακούγεται αστείο αρχικά αλλά απασχολεί μεγάλη μερίδα γυναικών εκεί έξω. Εντάξει ως γωστόν η γυναίκα είναι μανούλα στο multitasking, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί παράλληλα, να μαγειρεύει, να βλέπει τηλεόραση, να φτιάχνει τα νύχια της, να μιλάει στο τηλέφωνο και να τσεκάρει τα mail της από τη δουλειά, και να τα κάνει όλα καλά! Και ερχόμαστε να ρωτήσουμε: Για ποιο λόγο να μην κάνει κάτι παρόμοιο και κατά τη διάρκεια του σεξ; Με λίγα λόγια, και αφού η γυναικεία φαντασία και σκέψη οργιάζει, αν θέλεις, είμαστε ικανές την ώρα που ο δόλιος προσπαθεί να κάνει κάτι καλό, εμείς να σκεφτόμαστε τα δικά μας τα οποία ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό. Ας πέσουν οι μάσκες φίλη εκεί έξω, ήρθε η στιγμή της αλήθειας!

1. Φυσικά το πρώτο πράγμα που μας απασχολεί όλες ανεξαιρέτως είναι ένα: Μήπως δείχνω χοντρή με τη στάση αυτή; Ναι κορίτσι μου, δεν είσαι η μόνη που σκέφτεσαι αν κρέμεται η κοιλιά ή το μπούτι σου, ενώ το μόνο που θα έπρεπε να σε νοιάζει είναι να είσαι η απόλυτη θεάρα στο σεξ. Και ναι, προφανώς και ξέρουμε ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα ρουφάς την κοιλιά σου, προκειμένου να φανεί η οποιαδήποτε υποψία κοιλιακού, σόρυ αλλά μάλλον δεν έχεις, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις από ασφυξία ουκ ολίγες φορές, αλλά εντάξει, ότι και να σου πούμε αυτό δε θα σταματήσεις να το κάνεις οπότε είναι δώρο άδωρον. Συνέχισε να ρουφιέσαι. Μερικά πράγματα δε θα αλλάξουν ποτέ.

2. Και πάμε στα ηχητικά ντοκουμέντα. Κάθεστε αγκαλιά, ή και όχι, και χαζεύετε τηλεόραση, όταν μέσα από τα… σωθικά σου ακούγονται διάφοροι ήχοι οι οποίοι μπορεί να θέλεις να πιστέψεις ότι δεν έρχονται από σένα, αλλά δυστυχώς τα γεγονότα σε διαψεύδουν. Ναι, είναι οι γνωστοί ήχοι του στομάχου-κοιλιάς, οι οποίοι είτε είναι από πείνα, είτε από κάτι αλλο, είναι πάντα το λιγότερο ντροπιαστικοί. ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Οι άντρες δε δίνουν και ιδιαίτερη σημασία να ξέρεις. Το πολύ πολύ να καταλάβει ότι πεινάς, και να σου προσφέρει κανά σάντουιτς. Εντάξει δεν το λες και κακό.

3. Χριστέ μου γιατί έχει πάρει αυτή την έκφραση; Ναι είναι το γνωστό… φατσάκι των αντρών, που για εμάς είναι «υποφέρω, σβήνω, χάνομαι» αλλά για εκείνους κατά πάσα πιθανότητα είναι «ουάου τελειώνω»! Ναι ήρθε η ώρα να αντιληφθείς, ότι δεν πονάνε, δεν υποφέρουν και δεν τους κάνεις τίποτα κακό, απλά με την έκφραση πόνου και ενίοτε απελπισίας σου δείχνουν πόσο καλά περνάνε. Μα είναι δυνατόν;

4. Έλα μη ντρέπεσαι παραδέξου το: Σίγουρα έχεις σκεφτεί έστω και μία φορά το κομμωτήριο και τα απεριποίητα μαλλιά σου τα οποία θέλουν επειγόντως κούρεμα και βαφή. Και ναι, όλα αυτά τα έχεις σκεφτεί την ώρα που κάνετε σεξ! Πες το: Ενώ εκείνος προσπαθεί να με ικανοποιήσει, εγώ σκέφτομαι τρίχες. Νιώθεις καλύτερα τώρα;

5. Μήπως είπα το ναι πολύ σύντομα; Μήπως; Τώρα είναι πολύ αργά να ξέρεις γιατί ό, τι έγινε έγινε! Γενικά δεν υπάρχει λόγος να καταπίεζεσαι. Για να πήρες μία απόφαση, σημαίνει ότι αυτή θεώρησες ότι είναι η σωστή. Το αν θα σου βγει σε καλό ή όχι είναι άλλο θέμα, και γενικότερα νομίζουμε ότι το πότε θα κάνεις σεξ με κάποιον, τελικά δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο. Οπότε άσε τον εαυτό σου ελεύθερο, και κοίτα να απολαύσεις αυτό που σου συμβαίνει. Ζήσε τη στιγμή anyway!

6. Θεέ μου πόσο πεινάω. Εντάξει έχει συμβεί σε όλες, ειδικά όταν η σχέση είναι καινούρια, να προσέχουμε λίγο παραπάνω το πότε θα φάμε και τι. Διότι μπορεί να είναι γνωστό, ότι νηστικό αρκούδι δε χορεύει, αλλά και αρκούδι με γεμάτο στομάχι, καταντάει να πέφτει σε λήθαργο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ΠΑΝΤΑ, εκεί κάπου μετά τα προκαταρκτικά, όχι μόνο να να αρχίσουμε να πεινάμε, αλλά να νιώθουμε ότι αν δε βρούμε… τροφή, ότι περνάμε τις τελευταίες μας στιγμές στον μάταιο τούτο κόσμο. Σουβλάκια, burgers και τα γεμιστά της μαμάς πετάνε πάνω από τα κεφάλια μας, ξεχνώντας προς στιγμήν πού είμαστε και κυρίως τι έχουμε έρθει να κάνουμε.

7. Όχι Χριστέ μου, ξέχασα να στείλω το mail στο διευθυντή! Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι υπάρχει η πιθανότητα, από το να έχεις κάνει έξαλλο το αφεντικό σου, μέχρι να έχεις απολυθεί, οπότε ναι, είναι απολύτως λογικό να μένεις… παγωτό, να γουρλώνεις το μάτι και όταν εκείνος σε ρωτήσει τι έπαθες, να απαντάς ότι δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις το πόσο μεγάλη ηδονή σου προσφέρει! Θα το πιστέψει.

8. Καλό το σεξ δε λέω, αλλά ήθελα να δω το τελευταίο επεισόδιο του Grey’s Anatomy (εδώ βάζεις εσύ την αγαπημένη σειρά) γιατί εντάξει περιμένω μία εβδομάδα και πραγματικά έχω μεγάλη αγωνία. Δε βαριέσαι; Αμέσως μόλις τελειώσουμε, θα βάλω να απολαύσω το επεισόδιό μου. Ναι είσαι επονείδιστη, αλλά αρκετά αληθινή.

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr